אז בקיצור לעניין

רגלים

New member
סיבות אמיתיות. יש סיבות לא אמיתיות?

לכל היותר יש חוסר הבנה לגבי הסיבות.
אני חושב שהתכונת לומר - כעס מוצדק.
כעס מוחדק הוא כמו אבן מוצדקת או גשם מוצדק. זה די אוילי בעיני.
ומצד שני גם לגנות גשם או אבן זה אוילי. העניין הוא שכעס אינו מועיל
הוא גורם לך סבל יותר מלאחרים. והצמדות לכעס היא גם אוילית.
אבל מה לעשות שאנשים לפעמים מתנהגים באופן טיפשי?
(לא שאני מוציא את עצמי מכלל זה).

רגלים

New member
ניהול כעסים - זו העצה שלי אליך

כי לכעס יש סיבות ונסיבות. הסיבה היא מה שגורם לו, לכעס,
ונסיבה היא מה שמאפשר אותו. את הסיבות אי אפשר למנוע
ואת הנסיבות אין כמעט לשנות.
אז מה שנותר הוא לזכור לאן רצית להגיע מלכתחילה, כמו ספן בלב ים
שנתקל בסערה, וצריך לעבור אותה כדי להמשיך הלאה ולהגיע ליעדו.
האופציה האחרת היא כמובן לתת לתחושת הכעס להוליך אותך ולהפוך
אותך לכלי לכעס שלך, מה שקוראים להפוך ל"טרול".

רגלים

New member
ועוד הערה אחת

חלק מניהול הכעסים זה להבין מנין הם באו, לאו דווקה בגלל
שצריך לבטל אותם אלא משום שיש בהם מסרים שצריך להקשיב להם
משהו שיכול לסייע לך.

העצות שלך טובות ונכונות וידועות לי כבר מזמן מזמן

אבל מה שאתה לא תבין לעולם הוא שלכנות מישהו "טרול"
זה הכישלון שלך בלבד - לא שלו

וזו התמצית של הזבל האנושי - שה"טרול" הוא האויב שלו

רגלים

New member
נופל וקם. נופל וקם. גם זה חלק מהדרך.

אבל צריך ללמוד ולהתקדם הלאה.

כשתגדל רוחנית, תבין שאין לך שום יכולת לדעת אם מי שמולך

מתקדם הלאה או דורך במקום

לIקי

New member

רק שאת הערך שלי - כולם פה יודעים יפה מאוד(במגבלות ההכרה שלהם כמובן, אבל זה מספיק והותר בשביל כולם לדעת שאני מעל כולם)
כשכתבתי פוסטים שווים ומושקעים, כולם פה כאחד זמרו הלל ושבח עלי ועלי הפוסטים הנשגבים שלי(שנכתבו כולם בפרץ של נשימה אחת של הריאות האדירות שלי, בלי שום מאמץ כלל)

לעומת זאת את - בדיחה עצובה שכולם מרחמים עליה מאחורי הגב, עם חרטוטי הקונספירציה שלך ושאר הג'אנק ההזוי שאת משחררת לחלל הפורום ומצליחה להביך איתו את כולם, כשמדי פעם מישהו מרחם עלייך ונותן לך איזו תגובה מסכנה כדי שלא תשארי לבד(אך מה לעשות שאפילו לרחמים שלהם יש גבול, וחלק לא מבוטל מהזמן היחידה שמגיבה להודעות האשפה שלך היא את בעצמך

את מזכירה לי את "הקיץ של אביה", מין סוג של ילדה מסכנה, עלובה, נטולת שכל ומושג על מה שקורה סביבה, שהעולם מנדה אותה מחוסר עניין גמור
מין תופעה עצובה וחסרת חשיבות שכזאת שהאדמה סובלת עליה רק מפני שלא ממש אכפת לה)

קודם כל אני לא זקוקה

לתגובות וכותבת כשבא לי ולא לשם תגובה. שנית כל אדם שחושב שהוא מעל כולם הוא האדם חסר הביטחון שמחפש את ההילול מפי אחרים. ושלישית כל אני לא צריכה להוכיח כלום יש מלא הוכחות לדברים שכתבתי בכל העולם (כתבות חוקרים עדויות וכיוצא בזה), ואני גם כבר לא כותבת על זה אלא מחכה להתממשות של זה בסקרנות.

אתה לא הראשון שעושה לי אאוטינג אני כבר רגילה:p

אז אני לא מתרגשת אבל בזכותכם למדתי לא לכתוב דברים אישיים מידי ברשת. ומצד שני גם לא להתבייש כשהדברים נחשפים אז אני מניחה שזה היה שיעור טוב למרות שלא דייקת בעובדות ולא עשית שיעורי בית כהלכה אבל סבבה

אתה הצנזור

ההיסחפות שלך אחר אד הומינום אינפנטילי היא, בפועל, מנגנון צינזור שלא מאפשר לתכנים לעלות ואף משכיח כל תוכן.
הבעיה שלך היא שאתה צנזור מתוחכם. ואתה יודע את זה באיזשהו מקום ולכן ככ רגיש לצנזורה הפשוטה על הצנזורה שלך, כלומר לצנזורה על הסטת הדיון להתכשויות עקרות.
זעקות השבר האלו עוזרת לך להכחיש שאתה מצנזר. כשפיך מלא באידאלים גבוהים של אי צנזורה אתה יכול להמשיך לצנזר את השיחות.
הכלי שאתה משתמש בו כדי לצנזר הוא היסחפות אחר עלבונות. זה מניפולטיבי.
אם תדבק בדיון עצמו יתגלה שאתה נבוב ודעותיך חסרות עומק.
ואת זה אתה מוכרח לצנזר ולכן מייצר דרמות ומלחמות מתוך רצון להסיט את העין מהכלום שהוא אתה, שמתחיל להתגלות אחר משפט אחד בערך.
אתה נבוב כל כך והתבונה שלך היא מכשיר להסתרת הריקנות שלך. ריקנות ערכית והיעדר דעות עובדתיות.
יצור מסכן... מאחל לך שתתגבר על המנגנונים שמסתירים ממך את ידיעת עצמך ומשם תוכל להתפתח באופן טבעי מתוך למידה וכנות.
&nbsp

כן? קשה לך להבין?

אז אפשט את זה בשבילך...
אתה חסר כל ערך בחשיבתך ובאמונותיך הנבובות ובשביל להסתיר את זה, לצנזר, אתה מייצר עלבונות וכך מסיח את דעת הבריות מזה שאתה כלום, נוד נפוח.
מקווה שהבהרתי את הנושא. אם זה עדיין חסר מובן מבחינתך אני יכול להסביר שוב

ממש לא קשה לי להבין

הכשלון שלך זועק לשמיים
לא סתם קוראים לך רועי הכושל

אבחוניך הדביליים ידועים למרחוק, עד קצות הפורום

אני כמעט מרגיש רע בשבילך, כושלצ'וק, שאתה כל כך מנסה לפגוע בי ומזיע כל כך
ומוכן לכתוב עוד הודעה כושלת עם עוד קללות ו"עלבונות" אווריריים שעוברים לידי ממש כרוח קיץ נעימה

(מאז שקברתי אותך סופית בשיא הקלילות, אתה שומר לי טינה אומללה של ילד בן 4 שקם עכשיו מסיר הקקי שלו
... אוי, כושלצ'וק קטן
)
אפשר בבקשה עוד מריחה אימתנית של מקלדת הגיבובים האסוציאטיבית שלך?

למעלה