אז בעקבות לחץ חברתי,

אז בעקבות לחץ חברתי,

(שהופעל עלי בפורום זה, יש לומר.)גם אם הקטן ביותר, הרי אני בן 17 וזה הוא גיל מזוויע ביותר... החלפתי יוזרניימ. נו. אני מחכה לברכות.

אני נזכר בגיל הזה מייד אני זוכה

בזקפת אדירים. מה נורא כלכך בגיל המלהיב הזה? כל העולם לרגליך, ראשך בעננים, אתה צעיר, טרי, פיקח, רענן. ואפילו לא צריך להתגלח, ואם עשית טיפול רואקוטן לפני זה אז אפילו פצעונים אין לך. מה עוד תבקש מאתנו?

את זה תגיד

לקפת ולזאת שקרויה על שם צמח שיש לי בגינה(גם ורוד וגם לבן). הן חושבות אחרת. ובשביל הפרוטוקול. א. אני מתגלח מגיל 13 בערך. ב. עור פני צחור כמו הפריחה של הצמח שקרוי על שם זאתי מהפורום הזה, שטוענת ברוב עוז והדר שגיל 17 זה גיל מאעפן.

ממש כמו הג'וקים והמדבירים

הם מגיעים ומתחילים לעצבן, אז קוראים למדביר והוא מרסס בחומר שעד לא מזמן היה יעיל, בתגובה הם מפתחים איזה מוטציה שגורמת להם להשתנות, אבל לא מספיק, החומר של המדביר לא מזיז להם והם רעננים ואיתנים מתמיד (כמו ילדים בני 17שלא למדו להשתמש בסוגריים) ועד שלא יגיע חומר חדש וקטלני הם נשארים וממשיכים להציק ואגב, לבוגונביליה יש הרבה יותר משני צבעים כי אנחנו לא שיח פראייר כמו איזה היביסקוס

נוכחותך רצויה בהחלט

אבל אתה משחק כאן במגרש של גדולים מאוד, ציניים מאוד ומיומנים מאוד. תשאר כדאי לך, תלמד כמה טריקים שהחברים שלך, שמספרים לך שהם "תוקעים" כל ערב, עוד לא זכו בכלל לשמוע עליהם, ויש סיכוי שלא יכירו אותם בכלל.

קפת

New member
למה אתה הורס לו?

הוא, חלום חייו, שיגידו לו שהוא מיותר, לא נחוץ ונוכחותו לא רצויה. אנחנו, כאן בקליניקה, עמלים רבות באמצעות חוקנים ושיטות נוספות להוציא אותו מהקבעון המיתר והמיותר הזה.

פרוטו יקר

אני באמת לא יִצָּרתי את החוויה הפסיכודרמטית שאתה חי בתוכה, ואינני מוכן להיות מלוהק כאנטגוניסט שלך. [יש'ך ב'יות עם פאפא, לך לפאפא]. פוליטיקליקורקטנס מעולם לא נחשבה כתכונה חיובית בממלכת חובבי המלכה האם קפת. אם כבר ילדונצ'יק, קשוט את עצמך ונקה את כל קישוטי הרהב המתלהמים.

אתה ממש לא האנטגוניסט כאן.

מתלהמים? אני? ולדעתי אתה יכול לשכוח מלעבור את אחוז החסימה בבחירות הנוכחיות.

בסדר מתוק, נראה לי שעברתי את

אחוז החסימה בטח יותר מעלה ירוק או שאר התפניות לסוגיהן ולמיניהן.

אבל תחשוב אם אתה בכלל מעוניין

להכנס לשם. חרדים מסריחים(הכוונה לריח. זה בעיה החליפות האלה בקיץ.). אין כמעט נקבות. משכורת לא כזאת מדהימה. מזנון קקה. וכולם רבים איתך על הכסא.

בטח התכוונת "חדרים מסריחים"

כל שאר ההבלים שפלטת במחי הקלדה אחת אינם ראויים להתיחסות רצינית.

הלו! הלו!

ברשותך האחות בוקובזה היקרה - לאן בדיוק את מזרימה את החוקנים של הפעוט? כמו שאת בוודאי יודעת יש מקומות בהם הביוב פתוח וסכנת ההדבקות במחלות (תיכוניזם כרוני, סינדרום האין-מרווח לפני סוגריים, שפעת עופות רקטאלית ואישיות מרובה) אורבת לכל עובר אורח (בכיר או לא בכיר).

שכחת גאונות תהומית ו

ואינציקלופדיה בוטנית מקיפה של בוגונביליות(אבל זה ויראלי).

למעלה