אז בעצת הפיקסית

כמעט כל אוכל שרולינג מתארת נשמע טעים

כל התיאורים של הסעודות בהוגוורטס גורמים לי להזיל ריר.....
זה כמו מלון 5 כוכבים בכל ארוחה- נראה לי מה זה הייתי משמינה שם.
ולגבי ממתקים- היתי רוצה לאכול סוכריות רחף וברטי-בוטס.

ד"א - לגבי צפרדעי שוקולד, הן באמת סתם שוקולדים בצורת צפרדע. לא זכור לי שום תיאור בספרים שהצפרדעים האלה זזות. אני זוכרת שראיתי את הסרט הראשון וחשבתי: "WTF - למה עשו את הצפרדע זזה?"

Ayelet 363

New member
טעמתי צפרדע שוקולד

אבל כזו שקניתי באנגליה.

היא אמנם לא זזה, אבל אני לא מקנאת בדמויות על זה שהצפרדעים זזות. בלי קשר לזה שהן בורחות.

דווקא צפרדע שוקולד

לא מסקרנת-כאילו אני מתה על שוקלד-אבל זה לא מיוחד במיוחד. כאמור ברקצפת ממש מעניין בעיני-כי זה קצת תיאור של משקה אלכוהולי-אבל הוא לא באמת משכר אז...
ובלי קשר לפני מלא זמן אמא קנתה לי ארנב משוקולד שווצרי-היה טעים. צריך להזכיר לה אותו..

Ayelet 363

New member
כן, גם אותי זה לא הכי מלהיב

זה סתם היה נחמד. בכללי, למען האמת, אין ממש אוכל ספציפי בהארי פוטר שהייתי רוצה. שוקולד מהדובשנרייה היה יכול להיות ממש מגניב. בירצפת, למשל, דווקא לא נשמעת לי טעימה.

siriusgirl

New member
לא נראה לי שיש לזה טעם של בירה

כי אחרת הצעירים ממש לא היו נהנים מסתם כוס של משקה מריר.
היא כנראה קראה לזה "בירה" כי זה מגניב.
ותודה לתפוז שעזר לי לדמיין את זה ככה

Ayelet 363

New member
טוב, אז כנראה שכן אשמח מאוד לטעום את זה

למרות שהשם butterbeer לא מגרה אותי. למען האמת "בירצפת" נשמע לי יותר טעים, אבל גם לא כל כך.

הבירצפת שמוכרים בסטודיו טור ממש טעימה

אבל יקרה פחד
יש לה טעם של סיידר תפוחים עדין יחסית עם קרם קצפת ונילי מלמעלה ולא! אל תנסו להכין את זה בבית. ניסינו ויצא זוועת עולם.

לדעתי בערך חצי מהפורום טעם צפרדע שוקולד כשחזרנו מלונדון והבאנו למפגש

סה"כ גוש גדול של שוקולד די טוב.
ואנחנו קיבלנו רוונה ריבנקלו בקלף אחד והלגה הפלפאף בשני.

OKDeSign

New member
דווקא הכנתי פעם והיה ממש טעים

אבל ממש ממש לא דומה למה שמוכרים בסטודיו טור.
אני מניחה שזה תלוי במתכון

Ayelet 363

New member
טוב, אני מקווה שבפעם הבאה

שאהיה באנגליה יהיו לי פחות קשיים להגיע לסטודיו טור (כן, אני כבר עכשיו מפנטזת על פעם נוספת
).

כן, אני זוכרת שהבאתם. היא גם נראתה שונה, אם אני לא טועה. אני גם מניחה שזה הגיוני שיש יותר מסוג אחד. שלי יחסית קטנה, אני חושבת, והקלפים לא ממש מעוצבים.

למעלה