אז בעצם מאיפה להתחיל

oigol

New member
אז בעצם מאיפה להתחיל

דבר ראשון תודה רבה על ההתייחסות, אני חייבת לציין שזאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ושרק באותו היום גיליתי שבאינטרנט לא בודקים רק אוטובוסים ורכבת... ואתם ממש מקסימים וזה כיף ממש שעונים לך על השאלות בנינוחות כזו ובתשומת לב רבה. אז אני מבינה מכם שבעצם זה לא ממש משנה איפה מתחילים ללמוד זה כבר תלוי בי, ואני חושבת שאם אני אדע קצת יפנית לפני הכניסה ליפן אכן הקליטה תהיה רכה יותר ורגועה יותר. השאלה של "מאיפה להתחיל" היא בעצם איפה בארץ אפשר ללמוד יפנית בצורה פורמלית חוץ מברליץ כי שם זה יקר בצורה מחוררת כיסים ומחווירת פנים.. מן הסתם זה (אולי זה קצת מיותר לציין) נובע מנפח הכיס שלי.. ועוד שאלה חשובה מה זה למען שוויג הגדול זה "הגטאות של הגאיג'ינים", תודה... ???

GnomeBubble

New member
אפשר ללמוד עם מורה פרטי

פורמלי זה לא, ומן הסתם זה פחות מסודר מברליץ (או האוניברסיטה הפתוחה), אבל עדיין יש מורה שמבין את השפה ואפשר לשאול אותו שאלות. המחירים כמעט תמיד (או תמיד?) יותר זולים. תבדקי בלוחות של הפורום, יש שם רשימה מכובדת של מורים ברוב רחבי הארץ. גם לימוד עצמי זה לא רע. אם תסתכלי קצת באתרים שנמצאים בקישורים של הפורום (שם הם גם מסווגים לפי רמה) תוכלי לקבל בסיס די טוב. והגטאות של הגאיג'ינים זה כל המקומות שפונים לאזרחים זרים שמדברים בהם אנגלית. אני לא יודע איך זה בטוקיו, אבל בטוח יש שם הרבה כאלה.

Noam Raby

New member
בקשר לגיג'ינים

ריכוז הזרים הגדול ביפן נמצא בהממצו, ושמה (וסביר להניח גם בערים אחרות) אפשר למצוא מסעדות, מועדונים ופאבים שהרוב המוחלט בהם הוא זרים.

למעלה