אז בסוף היום

Justin Angel

New member
אז בסוף היום

מה הדעה של כל אחד שכאן שהם צ´אקרות? לא פתחתי את ההודעה הזאת כדי לדיין על זה רק כדי לראות מה הניב הדיון מרובה העצים שלנו על צ´אקרות.

Justin Angel

New member
תוספת להודעה הקודמת

ורק בבקשה אל תגיבו על הדעות של אנשים אחרים. הדיון הזה כבר מיצה את עצמו.

Justin Angel

New member
והדעה שלי

1) אפשר ליצור צ´אקרות מתי שרוצים. 2) ישנם 7\9 צ´אקרות וכולם ממקומות במקומות שבהם חום הגוף גבוה יותר משאר המקומות בגוף. 3) אפשר להשתמש בצ´אקרות כדי לנתב אנרגיה יותר טוב דרך הגוף.

nepthys

New member
אני את שלי רשמתי

(למרות שכל הפורום העדיף להתעלם מזה).. מן הסתם אדם שאף פעם לא הכיר את המושג הזה לא יהיה רגיש לנושא הזה, כלומר, מבחינתו צ´אקרות לא קיימות.. אבל ברגע שהוא ישמע על הרעיון (ולפעמים אפילו אם הוא יאמין לזה או לא), אז העניין יכול לצוץ אצלו בשלב כזה או אחר.

Zipadidoda

New member
אני דווקא חושב ש

צאקרות הם חלק מהמבנה הרחוני שלנו יש מבני פיסי הם מבנה רוחני (לא זוכר איך להגידר את זה אבל הבנת את הרעיון) אם הנאדם לא מודע לכך שיש לו מוח אף פעם הוא לא חשב אם יש לו מוח ולא שמע על הרעיון הזה כמו שאת אומרת בשבילו מוח לא יהיה קיים! חחחחחח הבנת לאן אני חותר בין אם אנשים מודעים לזה או לא הם קיימות :)

Justin Angel

New member
אני חוזר ואומר

העץ הזה לא מיועד לדיונים והוא גחמה פרטית שלי לראות מה הניבו כל הדיונים על צ´אקרות. אתה רוצה להתדיין על זה אתה חופשי לעשות את זה בעץ שלא מכיל בקשה שלא לעשות את זה בו.

BomberMan

New member
עוד פעם הנה הדעה שלי

אני לא מתכוון להרחיב עוד פעם, כמו בפעמים הרבות האחרות - אבל הנה הדעה שלי: הצ´אקרות קיימות בכל אדם מלידה (ואולי אף לפני כן), בהתחלה הן פועלות אצל התינוק והילד ונותנות לו מין מגן אנרגטי וכוחות מיוחדים - כמו חוש שישי וראיה מעבר לעולם הפיזי. אחרי גיל מסויים, אם לא משתמשים בצ´אקרות במודע הן נסגרות ונרדמות. אם אדם מבין שיש לו צ´אקרות ומתחיל להשתמש בהן, ולהפעיל אותן הן מתעוררות לאט לאט ופועלות שוב, אלא אם לא משתמשים בהן שוב והן נסגרות עוד פעם. הן מיועדות לקישור של האנרגיה העולמית (לפי הסינים -אנרגיית צ´י) לגוף הפיזי של האדם ובכך נותנות לו יכולת רחבה של פעולות מעבר למישור הפיזי. מקווה שלא הפסדתי נקודות.

אההמממ...הבא נזרוק דעה...

אני חושבת,ולא התעסקתי בזה מספיק זמן אז אין לי איך לבסס את זה, שהצ´קרות היו קיימות ויהיו קיימות והן מוכנות לשימוש כשיודעים איך להשתמש בהן. לא נפתחות ונסגרות ובלה בלה בלה... הן חלק מהגוף האתרי ,מחוברות לגוף הפיזי ,וככה הן יכולות להשפיע עליו. פשוט נראה לי לא הגיוני במיוחד הנסגרות-נפתחות-נוצרות...הן שם ,אנחנו אלה שסגורים.

BomberMan

New member
כמובן

כמובן שהצ´אקרות תמיד שם, אבל את צריכה לפתוח את הקשר ביניהן לגוף הפיזי, שעם הזמן שלא משתמשים בו - נסגר. זה כמו כל דבר אחר - אחרי שלא משתמשים הרבה זמן, הוא מעלה אבק ולרוב מפסיק לפעול, עד שלא מנקים אותו ומפעילים מחדש. כך גם הצ´אקרות, אם לא משתמשים בהן, צריך לנקות אותן ולהפעילן מחדש. ואולי את יכולה להסביר את עצמך "...לא נראה הגיוני במיוחד הנסגרות-נפתחות-נסגרות...", מה לא הגיוני בכך?

קודם כל זה ...

"נסגרות-נפתחות-נוצרות" או,קיי אמרתי שאין לי על מה לבסס, אבל מה שבאמת לא נראה לי הגיוני זה שמדברים עליהן-הצ´קרות. האדם מעבד את היכולת להשתמש בהן לא הן מעבדות את היכולת! זה כאילו שהיית אומר שבגיל מבוגר הן כבר "הרוסות ופגומות" וזה לא נראה לי הגיוני.זה שאנחנו נצתרך זמן ללמוד להשתמש בהן אומר שאנחנו "נפגמנו" לא הן...

למעלה