אז בסדר, יש לי רעיון

Cheezus

New member
אז בסדר, יש לי רעיון

(לא שירשרתי בכוונה..) כבר כולנו הבנו שיש פה בעיה מנהלתית (אני לא אומרת בדרך מניפולטיבית, אלא פשוט ברצינות. אני יודעת שיש בעיה איתי ואני באמת מנסה לפתור). הייתי רוצה שתעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. למרות שאני כל הזמן מבטיחה ולא מקיימת, וזה ממש לא התפקיד שלכם לעמוד לי על הראש לעשות מה שאני צריכה לעשות כמובן מאליו, שתדעו לכם שכל פעם שאני מבטיחה אני באמת מתכוונת. אני נלחצת במן תגובת שרשרת כזאת כשאני רואה שהזנחתי לקצת יותר מדי זמן (זה מתחיל מלא יותר מיומיים, באמת!) ואז אני מפחדת להכנס, ואז זה נהיה יותר גרוע אז אני עוד יותר מפחדת. תאמינו לי שאכפת לי, שאני לא סתם מזניחה, ובגלל שאכפת לי אני מזניחה, וממש לא בסדר לי עם זה. אולי אני לא יכולה לפתור את הבעיה הזאת לבד אבל אני באמת חושבת שהיא נתנת לפתרון ומאוד מאוד מבקשת מכם לא להתייאש ממני למרות שאם אני הייתי במקומכם הייתי עושה את זה כבר מזמן. לכל דבר יש פתרון; והדרך הכי טובה לפתור דברים זה ביחד (כמה היפי מצידי, אבל נכון.) * אז יש שאלות שחוזרות על עצמן וזה מרגיז את אלה שעברו את זה? זה קרה עם "מה זה גראנג'?" ומצאנו פתרון וזה עזר, לא? אפשר לעשות את זה שוב. נרכז ביחד את כל השאלות האלה, נרכז להן תשובות (אני יכולה לעשות את זה לבד, אבל מה הטעם?) ואז נשים טאגליין. * אני לא משתתפת מספיק? תצעקו עלי ברגע שאני מזניחה, לא אחרי הרבה זמן, ואני ישר מקבלת מכה בתחת ונכנסת לפאניקה וכותבת. באמת. * יש אווירה רעה? תבואו תגידו לי בפרטיות, אני תמיד זמינה (אימייל, אייסיק. למי שאין שיבקש) ואני מבטיחה לא לגלות ולעשות מה שאני יכולה בנידון. לא אכפת לי לעשות עבודות מלוכלכות בקטע הזה אם זה מספיק חשוב. באמת שלא. * חסרים מאמרים? קישורים? תמונות? סקרים? תגידו ואני רצה, אני יודעת איפה למצוא. אני יודעת שזה יוצא כאילו שאני אומרת שזאת אשמתכם שלא ישבתם לי על הראש כדי שאני אנהל פה כמו שצריך, זאת ממש לא הכוונה. אני פשוט מבקשת שתעזרו לי להתיישר כדי שאני לא אצטרך להבטיח יותר כי אני פשוט אקיים מעכשיו. בכל זאת פתחתי את הפורום הזה, בכל זאת אני אוהבת אותו ואתכם ואת המוזיקה הזאת לא פחות מכל אחד אחר פה. ואני חרא בגלל שלא התמדתי אבל זה פשוט תופעת כדור שלג אצלי שרק צריך לעצור ואז זה יהיה בסדר. אז אני מבקשת עזרה מכם, לא מצטדקת ולא מאשימה ולא שום דבר, רק מבקשת מכם עזרה.. ואם להיות קיטשים אז פורום זה בכל זאת קהילה
.. תסלחו לי?
תעזרו לי?

../images/Emo15.gifהדרך ההיפית

תמיד עובדת! flower power!!!
אז יש לי בקשה אחת מיוחדת, להחזיר את הסיכומים השבועיים, נורא אהבתי אותם, וזה גם מחייב אותך להיכנס ולעקוב וזה יכול לעזור
חוץ מזה אני אשמח לעזור בלעשות לטאגליינס נניח תשובות לשאלות שחוזרות על עצמן כמו למשל לעשות רשימה של "מה האלבומים הכי טובים?" או "שירים מומלצים של אליס?" וכאלה.. חוץ מזה אני חושבת שיהיה מגניב להוסיף קישורים אני מוכנה לחפש גם כל מיני דברים מעניינים..
והכי חשוב! סקרים! החלק הכי כיף בפורומים! להחליף סקרים זה חשוב
ב
וסגידה
, שירה

gonishia

New member
העלת לדיון...

אני לא חושבת שאת צריכה לחכות לתגובה והפלקה בתחת בשביל לקחת יוזמה! אם יש לך מאמרים אז יאללה תביאי אותם תחלקי! אני לא חושבת שזה צריך לבוא כאילו בגלל שאנחנו מכריחים אותך. לא כל הנקודה שיהיה לאן העלות את הפורום הזה לעשות איתו משהו? חזון כלשהו לקחת את הפורום למקום אחר.. כשאני דיברתי על הודעות חוזרות אני דיברתי על הודעות שהן אותו דבר מאותו בן אדם שמופיעות בפורום! חוץ מזה רק רציתי שתדעי שהכל מאהבה..

Jezebel Woman

New member
יפה אמרת. מוסכם עלי. את בסדר את.

חבל על ההזנחה אבל את מופיעה שצריכים אותך ואומרת דברים מהלב. מוערך. טוב, אז יאללה אני אשנס מותניים ואשתדל לעזור לך במה שאמרת. לא בשנייה הזו, אבל כשיהיה משהו. יעל

למעלה