אז בנימה אופטימית זו

אז בנימה אופטימית זו

מה היו ההיילייטים של החופש? אני בטוחה גם היה קצת כיף, לא? (איזה חוסר התחשבות, להתחיל מלחמה דווקא בחופש הגדול. מה זה פה.)

painapple

New member
איזה חופש ואיזה נעליים.

לחלקנו יש צבא
תשאלי את פוטר, הוא יבין.

ladymadden

New member
מרגיש לי כאילו החופש רק התחיל האמת

אבל עדיין יש אי אילו היילייטים: -מסיבת+נשף סיום יב'. -נעקצתי לראשונה ע"י מדוזה, יימח שמה, ולא סתם- 4 פעמים!!! הלכו לי הרגליים... -ילד בקייטנה שלי קרא לי אמא (וכן, אני יודעת שזו פליטת פה של ילד מבולבל, אבל עדיין...עשה לי את החופש
)

hagarshtar

New member
אבל התבטל אבלל.../images/Emo118.gif

עשיתי בייביסטיר ויש לי קצת כסף. נסענו לדפנהה והיה מדהים,אי שמעו סיפור:אני ואבא שלי מטיילים בקיבוץ דפנה ויש שם מקטלים כאלה ואבא שלי התחיל לספר שבמלחמה הזאת והזאת היו משמשים במקלטים האלה ושיש בפנים מחילות כדי לעבור ממקלט למקלט (קוללל,או שלא) ואז הוא אמר שהיום כבר אין בהם שימוש. אחרי שבוע שבועיים שכבר הייתי בבית אבא שלי מספר לי שאאנשים יושבים שם במקלטים וזה היה כל כך מוזר היה בא לי לבכות! היה לנו ערב גדודי ועשינו לילה לבן והיה צחוקים!!!!!!! ונפרדנו מהמדריכים והיה כל כך עצובבבבבבבבבב. התבטל מחנה קיץ ונסיעה לצפון. אוףף כל כך רציתי מחנה קיץ,להיפרד משמיניסטים כמו שצריך לעבור מסדר הנהגתיייייייייייייייייייי!!! לצבוע את השער ואת הפנים כחול אדום!! \: וכל כך רציתי לנסוע לצפוןןןן,בזמן שההורים באיזה פסטיבל אני אחותי וחברה שלה נעשה מסלולים כזה היהודיהההה
וכל מיני כאלה. אבל השלמתי עם העובדה שיש מלחמה ושלאנים בצפון קשה ועל זה. אנשי הצפון אני מקווה שהכל יעבור ומהר! שבוע טוב![בע"ה]

crysania

New member
כל החופש ישבתי מול המחשב או הטלויזי

ה ועשיתי בייביסיטר לאח שלי. לא ציירתי אפחד מה11 רישומים ליבגני, שום ציור ללב. ולא קראתי את בעל זבוב ולא עשיתי עליו את העבודה>< אני מתה בתחילת שנה. וממש משעמם לי ואני ממש לא אוהבת את החופש הזה. ): איכסה. ואח"כ אני הולכת לכתה י'. לספרות,מתמטיקה 5 יחידות, פיסיקה, ציור, פיסול, רשום, הסטוריה, תולדות האומנות והרבה הרבה בולשיט בסגנון): תהרגו אותי וזהו><

כיתה י' זה שכונה.

באמת שאין לך מה לדאוג. ורק שתדעי שתולדות האומנות זה אחת השיעורים היותר מעניינים שיש. אומנם אני לא לומדת אותו אבל נכנסתי לאחד השיעורים של מגמת אומנות ונורא נהניתי.

crysania

New member
אני אוהבת אותךD:

תולדות האומנות הם אחד הדברים היפים ביותר שיש. התלוננתי הרבה זמן שאין פורום תולדות האומנות בתפוז. ולא רק שזה מעניין, אנחנו לומדים את זה עם אפרת- אחת המורות הטובות והמסורות ביותר בבית הספר (והשולחן שלנו הוא השולחן האהוב שלה.. ... ..). D: תולדות האומנות שליטה! רק שצריך לכתוב הרבה ואז ללמוד את זה בע"פ. אני עדיין זוכרת ששמו האמיתי של אחנתון הוא אמנטחוטפ הרביעי, הוא עשה מהפכה במצרים כאשר הביא אמונה באל יחיד- אל השמש. פרוש "אחנתון" הוא עבד השמש. ואשתו היא נפרטיטי. או שאני טועה... לא זוכרת0:

ashkeloni

New member
מממ

מאחר והחופש שלי מסתיים עוד יומיים, אענה... עבדתי שבועיים בתחנת הכוח. נפרדתי מהאקסית לפני כחודש ומשהו... פגשתי מישהי ממש חמודה ואנחנו ביחד עכשיו
הייתה לי מסיבת גיוס ממש אדירה! נהנתי המון
הבנתי עד כמה הבנאדם הזה הוא חבר טוב^_^

ashkeloni

New member
וואלה../images/Emo12.gif

אז כאילו, בואי נפתח פורום "תמיכה לאקסים" או משו כזה?

svetasparrow

New member
לא היה חופש משהו

אני תקועה באשקלון, נסיעות למקומות אחרים התבטלו [ת"א בעיקר] בגלל המלחמה ואולי אני אטוס לצרפת, אבל זה ממש לא בטוח וזה יהיה רק בעוד חודש לפחות אז יושבים כל היום בבית ומשחקים בסימס או בהארי פוטר. היו לי יותר טובים

למעלה