אז במהלך אמיץ..!

TheRealDeal

New member
אז במהלך אמיץ..!

אחרי יותר מחודש וחצי כבר שהאייפוד שלי לא עובד, והוא בילה חודש במעבדות של BUY4LESS, וחזר, פעל לכמה ימים, ושוב נדפק, נמאס לי, ואין בארץ אחריות רשמית לאייפוד של HP, וזה כבר דיי ידוע שהנייר אחריות של BUY4LESS לא שווה יותר מנייר יקר לנגב איתו את התחת (ועדיין טישו עדיף), החלטתי לקחת את העניינים לידיים, תרתי משמע, לקחתי את האייפוד, מברג עם ראש שטוח, ופתחתי אותו (!!!!!!!), הוצאתי את ההארד-דיסק, נתתי לו כמה מכות קטנות (ולא חזקות מדי, כדי לא להרוס אותו :S), החזרתי אותו למקום, סגרתי את האייפוד, ונחשו מה? האייפוד עובד מעולה! ומאתמול בלילה הוא לא מפסיק לנגן! יכול להיות שהדיסק היה קצת רופף(??) לא יודע, אבל זה עזר! אתם בטח חושבים שלפתוח את האייפוד עם מברג ממתכת יכול לשרוט אותו, אתם צודקים, אפשר לראות איפה הכנסתי את המברג רק אם באמת תחפשו, זה בכלל לא רציני, אבל עדיין - לא ממליץ לאף אחד לעשות את זה, לרובנו יש אחריות יותר טובה, אני העדפתי בלהסתכן ולפתוח את האייפוד ולשרוט אותו מאשר להשתמש כמשקולת לבנה ויקרה לניירות. תמונות אין, כי המצלמה הלכה קאפוט, אולי נארגן גם לה איזה תיקון קטן
הייתה חוויה, מה אני יכול להגיד, לא מומלץ לבעלי לב חלש!!

GoatGuy

New member
אני לא הייתי מעז

הייתי פשוט משלם למישהו כמה כסף שצריך כדי לתקן אותו

TheRealDeal

New member
../images/Emo3.gif אבל יקרררר לתקן אייפוד

במיוחד בהתחשב בעובדה שהוצאתי את רוב החסכונות שלי על האייפוד והרמקולים למחשב... ואני מתכוון לקנות נגן פלאש בזמן הקרוב, לריצות. אני דווקא כן הייתי מוציא כסף על כלים כמו שמקבלים עם הבטריות הפנימיות שאפשר להחליף לאייפוד, שעשויים מפלסטיק שלא שורט, אבל לא הייתה לי סבלנות!!!! (!!!!!) יותר מחודש בלי אייפוד.. אי אפשר להסתדר אחרי שמתרגלים!! :S

למעלה