אז בוקר טוב לכולם.

ziljian 1234

New member
אז בוקר טוב לכולם.

מה שלומכם? בטח כולכם בבית ספר עכשיו,ומאחר שאני סיימתי ללמוד אני בבית. אז רק רציתי לאחל לכולם שבוע טוב.ושלא יהיה לכם קשה מידי בביתספר...

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אז את בעצם אומרת

שאני חרשנית? [הקבצה ג' במתמטיקה עם שאיפה ל3 יח"ל בכיתה י'..]

The Walrus

New member
אני אוהב את שיעורי ביולוגיה שלנו

ויש סיבה! פשוט שוק... המורה פשוט טיפשה. היום בשיעור היה די שקט. למה? כי 8 ילדים ישנו!! אשכרה ישנו!! ואני בכלל לא ישבתי במקום שלי, שיחקתי קלפים עם עוד ארבעה ילדים בזמן השיעור תוך כדי אכילת בורקס מהקיוסק, כולם מדברים, בקיצור שוק אחד גדול... היה כל כך מצחיק...

../images/Emo220.gifהיה נורא מוזר היום בבצפר=/

מישהו נורא נחמד שאני לא מכירה אמר לי שלום=] והוא דיבר איתי!!!!לא טעיתי=]הוא ילד קרועXD וחוץ מזה היה נורא מעפן... שעה לשון(בעע המורה שלנו מעצבנת...היא מחזירה דקות...) שעתיים ספרות(מזל שיהיה הפסקה באמצע=]) שעתיים מתמטיקה(עם המורה הקרצי שלנו...שונאת אותה!!!לפחות היה הפסקה=]) זה היה יום מצחיק ומעפן=]

fatbery

New member
בצפר זה זה חרא!!!!

אני כל כך אבל כל כך שונא בצפר זה דופק לי אתה החיים..זה הורס לי את כל הלוח זמנים...יאללה זין על בצפר..ועל כל המורים!!!

../images/Emo220.gifמסכימה עם כל מילה=]

למה צריך את זה?! והכי מבאס שבכתה שלי יש לי בדיוק חברה אחת שאני מדברת איתה...וגם היא לא לידי... אני יושבת סביב חבורה של פאקצות וערס...ואחד שהוא מין חרשן...כאילו לא הכי הכי הוא סבבה אפשר לדבר איתו וזה... ואני כותבת סיפור...ופעם אחת כימעט המורה לקחה לי את זה... אבל מצד שני זה קורע...כי כל הזמן מחרימים לאחת הפאקצות בכתה שלי את הפלאפון...=]ותמיד יש ריבים בשיעורים=] אבל הבצפר הורס הכל1!

אהה רגע אני צריכה לתקן את עצמי

בעצם מהבגרויות צריך.. לפני זה אפשר לוותר על כמה מקצועות

Poppy92

New member
איייייי

אתה בפורום?! באמת היית חסר קצת בקומונה חחחח איזה דילאיי..

למעלה