"בוא" כל אחד הוא ריצ'י ריץ' אוכל פתאום ליצ'י ורגשיות
E erezbh New member 22/7/06 #22 דיבור חדש לא נשבר מהר כי אני לא לוזר יש לי את החזון והחלום להיות הקינג כמו מרטין לוטר
C chen010189 New member 23/7/06 #26 אין מסיבה בימים אלו שם השיר נכון וציטוט הבא הוא....אין לי כח לחשוב אז קבלו משהו קל: "מה קרה נפלת עליי עם צומי כמו צונאמי, זאת אשמתכן שאתן יפות לא משנה מה הלאום..." אגב לין, שלחתי לך הודעה אתמול ולא ענית.
אין מסיבה בימים אלו שם השיר נכון וציטוט הבא הוא....אין לי כח לחשוב אז קבלו משהו קל: "מה קרה נפלת עליי עם צומי כמו צונאמי, זאת אשמתכן שאתן יפות לא משנה מה הלאום..." אגב לין, שלחתי לך הודעה אתמול ולא ענית.
K kombinaizer New member 22/7/06 #23 ../images/Emo124.gif../images/Emo27.gifשרשרו לפה ../images/Emo37.gif לארז, כל יום מחדש "אני ממריא לרוח, בדרך לשמש אדומה"
../images/Emo124.gif../images/Emo27.gifשרשרו לפה ../images/Emo37.gif לארז, כל יום מחדש "אני ממריא לרוח, בדרך לשמש אדומה"
L Lin The Venus Girl New member 23/7/06 #28 בעקבות ההודעה שלך-כול אל בנאת' המילים שלי.. "אני טורו.. מפוצץ בדינרו.." חחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםם!! התחשק לי להצחיק.. טוב, השורה שלי... "בתוך עולם של זאבים מרגיש כמו פטר"
בעקבות ההודעה שלך-כול אל בנאת' המילים שלי.. "אני טורו.. מפוצץ בדינרו.." חחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםם!! התחשק לי להצחיק.. טוב, השורה שלי... "בתוך עולם של זאבים מרגיש כמו פטר"
K kombinaizer New member 23/7/06 #29 זיהמת את הפורום עם אלוןדהלוקו ../images/Emo10.gif אממממ מעבר אל האופק (עם מג'יק) "ומי יודע מה צופן העתיד"
זיהמת את הפורום עם אלוןדהלוקו ../images/Emo10.gif אממממ מעבר אל האופק (עם מג'יק) "ומי יודע מה צופן העתיד"
L Lin The Venus Girl New member 24/7/06 #30 מזמן את העולם מספיד-נגמררר מבפניםםם "תעשה הכל שיראו זוית.."
L Lin The Venus Girl New member 25/7/06 #33 shit!!!!!!!!!!!!!! זה ראש גדולללללללללללללללללללללללללל של בייבי..ושירה ג'י. בלעטטטטטטטטטט התבלבלתי עם ההתחלה של נגמר מבפנים.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אוף!!!!
shit!!!!!!!!!!!!!! זה ראש גדולללללללללללללללללללללללללל של בייבי..ושירה ג'י. בלעטטטטטטטטטט התבלבלתי עם ההתחלה של נגמר מבפנים.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אוף!!!!