אז בואי כבר ...

ניקו 45

New member
אז בואי כבר ...../images/Emo79.gif../images/Emo8.gif

יש להקליק על המילים הצבועות כחול לשמיעת שיר אז בואי למקלחת , כך שנינו ביחד , נתקלח בנחת , ידך אל גופי שולחת , כש... בי פותחת . אז כך או אחרת , ואין לי אחרת , אז מה את אומרת ? תהיי יצריי מעוררת ? על כך ההיית שוב חוזרת ? ולמקלחת אותי גוררת ? פלגי מיים עלינו זורמים , ייצרנו גואים , חמים . שנינו ללא כסות ערומים , וזה כל כך טוב ונעים , לגעת זה בזו... זה נהדר נפלא וגם "טעים" . אז כך או אחרת , ואין לי אחרת , אז מה את אומרת ? תהיי יצריי מעוררת ? על כך ההיית שוב חוזרת ? ולמקלחת אותי גוררת ? (יש להקליק שוב לשמיעת שיר נוסף) מנוחת היגע . ועכשיו לאחר שהתקלחנו , וגם קצת התעלסנו , על מצע ערגתנו נשכבנו , ואיך באים ילדים לעולם הבנו , ראשינו זה על זו הנחנו , מסכת עינוגנו השלמנו , אשאלך שוב ... אז כך או אחרת , ואין לי אחרת , אז מה את אומרת ? תהיי יצריי מעוררת ? על כך ההיית שוב חוזרת ? ולמקלחת אותי גוררת ?

רוNי

New member
ניקו ניקו

מזמן לא ביקרתי בביתך- הפורום בו אתה מצוי. שמחה לעיתים להיכנס לכאן ולראותך מותיר אחריך שובל של מילים שנוגעות. ערב מצויין לך יקר. רומי

ניקווווווווווו ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

וואווווווווווווווו כייף, אבל ממש כייף לראות את כתביך כאן - געגעתי. ולמרות שאני מקלחת................ אני כבר באה

למעלה