אז.. בואו נכיר קצת

rinat l

New member
אז.. בואו נכיר קצת

הועתק מכל מיני פורומים
שאלון! שם: גיל: מאיפה בארץ: תאריך לידה: צבע שיער: עיניים: יש חבר/ה: רשיון יש קעקועים? חושבים שזה סקסי? ופרסינג? מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): יש אלוהים: מה הדבר כי מטורף שעשית: מה הדבר הכי יפה שעשו לך: מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: משקה אלכוהולי אהוב: מועדון/פאב/בר/מסעדה: להקה אהובה: זמר/ת: שחקן/ית: איזה שיר יש כרגע ברקע: סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: ספר מומלץ: אתר הבית: מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: מקום בחו"ל שצריך להיות בו: מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: יש לך חיות מחמד: צבע אהוב: סגנון לבוש: הכי אוהב לאכול: הכי שונא לאכול: ממתק מועדף: תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון
): הכי רומנטי בעניך.. : הקשר הכי ארוך שהיה לך: נשבר לך הלב: שברת את הלב: בגדת: בגדו בך: בוכה הרבה: מה הכי מצחיק אותך:

אני עונה ../images/Emo9.gif

שם: מיטל. גיל: 19 מאיפה בארץ: מרכז תאריך לידה: 14.11 צבע שיער: שטני עיניים: חומות יש חבר/ה: כה רשיון: כה יש קעקועים? הלוואי חושבים שזה סקסי? כןןן
ופרסינג? אין מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): סמבצי"ת חי"ר ברמאללה. יש אלוהים: לא שידוע לי. מה הדבר כי מטורף שעשית: וואי. מה הדבר הכי יפה שעשו לך: לא יודעת מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: שומדבר משקה אלכוהולי אהוב: לא שותה מועדון/פאב/בר/מסעדה: בר מסעדה להקה אהובה: וואלה לא יודעת זמר/ת: אביב גפן, מוש בן ארי. שחקן/ית: ג'ניפר לופז, מיה דגן. איזה שיר יש כרגע ברקע: אין שיר. סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: מה זה השטויות האלה - עדי אשכנזי
ספר מומלץ: נקמה - שרה אנג'ל, פול מון - גלית אלדר. אתר הבית: Google מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: אמ, העיר העתיקה, ים המלח P: ו... כל קניון שקיים בארץ!
מקום בחו"ל שצריך להיות בו: ניו-יורק. מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: ללכת לישון. מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: פסיכולוגית או משהו בסגנון. יש לך חיות מחמד: לא. צבע אהוב: שחור. סגנון לבוש: ג'ינסים וספורטיבי. הכי אוהב לאכול: קורנפלקס. הכי שונא לאכול: דגים, איכס. ממתק מועדף: שוקולד. תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: אממ... תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: לא יודעת, נו. משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: אמ... הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: השפתיים. על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): או השלישי... אמ, גוף ושפתיים. הכי רומנטי בעניך : להתכרבל במיטה בחורף, עם סרט... ושוקו חם.
הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנתיים. נשבר לך הלב: לא. שברת את הלב: כן... בגדת: כן. |: בגדו בך: לא שידוע לי. בוכה הרבה: לא. מה הכי מצחיק אותך: עדי אשכנזי.

rinat l

New member
../images/Emo26.gif

שם: רינת גיל: 21 מאיפה בארץ: מהיכן שהוא.. תאריך לידה: 22/2 צבע שיער: חום עיניים: ירוק חום יש חבר/ה: כה רשיון: כה יש קעקועים? יש
חושבים שזה סקסי? כן! ופרסינג? יש מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): משלימה בגרויות
יש אלוהים: נראה לי שכן מה הדבר כי מטורף שעשית: מה הדבר הכי יפה שעשו לך: מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: משקה אלכוהולי אהוב: טובורג מועדון/פאב/בר/מסעדה: פאב להקה אהובה: פורטיסחרוף, אלג'יר זמר/ת: יש מלא.. אביב גפן, אביתר בנאי ועוד שחקן/ית: איזה שיר יש כרגע ברקע: שום שיר..... סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: אביב ויונתן גפן אינטמית! ספר מומלץ: נקמה/ שרה אנג'ל אתר הבית: וואלה מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: כל הצפון
מקום בחו"ל שצריך להיות בו: אוסטרליה! מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: אממ.. לישון מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: יש המון דברים יש לך חיות מחמד: דגים צבע אהוב: אדום סגנון לבוש: ג'ינס, ספורטיבי הכי אוהב לאכול: דגים הכי שונא לאכול: בשר אדום ממתק מועדף: כל דבר שיש בו שוקולד תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: עצלנות משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): עיניים הכי רומנטי בעניך.. : החורף הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנתיים וחצי נשבר לך הלב: כה שברת את הלב: כה בגדת: ואוו ממזמן בגדו בך: לא שאני יודעת בוכה הרבה: כה מה הכי מצחיק אותך: עדי אשכנזי

mercedesClsamg

New member
עונההה

שם: פאיז גיל:15.5 מאיפה בארץ:חיפה תאריך לידה:26.6.1991 צבע שיער: חום עיניים: חום יש חבר/ה:לא רשיון: מתי יגיע 26.6.2008? יש קעקועים? לא חושבים שזה סקסי?כן ופרסינג?עכשיו בוכה להורים שלי שאעשה מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד')תיכון מחשבים ביולוגיה:p יש אלוהים:ענקי מה הדבר כי מטורף שעשית:קפצתי מהדלת והדלת מזכוכוית כולה אז קפצתי לצד השני שלה חחחח רק יצאתי עם שריטות:p מה הדבר הכי יפה שעשו לך: מלחמת אוכל ביום הולדת שלי :D מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: המ...?? משקה אלכוהולי אהוב: ביירה מועדון/פאב/בר/מסעדה: אבעתם להקה אהובה:מאיפהלכם לדעת זמר/ת: גם שחקן/ית:אורלנדו בלום אנגלינה גולי עפר שכטר יוסף סוויד ויש עוד שתיים :LP ששחקו בלחיי האהבה איזה שיר יש כרגע ברקע: סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: ספר מומלץ: ספרים בזבל אתר הבית:מכוניות מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו:כאן בישראל?????? איכס חחח כבר טילתי בכולה מקום בחו"ל שצריך להיות בו:תאילנד מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לשבור משהו מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: אדריכלסט וארכתקטורה?! ככה כותבים אותה:O? או רואה חשבון ועודך דיין כמו אמא ואחותי.. יש לך חיות מחמד: כלב מיקי צבע אהוב: צהוב ירוק וכחול סגנון לבוש: ספורט הכי אוהב לאכול: אוכל של אמא חח :p הכי שונא לאכול: אצל אנשים שאני שונא ממתק מועדף: KINDERRRRRR תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: שאני יכול להפעיל את כול הבית בה.. :p! תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: אין משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: שפתיים שלי הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: לרזות טיפה והאף שלי על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ):פנים ואז שרירים הכי רומנטי בעניך.. : יש הרבה:O! הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנתיים עם ישהי לא מישהו:p נשבר לך הלב: יאפ שברת את הלב: יאפ בגדת:לא בגדו בך: נראה לי שלא בוכה הרבה: כשיש סיבה מאוד מה הכי מצחיק אותך: כשרואה אנשים מאוד סתומים חחח וכששומיע אנשים צוחקים חח

יאללה

שם: מורן גיל: 20 מאיפה בארץ: חולון תאריך לידה:22.1 צבע שיער:חום שחור עיניים:חום יש חבר/ה: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
חחח רשיון: לא יש קעקועים?לא חושבים שזה סקסי ? תלוי איפה ומה ופרסינג? כההההה מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): פקידה חחחחח יש אלוהים: כן מה הדבר כי מטורף שעשית: לא מספרת מה הדבר הכי יפה שעשו לך: מסיבת הפתעה גיל 18
מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: מסיבת הפתעה לאישה שלי משקה אלכוהולי אהוב: כל מה שאלכוהולי אהוב מועדון/פאב/בר/מסעדה: משכית בהרצליה חחחחחח להקה אהובה:סינרגיה אוונסנס זמר/ת: אבריל איימי לי:) שחקן/ית: אשטון קוצר המדהים איזה שיר יש כרגע ברקע: האמת שאין אחותי ישנה חח סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: הופעה של סינרגיה ספר מומלץ: ללכת אחרי הלב - רונית עובד אתר הבית: וואלה
מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: לא צריך לבקר צריך לישון והרבהההההההה מקום בחו"ל שצריך להיות בו: לונדון מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לדפוק ת'ראש בקיר חחחחחח סתם לשמוע שירים מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: אני כבר גדולה יש לך חיות מחמד: אחות קטנה צבע אהוב: אדום סגנון לבוש: נשי? חחחחחח הכי אוהב לאכול: הכל=] הכי שונא לאכול: כלום
ממתק מועדף: קינדר באונו חחחחחחחח תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: ביטחון תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: אדישות-ואין! משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: ציצי הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: בטן על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): שפתיים הכי רומנטי בעניך.. : גרר=] הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנה נשבר לך הלב: כן שברת את הלב: לצערי. בגדת: לא בגדו בך:כן בוכה הרבה:כשצריך מה הכי מצחיק אותך: שטויות=]

Atticus Finch

New member
טאנאם טאנאם

שם: גיל. גיל: עודמעט 15. מאיפה בארץ: כפרסבא. תאריך לידה: 17.05.1992. צבע שיער: שטני. עיניים: ירוק כהה. יש חבר/ה: לא. רשיון: לא. יש קעקועים? לא, אבל יהיו
חושבים שזה סקסי? כן
ופרסינג? תלוי למי. מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): בינתיים כיתה ט'.. אני מקווה להתקבל למגמת קולנוע.
יש אלוהים: ספק... מה הדבר כי מטורף שעשית: עשיתי יותר מדי דברים מטורפים... קשה לי לזכור. מה הדבר הכי יפה שעשו לך: החמיאו לי על דברים שעשיתי/שנעשו בי. מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: אני הולך להכין לידידה כרזה ענקית של מזל טוב ליומהולדת. משקה אלכוהולי אהוב: וודקה. מועדון/פאב/בר/מסעדה: פאב. להקה אהובה: Unique. זמר/ת: משתנה ברמות... בינתיים Molly Sanden וGreta Koci שחקן/ית: מירי מסיקה. איזה שיר יש כרגע ברקע: Unique - Arral Szemben. סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: "שלוש אמהות"
ספר מומלץ: "אל תגע בזמיר". אתר הבית: תפוז
מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: אתרים ישנים כאלה.. מקום בחו"ל שצריך להיות בו: הולנד. מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לצרוח בפינה מבודדת.
מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: לעסוק בכתיבה. יש לך חיות מחמד: לא. צבע אהוב: ירוק. סגנון לבוש: ג'ינס ואיזה חולצה בהירה. הכי אוהב לאכול: שניצלים של אמא. הכי שונא לאכול: דגים. ממתק מועדף: סוכריות גומי. תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: התמדה. תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: נטייה להתחיל דברים ולא לגמור, כמו עכישו. משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: מראה חיצוני. הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: עיניים. על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): פלג גוף עליון. הכי רומנטי בעניך.. : כשצבע אדום משתלב עם אהבה בכל דרך... הקשר הכי ארוך שהיה לך: שלוש שנים ביסודי לא נחשב, נכון? אז 20 יום בערך
עוד אין לי 15, מותר לי! נשבר לך הלב: כן... אבל התאוששתי. שברת את הלב: לא. בגדת: לא. בגדו בך: לא. בוכה הרבה: לא. מה הכי מצחיק אותך: אי שמיעה.

0בובה0

New member
עונה:]

שם:דניאל גיל:16 וחצי מאיפה בארץ:חיפה תאריך לידה:9.3 צבע שיער:בלונד עיניים:חום יש חבר/ה:אין רשיון: עדין אין יש קעקועים?לא חושבים שזה סקסי?יאססס ופרסינג?בטבור מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'):- יש אלוהים:ברור מה הדבר כי מטורף שעשית:ממ לא זוכרת חח מה הדבר הכי יפה שעשו לך:לא זוכרת מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר:גם לא זוכרת חח.. משקה אלכוהולי אהוב:לא שותה הרבה.. מועדון/פאב/בר/מסעדה:טרמינל,חורבה להקה אהובה:היהודים זמר/ת:אביב גפן שחקן/ית:אנגלינה גולי מושלמת:] איזה שיר יש כרגע ברקע:רגטון סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת:דזה'וו - מהמםם ספר מומלץ:- אתר הבית:שוקס מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו:אילת:] מקום בחו"ל שצריך להיות בו:הייתי רק בטורקיה=\ מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים:לזרוק דברים מה היית רוצה להיות שתהיה גדול:משו עם הרבה כסף:] {בעזרת השם} יש לך חיות מחמד:כלבלבבבית:] צבע אהוב:שחור!!! סגנון לבוש: הכי אוהב לאכול: הכי שונא לאכול:לפי מצבי רוח ממתק מועדף:ד-ו-ב-ו-נ-י-ם תכונה שהיית רוצה שתהיה לך:שאני יפסיק להיות עצלנית תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך:קמצנות! משהו בגוף שהיית רוצה לשנות:הכל חח הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך:עניים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ):ציצים או גוף פנים..הכל חח הכי רומנטי בעניך.. :שקיעה הקשר הכי ארוך שהיה לך:חודשיים=\ נשבר לך הלב:לא שברת את הלב:לא נראלי בגדת:לא בגדו בך:לא בוכה הרבה:ממ יש תקופות מה הכי מצחיק אותך:מועדון לילה ועדי אשכנזי

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאני

שם: בן דור גיל: 16 מאיפה בארץ: בין רחובות לגדרה תאריך לידה:22.3 צבע שיער:שטני עיניים:חום יש חבר/ה:לא רשיון: בקרובב יש קעקועים?לא חושבים שזה סקסי? תלוי איזה ואיפה ופרסינג?תלוי איפה ועל מי ;] מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'):פסיכו סוציו וספורט יש אלוהים: לא מה הדבר כי מטורף שעשית: הרבה... מה הדבר הכי יפה שעשו לך: אממממ לא זוכרת כרגע מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: גם לא זוכרת משקה אלכוהולי אהוב:בריזר אבל הוא לא נחשק אלכוהול מועדון/פאב/בר/מסעדה: כווולם להקה אהובה:התקווה 6 זמר/ת:בוב מראלי שחקן/ית:בראד פיט איזה שיר יש כרגע ברקע:Bob Marley - Everything Is Gonna Be Alright (acapella) סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת:השתול ספר מומלץ:אני כריסטיאנה פ אתר הבית:וואלה מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: צפון מקום בחו"ל שצריך להיות בו: הודו מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לא להתעצבן מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: לא משהו מיוחד... יש לך חיות מחמד: כלב צבע אהוב: כחול סגנון לבוש: זרוק\גינס וגופיה הכי אוהב לאכול: סיני ובשר הכי שונא לאכול: אוכל מסובך מידי ממתק מועדף: שוקולד תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: זאת לא תכונה זה כישרון...אממ לצייר תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: מממ לא יודעת משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: מממ כלום... הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: שיער על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): עיניים הכי רומנטי בעניך.. :שקיעה וזריחה הקשר הכי ארוך שהיה לך: 10 חודש נשבר לך הלב: כה... שברת את הלב: יש מצב בגדת: כה בגדו בך: כה בוכה הרבה: לא חח מה הכי מצחיק אותך: כמעט הכל יום טוב כולםם

עונה

שם:נעמה. בעצם תלוי בשביל מי חח. גיל:17 וקצת. מאיפה בארץ:ירושלים. תאריך לידה:9.9.89 צבע שיער:שטני עיניים:כחולות יש חבר/ה:לא רשיון? נקודה כואבת, אני מתעצלת ללמוד לתואריה וההורים שלי לא הסיכמו שאני אלמד רישון לפני תאוריה. יש קעקועים?לא חושבים שזה סקסי?תלוי על מי ואיפה.אם זה לא יותר מידי וקעקוע יפה ומיוחד אז כן. ופרסינג?כן,חדש בגבה
מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'):אומנות יש אלוהים:לא מה הדבר כי מטורף שעשית:לא יודעת מה הדבר הכי יפה שעשו לך:לא עולה לי משו ספצפי מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר:כנ"ל משקה אלכוהולי אהוב:לא שותה הרבה אז אין משו מועדון/פאב/בר/מסעדה:כל מיני להקה אהובה:היהודים ועוד כל מיני זמר/ת:אביב גפן,שלום חנוך ועוד המון שחקן/ית:אין איזה שיר יש כרגע ברקע:אין,יש טלוזיה סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת:כל הופעה של היהודים,אביב גפן ספר מומלץ: טוב במיטה.ספר מעולה!לא זוכרת את שם הסופרת אתר הבית:האתר של החברה של המחשב שלי מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו:בים בכל עיר,בנחלת בינימן מקום בחו"ל שצריך להיות בו:פרו! מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים:חדר סגור ומוזיקה עם פול וילם מה היית רוצה להיות שתהיה גדול:מעצבת יש לך חיות מחמד:שני כלבים מדהים צבע אהוב:סגול סגנון לבוש:פדלפונים וטי שירט הכי אוהב לאכול:אממ לזינה הכי שונא לאכול:חיצילם,קישואים ממתק מועדף:קרמבו תכונה שהיית רוצה שתהיה לך:כריזמה תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך:אממ יש כל מיני אבל לא יודעת כרגע משהו בגוף שהיית רוצה לשנות:פחות תחת וירכים הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך:עיניים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ):אממ לא יודעת המכלול,פנים הכי רומנטי בעניך.. :ממש תלוי בזוג הקשר הכי ארוך שהיה לך:חצי שנה נשבר לך הלב:כן שברת את הלב:לא חושבת בגדת:לא! בגדו בך:לא. בוכה הרבה:תלוי מה הכי מצחיק אותך:אנשים מסוימים,בדיחות פרטיות

Nola Rice

New member
שלום ../images/Emo9.gif

שם: טל גיל: 18 ו8 מאיפה בארץ: ת"א תאריך לידה: 28.4.88 צבע שיער: שחור עיניים: דבש יש חבר/ה:
רשיון:
יש קעקועים?: 3 ומחר 4 חושבים שזה סקסי?: מאוד ...אבל תלוי על מי זה ומה זה ואיפה זה ופרסינג?: אותו דבר מה עושה בצבא?: חיל תקשוב , טכנאית תקשוב טקטי , אני מתחילה ת'קורס בראשון יש אלוהים: הוא לפעמים בא לו לבוא מה הדבר כי מטורף שעשית: עוד לא עשיתי מה הדבר הכי יפה שעשו לך: אני כבר לא זוכרת מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: כלום אני לא כזאת יצירתית משקה אלכוהולי אהוב: אין ממש מועדון/פאב/בר/מסעדה: מועדון להקה אהובה: אוונסנס זמר/ת: כריסטינה
שחקן/ית: אממ אלייזה דושקו [לא יודעת אם מכירים אותה בכלל] איזה שיר יש כרגע ברקע: Dear Life - Anthony Hamilton מהפסקול של סטנד אפ סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: סטנד אפ! ספר מומלץ: לא קוראת אתר הבית: אין מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: אלית חחח מקום בחו"ל שצריך להיות בו: לא היתי החו"ל עדיין מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לשמוע מוזיקה מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: זה סוד
יש לך חיות מחמד: כלב אחד חאמודדדד צבע אהוב: כחול ושחור סגנון לבוש: כשזה לא מדים אז זה ג'ינס וחולצה הכי אוהב לאכול: מקדונלד'ס הכי שונא לאכול: אוכל בריא, זה מגעיל ברמות! ממתק מועדף: שאלה קשה תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: לא יודעת חח תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: אובר ביצ'ית משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: ממה נתחיל הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: הפנים אולי ! על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): בשני המינים , עניים ושפתיים הכי רומנטי בעניך.. : סוף שבוע ל2 לא משנה איפה הקשר הכי ארוך שהיה לך: 4 חודשים נשבר לך הלב: כן שברת את הלב: כן לא ממזמן בגדת: בחיים לא בגדו בך: לצערי בוכה הרבה: לא ממש , זה בא בתקופות מה הכי מצחיק אותך: כמעט הכול

בוייש

New member
יאלה שאלון

שם:דני (בת) גיל:16.5 מאיפה בארץ:חיפה תאריך לידה: צבע שיער:כהה עיניים:כחול ירוק יש חבר/ה: נופ רשיון -בקרוב יש קעקועים? לא חושבים שזה סקסי?יאפ ופרסינג?בלשון מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): תאטרון יש אלוהים: בטח מה הדבר כי מטורף שעשית:רצתי אחרי מטוס................... מה הדבר הכי יפה שעשו לך: קנו לי קנגרו מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: קניתי לו ג'ירפה משקה אלכוהולי אהוב: וודקה חח נו קוראים לו שקיעה משהו איזה קוקטייל מועדון/פאב/בר/מסעדה: כל מיני להקה אהובה:יהודים, פיקסיז זמר/ת:כריסטינה, אביב שחקן/ית: אנג'לינההההה איזה שיר יש כרגע ברקע: סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת:מליון דולר בייבי ספר מומלץ: אהובי אויבי אתר הבית: וואלה מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: אמסטרדם מקום בחו"ל שצריך להיות בו: לוס אנג'לס מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לבכות מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: משהו קל כייף עם הרבה כסף יש לך חיות מחמד: לא צבע אהוב:שחור, ירוק סגנון לבוש: רגיל הכי אוהב לאכול: דברים עם בצק הכי שונא לאכול: חריף ממתק מועדף: שוקולד!! תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: סבלנות תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: עצלנות משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: :\ הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: עיניים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): ידיים, רגליים, שפתיים עיניים..כל מה שנגמר ב"יים" הכי רומנטי בעניך.. : לילה הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנה נשבר לך הלב: כן שברת את הלב: כן בגדת: לא בגדו בך: לא בוכה הרבה: לא מה הכי מצחיק אותך: כל דבר

קוראת סמויה מגיבה :)

שם: יפית גיל: 19 מאיפה בארץ: מרכז :) תאריך לידה: 30.6 צבע שיער: חום עיניים: ירוק חום יש חבר/ה: יש חבר רשיון: אין :( יש קעקועים? בתכנון... חושבים שזה סקסי? מאודדדדדדד ופרסינג? בלשון 2 בגבה ושניים בלמעלה של האוזן (אינדסטריאל)... מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): חובשת בצבא...
יש אלוהים: עזבו אתכם שטויות עכשיו... מה הדבר כי מטורף שעשית: התגייסתי חחחחחח
מה הדבר הכי יפה שעשו לך: לא עולה לי בראש... מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: ביומולדת של חבר שלי עשיתי לו שביל מתנות שקשורת אלינו שמוביל לחדר שלו והחדר שלו היה מוצף בנרות ואני על המיטה :) משקה אלכוהולי אהוב: קשה להגיד, לא שותה הרבה... בריזר אורגזמה או כלמני קוקטילים מתוקים כאלה... מועדון/פאב/בר/מסעדה: מה שבא בא... להקה אהובה,זמר/ת, שחקן/ית: קשה להצביע על מישו מסויים, באופן כללי מאוד אוהבת מוזיקה וסרטים... איזה שיר יש כרגע ברקע: אח שלי שומר שבת, חחח שום מוזיקה...
סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: אני יהיה קיטשית ויגיד טיטאניק... ספר מומלץ: "נקמה" של שרה אנג'ל... אתר הבית: תפוז כמובן
מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: מצפה התת ימי באילת, הדבר הראשון שעלה לי לראש...
מקום בחו"ל שצריך להיות בו: אף פעם לא הייתי בחול... מאוד רוצה להיות ביוון... מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לצרוח מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: עוד לא סגורה על זה... משו שקשור לעבודת ידיים... בישול, עיצוב, יצירה.. כאלה דברים... יש לך חיות מחמד: לא.. צבע אהוב: שחור כחול וצהוב סגנון לבוש: מדים ירוקים בצבע חרא חחחח סתם... אמממ.... ג'ינס וטישירט הכי אוהב לאכול: חלבי... פיצה ספגטי טוסטים.. זה מה שעושה לי את זה...
הכי שונא לאכול: חציל ממתק מועדף: ש-ו-ק-ו-ל-ד
תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: לא יודעת איך להגדיר את זה... אבל אני אחת שעומדת על שלי.. אבל בפועל אני מתקפלת די מהר כשצועקים עליי וכאלה... לא ידעתי שאני כזו עד שהגעתי לצבא... הייתי רוצה להצליח לעמוד על שלי... תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: רגישות יתר, לא לבכות כל פעם שאני מדברת על משו שרגיש אצלי... משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: להגדיל את החזה... הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: עינים ושפתים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): עיניים ושפתים, אצל בנים גם תחת... הכי רומנטי בעניך.. : כל הדברים הקיטשים... נרות, שקיעה, מוזיקה שקטה... הקשר הכי ארוך שהיה לך: הנוכחי... 3 שנים ו4 חודשים... נשבר לך הלב: כה שברת את הלב: מקווה שלא... בגדת: לעולם לא בגדו בך: מאודד מקווה שלא... בוכה הרבה: יותר מדי מה הכי מצחיק אותך: פרצופים מצחיקים של חבר שלי... שבת שלום וחג שמח

שחשוחון

New member
אני ....... סתם ....... אני

שם: שח גיל: 20 מאיפה בארץ: ת"א תאריך לידה: 1986 צבע שיער: שחור עיניים: חום יש חבר/ה: הייתה חברה , והייתה עוד אחת לפני חודש :( רשיון יש יש קעקועים? לא חושבים שזה סקסי? תלוי איפה ואיזה קעקוע ופרסינג? אין מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): משלים שעות שינה יש אלוהים: יש מה הדבר כי מטורף שעשית: מה הדבר הכי יפה שעשו לך: עשו לי ארוחת דגים ענקית בגינה עם דגים מכל הסוגים מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: עוזר לאחרים בלי לבקש תמורה משקה אלכוהולי אהוב: בירה שחורה מועדון/פאב/בר/מסעדה: פאב- מסעדה להקה אהובה: משינה זמר/ת: פוליקר שחקן/ית: איזה שיר יש כרגע ברקע: סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: לפני הזריחה ספר מומלץ: לא קורא ספרים אתר הבית: תפוז מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: מקום בחו"ל שצריך להיות בו: פראג מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לעבוד, לצעוק, משהו פיזי מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: בעל+ אשה+ ילדים יש לך חיות מחמד: כלב+ דגים צבע אהוב: כחול/ שחור סגנון לבוש: זרוק הכי אוהב לאכול: דגיםםםם , בשר, שוקולד הכי שונא לאכול: אם אני לא אוהב משהו אני פשוט לא אוכל אותו ממתק מועדף: שוקולד לבן תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: פתוח תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: רגישות יתר משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: משקל הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: חילוף חומרים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני - פנים הכי רומנטי בעניך.. : הדרך הפשוטה ביותר להיסתכל על הדברים הקשר הכי ארוך שהיה לך: 5 חודשים נשבר לך הלב: ועוד איזה שברת את הלב: לא בגדת: לא טיפוס בוגד בגדו בך: כן בוכה הרבה: לעיתיםם מה הכי מצחיק אותך: כלום

למעלה