קוראת סמויה מגיבה
שם: יפית גיל: 19 מאיפה בארץ: מרכז

תאריך לידה: 30.6 צבע שיער: חום עיניים: ירוק חום יש חבר/ה: יש חבר רשיון: אין

יש קעקועים? בתכנון... חושבים שזה סקסי? מאודדדדדדד ופרסינג? בלשון 2 בגבה ושניים בלמעלה של האוזן (אינדסטריאל)... מה עושה בצבא/ מה לומד (מגמה וכד'): חובשת בצבא...
יש אלוהים: עזבו אתכם שטויות עכשיו... מה הדבר כי מטורף שעשית: התגייסתי חחחחחח
מה הדבר הכי יפה שעשו לך: לא עולה לי בראש... מה הדבר הכי יפה שעשית לאחר: ביומולדת של חבר שלי עשיתי לו שביל מתנות שקשורת אלינו שמוביל לחדר שלו והחדר שלו היה מוצף בנרות ואני על המיטה

משקה אלכוהולי אהוב: קשה להגיד, לא שותה הרבה... בריזר אורגזמה או כלמני קוקטילים מתוקים כאלה... מועדון/פאב/בר/מסעדה: מה שבא בא... להקה אהובה,זמר/ת, שחקן/ית: קשה להצביע על מישו מסויים, באופן כללי מאוד אוהבת מוזיקה וסרטים... איזה שיר יש כרגע ברקע: אח שלי שומר שבת, חחח שום מוזיקה...
סרט/הצגה/הופעה מומלץ/ת: אני יהיה קיטשית ויגיד טיטאניק... ספר מומלץ: "נקמה" של שרה אנג'ל... אתר הבית: תפוז כמובן
מקום בארץ שלדעתך צריך לבקר בו: מצפה התת ימי באילת, הדבר הראשון שעלה לי לראש...
מקום בחו"ל שצריך להיות בו: אף פעם לא הייתי בחול... מאוד רוצה להיות ביוון... מה הדרך הכי טובה להוציא עצבים: לצרוח מה היית רוצה להיות שתהיה גדול: עוד לא סגורה על זה... משו שקשור לעבודת ידיים... בישול, עיצוב, יצירה.. כאלה דברים... יש לך חיות מחמד: לא.. צבע אהוב: שחור כחול וצהוב סגנון לבוש: מדים ירוקים בצבע חרא חחחח סתם... אמממ.... ג'ינס וטישירט הכי אוהב לאכול: חלבי... פיצה ספגטי טוסטים.. זה מה שעושה לי את זה...
הכי שונא לאכול: חציל ממתק מועדף: ש-ו-ק-ו-ל-ד
תכונה שהיית רוצה שתהיה לך: לא יודעת איך להגדיר את זה... אבל אני אחת שעומדת על שלי.. אבל בפועל אני מתקפלת די מהר כשצועקים עליי וכאלה... לא ידעתי שאני כזו עד שהגעתי לצבא... הייתי רוצה להצליח לעמוד על שלי... תכונה שהיית רוצה שלא תהיה לך: רגישות יתר, לא לבכות כל פעם שאני מדברת על משו שרגיש אצלי... משהו בגוף שהיית רוצה לשנות: להגדיל את החזה... הדבר שאת/ה הכי אוהב/ת בגוף שלך: עינים ושפתים על מה מסתכל/ת קודם אצל המין השני (או הראשון ): עיניים ושפתים, אצל בנים גם תחת... הכי רומנטי בעניך.. : כל הדברים הקיטשים... נרות, שקיעה, מוזיקה שקטה... הקשר הכי ארוך שהיה לך: הנוכחי... 3 שנים ו4 חודשים... נשבר לך הלב: כה שברת את הלב: מקווה שלא... בגדת: לעולם לא בגדו בך: מאודד מקווה שלא... בוכה הרבה: יותר מדי מה הכי מצחיק אותך: פרצופים מצחיקים של חבר שלי... שבת שלום וחג שמח