אז בואו ניכנס לאוירה,,,,

עיניים

New member
אז בואו ניכנס לאוירה,,,,

אחרי שניגנבתם מהמערה המקסימה שלי, אני מזמינה אתכם לסיור ויזואלי בתוכה, ולהכירות אישית עם הפריטים המשמשים אותי בה (גם אלה אותם עדיין לא הזכרתי). משהו כמו בליינד דייט,,,
ובהזדמנות זו - לילה לכולכם, הנישאים בשעה זו על כנפי החלומות

עיניים

New member
ההניחו ההסברים

את דעתך? והקפה?? הערב הוא לחיכך??
בוקר לכולם עין
בדרך לווטרינר.

שקדי

New member
אני מקוה..............

שהפגישה המוקדמת עם הוטרינר לא נדרשה בעקבות הפגישה הלילית משהו שהיה בקפה??????

בוקר טוב ../images/Emo57.gif

לתערוכה הגעתי - וחוץ מתמונה אחת שנפתחה לאחר זמן- התערוכה סגורה. אבל.... הגעתי לדף הבית שנחבא מאחורי התערוכה. האתר הבדואי הגלילי.... הוספתי אותי לfavorites שלי - האתר שווה בדיקה. והמערה המסתורית שלך - תמשיך לסקרן- עד שנוזמן לקפה .

עיניים שלי, תסלחי לי על

הסקרנות אבל לא יכולה להתאפק: מה עשה לך הנוסע הצ´ט שעכשיו את בדרך לווטרינר? חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחח סתאאאאאםם מה שלומך? אהבתי את המערה ואהבתי את התערוכה שבת שלום פנטזיה מתגלגלת מצחוק

בוקר טוב עיניים-איך מביאים את

החינק לכדי תמונה?? לחצתי על גבר ואשה וגם על פינג´ן וקדחת!!! נשארתי עם דף ריבועים ריקים וכותרות. ככה את נותנת לנו לרהט את המערה? עם מסגרות ריקות????.

magy

New member
חשבתי שרק אצלי לא נפתח

כי התלהבתי כשראיתי איזה מטעמים יש בדף...... אבל.......נשארו עלומים.........אולי, כמו בחיים, צריך סבלנות של ברזל, ??????? לחכות , לחכות , לחכות,????? ...............לא נראה לי.....!!!!!!! מה שלא נפתח בהתחלה........חבל על הזמן..........
)))))) עיניים לטפל בבעיה..............הסקרנות מתפרעת...

שקדי

New member
ואותי פעם לימדו................../images/Emo22.gif

שמה שלא נפתח בכוח נפתח עם עוד יותר כוח אבל אולי השתנה משו מאז.....פם פם

עיניים

New member
ואולי,,, ,, עם מוח ../images/Emo13.gif

אתם צודקים. הדף נפתח "קשה". אבל, תנו לו את הזמן,,, (כמו לכל גבר)
נסו למזער אותו, ובעוד אתם ממשיכים לגלוש בפורום, וקוראים הודעות אחרות, או סתם גולשים במרחבי הרשת - התמונות תעלינה,,, זה בדוק ! חבל להפסיד.

למעלה