אז.. בגדו בכם פעם?

לא חוויתי סיטואציה כזו

שבגדו בי.
אני גם לא בגדתי,לא כשהייתי במערכת יחסים ולא כרווקה שהולכת עם נשואים(למרות שנשואים התחילו איתי,תמיד סירבתי).
כמו סאם,גם אני לא מצדיקה בגידה חד פעמית או דפוס חוזר,אבל יש מקרים מסוימים שאפשר להבין מה הניע לידי המעשה.
אישה מוכה זו לא דוגמה כ״כ נכונה בעיניי,כי פה נכנס למשוואה בן זוג מתעלל.

גם לאחר מעשה כזה,אפשר להמשיך הלאה ואפשר גם לא,כבר ראיתי כאלה שיצאו שבורים ולא התאוששו מזה כלל לעומת כאלה שנפגעו קשות והמשיכו הלאה ומצאו אהבה והחזירו את האמון בעצמם ובזוגיות .

אני רק מקווה שלא איכנס לסיטואציה כזו,בין אם בצד הנבגד או הבוגד ועם התרבות הבגידות....אין ספק שזה גורם לחשש אבל לא בגלל זה אני אמנע מדייטים ומערכת יחסים.

יותר מזה

אני מכירה זוגות שאחד מהם הוא בוגדני סדרתי והם עדיין ביחד.
הם נשארו יחד בגלל הילדים שהם עוד צעירים ומתחת לגיל 18 .
אני מכירה כאלה שגם סלחו על בגידה חד פעמית וכאלו שפירקו משפחה בגלל בגידה חד פעמית.

לא כולם מוכנים לסלוח ולהמשיך יחד הלאה ויש כאלו שמוכנים לקבל את ההתנהגות הזו בשל סיבות מסוימות.

בוגדני סדרתי זה עצוב..

זה בוודאות לא קשר של אהבה וכבוד כמו שאני הייתי רוצה..

זה עצוב יותר

משום שהצד השני מקבל את ההתנהגות הנלוזה הזו ומוכן לסבול בשקט בשביל זה ולדעת שהוא לא יזכה לכבוד וההדדיות במצב בו הצד האחר בוגד בלי סוף.

shayCn

New member
אני מכיר זוג כזה

חבר טוב שלמד איתי בתיכון ועד גיל מאוחר היינו משחקים בקביעות
כדורגל,חשד שאישתו בוגדת בו כי היתה יוצאת המון בערב עם חברות.
הוא שכר חוקר פרטי שעקב אחריה וצילם תמונות שהיא היתה מגיעה
לבית ובוגדת בחבר שלי.
הם היו נשואים שנה בסך הכל,וכמובן שחבר שלי התגרש ממנה ותבע אותה.

עברו עליו עוד כמה דברים מאז..הריון וילדה ממישהי שלא רצתה להתחתן
איתו ולפני כמה שנים זכה להתחתן בשנית ויש לו ילדה נוספת.

AsAf2810

New member
אני מניח שהיו כמה בנות שבגדו בי

אך זה מעולם לא הוכח. מבסס את זה על סמך אינטואיציה בלבד.
בכל אופן, אני מעולם לא בגדתי.
במידה ונבגדתי, פעם המחשבה הייתה עשויה להרתיח אותי, כיום זה לא מזיז לי ואני רק יכול לקוות שאם זה אכן קרה לי, לפחות הזונות נפלו על גבר עם זין קטן שגומר אחרי דקה.

למעלה