אז אתמול
זה היה יום השנה לפטירתו של אבא שלי..
10 שנים..
והזמן טס..
עמדנו שם..מעט מבודחים..מנסים בציניות להעלים רגשות חבויים..להיות חזקים שם בשביל אמא..שגילתה את האהבה הגדולה שלה אליו רק אחרי שנעלם.. ה
יא הייתה רק בת 17 כשהכיר וכבר בגיל 18 ילדה את אחי הבכור..שנתיים וחצי אחרכך הגעתי אני..
אישה ילדה עם שני ילדים.
הבת שלי בגיל שהייתה בו אז.. כבר אמא.. הוא היה מבוגר ממנה ב13 שנים איש יפה גבוה בלונדיני וחרוץ.
והיא, מלכת היופי של השכונה, בשל המקצוע שלה נדרשה להיות לבושה במייטב ..וכך גדלתי עם אמא..יפה מידיי -שתמיד הייתה יפה יותר ממני..
והשנים חלפו והפרש הגילאים עשה את שלו =היאבשיא פריחתה והוא בתחילת קמילתו,
ואז יום אחד הוא מת..בלי שום אזהרה מוקדמת..היאא גילתה מה אהבה.
עמדנו שם כולנו..
אחי אני ואחיותיי עם מקבץ נוסף של אנשים שאבא היה משמעותי עבורם..
והיא עמדה שם..במבט ילדותי שלא נעלם ממנה.. עוד מאז שהייתה נשואה לו..כשנורא רצתה משהו..
מנסה להעלים את הכאב..ולשנן לעצמה בלב..אין יותר ומה שהיה כבר איננו..
אבל אני ידעת..שאחרכך כשהיא תהיה לבד..
היא תבכה..
וחיכיתי לבכות גם אני..
על החסר הזה שהשאיר ועל הגעגוע..
עכשיו לבד
זה היה יום השנה לפטירתו של אבא שלי..
10 שנים..
והזמן טס..
עמדנו שם..מעט מבודחים..מנסים בציניות להעלים רגשות חבויים..להיות חזקים שם בשביל אמא..שגילתה את האהבה הגדולה שלה אליו רק אחרי שנעלם.. ה
יא הייתה רק בת 17 כשהכיר וכבר בגיל 18 ילדה את אחי הבכור..שנתיים וחצי אחרכך הגעתי אני..
אישה ילדה עם שני ילדים.
הבת שלי בגיל שהייתה בו אז.. כבר אמא.. הוא היה מבוגר ממנה ב13 שנים איש יפה גבוה בלונדיני וחרוץ.
והיא, מלכת היופי של השכונה, בשל המקצוע שלה נדרשה להיות לבושה במייטב ..וכך גדלתי עם אמא..יפה מידיי -שתמיד הייתה יפה יותר ממני..
והשנים חלפו והפרש הגילאים עשה את שלו =היאבשיא פריחתה והוא בתחילת קמילתו,
ואז יום אחד הוא מת..בלי שום אזהרה מוקדמת..היאא גילתה מה אהבה.
עמדנו שם כולנו..
אחי אני ואחיותיי עם מקבץ נוסף של אנשים שאבא היה משמעותי עבורם..
והיא עמדה שם..במבט ילדותי שלא נעלם ממנה.. עוד מאז שהייתה נשואה לו..כשנורא רצתה משהו..
מנסה להעלים את הכאב..ולשנן לעצמה בלב..אין יותר ומה שהיה כבר איננו..
אבל אני ידעת..שאחרכך כשהיא תהיה לבד..
היא תבכה..
וחיכיתי לבכות גם אני..
על החסר הזה שהשאיר ועל הגעגוע..
עכשיו לבד