אז אתה

tomerab1

New member
אז אתה

סופר בן אדם לפי "עשה צבא/לא עשה צבא"? אז אתה לא בן אדם. אני מקווה שאין לך תואר, כדי שמישהי שרוצה לצאת עם מישהו עם תואר, תשלול אותך ואז נראה איך תרגיש.

אני רוצה לצאת עם בנות אדם ולא עם כאלו שמסתכלות עליי האם הייתי בשר תותחים או לא. מה לעשות, הצבא לא מתאים לכולם, כמו שהאוניברסיטאות/המכללות לא מתאימות לכולם.

מה זה קשור התקדם על חשבונך? לא התקדמתי על חשבון אף אחד. על הלימודים האקדמאים אני משלם, ולא אף אחד אחר.
חוץ מזה, רוב האנשים שמתלהבים על הצבא סתם היו ג'ובניקים שלא עשו כלום. נתקלתי בהרבה כאלה. לעומתם, הכרתי הרבה מכי"ם וקצינים שלא היה איכפת להם שלא שרתתי.

מה אתה עשית בצבא? עובד רס"ר? כמו שאתה מסתכל עליי מלמעלה, גם אני מסתכל עליך מלמעלה. אתה לא יותר טוב ממני. הצבא לא עושה אותך יותר גבר, יותר חכם, יותר יפה או מה שזה לא יהיה.

מעניין מה תעשה אם תכיר מישהי והיא תמצא חן בעיניך ואז תגלה שהיא לא עשתה צבא רחמנא ליצלן.

נכון

כל זמן שהאדם טוב ונחמד ואוהב אותו, אשמח להיות אתו בלי תלות בגורמים אחרים מלבד גורמים שיסכנו אותי או ימנעו ממני פיסית.

Reut E

New member
אני חושבת שאתה קצת מקובע בדעות שלך.

no offence, כן?

אבל כאילו, מה שכתבת בהודעה נראה קצת כאילו זה נכתב מתוך תמימות אפילו.

זה מאוד פשוט!
יש אנשים שחושבים ככה, ויש אנשים שחושבים ככה.

יש שיחשבו שג'ובניקים הם הומואים שלא עשו כלום בצבא, יש שיחשבו שכל הצבא הוא מערכת מפגרת, יש שיחשבו שמי שלא היה בצבא הוא בנאדם דפוק עם בעיות, וכו' וכו'.

כל אחד מחזיק בדעות שונות וזה מעולה. (קוראים לזה פלורליזם וזה ערך חשוב מאוד לאנושות! לכן אתה ואני וכולם צריכים להמשיך לקוות שאנשים ימשיכו להחזיק בדעות שונות אחד משל השני, כן, כן...)

קיצור - תכלס - time will tell.
ייתכן שתתאהב במישהי שהייתה קצינה. ודעותיך ישתנו. יתכן שלא.
הכל ייתכן!
וכן, אני מאמינה שלרוב רגשות של אהבה מנצחים הכל, גם אם מישהו לא עשה צבא או לא עשה תואר או שהוא טבח או שהוא מעשן סמים כל היום או ווטאבר.

dinozaur1

New member
.

הציטוט בחתימה שלך נורא יפה, סתם רציתי לציין.

הזכיר לי 2 דברים, חח..

הראשון את השיר ששמעתי הבוקר http://www.youtube.com/watch?v=rFM08nnJqa8

And I seem to find the happiness I seek"
When we're out together dancing cheek to cheek. "

והשני את השיר הנפלא מהסרט שסיימתי לראות עכשיו בפעם המאה, ארמגדון...

"I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Where every moment spent with you is a moment I treasure"

:)

Reut E

New member
תודה רבה!

קזאנובה הוא סתם מאוד נחמד, ואני ממליצה בחום לכל החברה' שאוהבים רומנטיקה לראות אותו.

זה לא סרט כוסיות. זה סרט מאוד נחמד.

וכן, השני השני, שיר אדיר!

dinozaur1

New member
הית' לדגר

you can't really go wrong, there..

בהנחה שהתכוונת לסרט משנת 2005, כן?

למעלה