אז אנצל את הג'ט לג...

ashmash

New member
אז אנצל את הג'ט לג...

לעזאזל הג'ט לג הזה. כבר יומיים שאני בארץ ולא משנה שאני הולך לישון בחצות וחצי, אני מתעורר בארבע וחצי... ובכן, חזרתי שלשום מהונג קונג, אחרי כחודשיים וחצי בסין, יפן וקוריאה (כן, אפשר לטייל בתקציב חסכני משהו גם ביפן). אז בינתיים אשים פה כמה תמונות מהונג קונג שצילמתי לפני כחודשיים וחצי ואז אנסה לחזור לישון. אגב, הונג היא צומת מרכזי למי שרוצה לטייל בדרום מזרח אסיה ושער מצויין לטיול תרמילאים בסין. אז לא רק תאילנד היא צומת מרכזי. אלעד

ashmash

New member
I'm lovin' it

האם רק אני סבור שהכיתוב על החולצות של עובדי מקדונלדס מוטעה, מטעה ושקרי?

ashmash

New member
הבודהא היושב מארד הכי גדול בעולם...

נמצא ב-LANTAU ISLAND, האי הכי גדול בקבוצת איי הונג קונג (יותר גדול מהאי הונג קונג עצמו)...

ashmash

New member
מקדש PO LIN

בחצי האי KOWLOON. אחד המקדשים היותר עמוסים בהונג קונג.

ashmash

New member
וזה אמנם לא הפורום המתאים

אבל בכל זאת - OCEAN PARK בהונג קונג, פארק השעשועים עם אחד הנופים היותר יפים...

ashmash

New member
וזה בכלל מסין

תמונה זו צולמה ליד אתר SIMATAI, כמאה קילומטרים צפונית לבייג'ינג. האתר מהווה אחת הנקודות הטובות ביותר לטיפוס והליכה על החומה, ללא מסת התיירים הסינים עם כובעי המצחיה שלהם (וגם התיירים המערביים לא חסרים בשאר האתרים היותר תירותיים). בקטע זה שלא החומה, לא כל החומה משוחזרת ויש קטעים שמצבה כה גרוע, שנאלצים לרדת ממנה לזמן מה, עד אשר אפשר להלך עליה שוב בביטחה.

tamax

New member
לפני שלושה חודשים../images/Emo26.gif

נראה היה שהקטע הזה מאוד ממוסחר או לפחות מתחיל להיות. (קיוסקים בתוך מגדלי השמירה, מוזיקה סינית נשמעת מכל מקום {רועשת}, חולצות "אני טיפסתי על החומה", בקבוקי מים קרים ב 20 יאן....)

ashmash

New member
כן

באמת הם התחילו להתמסחר גם באזור של סימאתי. אבל זה עדיין לא מקום הומה תיירים כמו כמה אתרים אחרים. בכל מקרה, יש מקום, ששכחתי את שמו, שאפשר לטייל בו ואפילו נהגי המוניות לא בדיוק יודעים את הדרך אליו...

ihtiyar

New member
פלא עתידני?../images/Emo5.gifזה נורא!!!! נראה כמו

כלובים לחיות ניסויים במעבדה, או תיבות לגופות שצריכות להגיע מפיגוע המוני. זוועה!!!!!!!!!!!!!!!!

shaishoo

New member
תמונות כאלה נותנת לי השראה

ומגדילות את הרצון לטוס שוב...

o a k y

New member
תמונות נהדרות ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

מאד אהבתי להסתכל..

SPnage

New member
כל כך הזכרת לי נשכחות...

עברה רק שנה מאז שחזרתי משם, אבל התמונות שלך ממש החזירו אותי לשם. הונג קונג... אושן פארק... בייג'ין, איפה את בייג'ין?? אחלה תמונות, את רובם גם לי יש אבל ממש כיף לראות אותם שוב. הונג קונג לוקחת את בנגקוק בענק, שלא לדבר על בייג'ין, אפשר להיות שם שבועיים בלי להשתעמם.

למעלה