אז אני..

16עדי

New member
אז אני..

כבר 9 חודשים אני נוטלת ראקוטן לפצעיי הבגרות שלי ולפי כשבוע בערך הפסקתי את נטילת הכדורים עקב בעיות בקיבה וכעת אין לי מושג לאן לפנות הלמשך הטיפול, התור שלי אצל הרופא עור הוא רק בעוד חודש וחצי ועד אז בטח תיהיה לי חגיגה על הפנים שוב.. ואני לא יודעת אם זה הפורום המתאים.. למישהו יש עצה?, רעיון ? תודה.

כדורים זה לא הפיתרון!!

העור שלך מוציא ג´יפה החוצה והכדורים פשוט מכניסים אותם חזרה לגוף.. נסי לגשת למטפל משלים שעוסק בצימחי מרפא או בשמנים אתריים ( אבל שרוקח משחות מהשמנים) וכן ממולץ טיפול מזרז לניקוי הגוף בתזונה ודיקור ו/או רפלקסולוגיה - זו הדרך לנקות את הגוף לצמיתות אחרת הפצעים יופיעו בדרך או בעיה אחרת וחבל. בהצלחה יעל

16עדי

New member
תודה...

היכן אני יכולה למצוא מישהו כזה ? ז"א שמעתי הרבה סיפורים ואני לא רוצה ללכת למישהו גם שהוא לא מוכר או משהו כזה , אודה לך אם תוכלי להמליץ לי על מישהו מאיזור המרכז תודה

פצעי בגרות?- פתרון יעיל קל וטבעי../images/Emo70.gif

הי עדי כן, המקום הוא כאן, וגם הזמן מתוזמן :) גם אני הייתי תקופה של שנה ומשהוא עם פצעי בגרות ולא הצלחתי להפטר מהם עד שעשיתי 2 דברים: א - השתמשתי בקרם שעשוי משמנים טבעיים(שאני רוקחת אותו), אני מורחת אותו פעם עד פעמיים ביום. ב- ישנה מסכה מגנטית ששמים על הפנים לחצי שעה כל יום ותוך כמה ימים את רואה שיפור ניכר ואחרי כמה שבועות הכל נעלם, מנסיון אישי - אני ישנה על הכרית המגנטית כמעט כל לילה וזה גם עוזר לי לשנה יעילה ללא נירות ונידודי שינה, וכמובן פתר לי את בעיית האקנה שהיה לי נורא קשה להיפטר ממנה בדרכים קונבציונליות. מה שחשוב פה שהכרית והמסכה - בעצם עובדים עמוק עלאיזון רמת החומציות בפנים ועובדים על ההפידרמיס- שכבות פנמייות ולא רק על העור החיצוני. וכך בעצ אנו לא פוגעים לא במערכת העיכול ולא בכבד... שלנזקים מעין אלו אין תרופה!!! הרבה הצלחה ... אורה.

אורה,

שאלה : האם את רוקחת את הקרם על בסיס איבחון או קרם עם נוסחה מנצחת שאת נותנת לכל הפצעים המופיעים על העור? אם הנוסחה מנצחת - תוכלי לשתף אותנו עם קצת יותר פרטים? יום נפלא, יעל

תשובה ליעל- לגבי הקרם לאקנה../images/Emo92.gif

הי יעל ... התשובה מתחלקת לשתיים: א. כמובן שעדיף לראות מהיכן באה הבעיה.. כי לא לכולם יש פצעי בגרות מאותה סיבה... אם יצא לי לראות את אותו אדם אני כמובן אעזר באבחון סיני עפ"י גב ידיים רגליים וראש.. אפשרי להעזר בשאלון... (כל מטפל עם התשאול שלו). ואז בעצם נכין באותה תערובת שמנים או בקרם- את השמנים שיעבדו על אותה בעיה.. זה אומר שנשים גם שמנים שמטפלים בפצעים כמובן וגם עוד שמנים שיעבדו בעצם על החלק הנפשי. לעיתים אותו שמן יעבד גם על הפצע וגם על המתח... ב- וזה בעצם מתחבר לתשובה השניה - ישנם שמנים אתרים מסוימיים שיעבדו על הפצעים וגם על עור שמן .. ממנו באים הפצעים וכ"ד... כדאי לציין גם שמי שסובל מאקנה שיבדוק את עור הקרקפת ואם הוא סובל גם מקשקשים כדאי לטפל בדחיפות בקשקשים ובקרקפת וזה גם יביא לשינוי באקנה. יעל
- אם את רוצה המלצה מסויימת לגבי שמנים מסויימים כתבי לי שוב אני אשמח לענות לך... ערב טוב והרבה

בפצעיי בגרות

ניתן לטפל רק בתזונה נכונה (אסורים כל מוצרים שכוללים צבעי מאכל, סוכר, שמרים, שתייה חריפה, קולה וכל שתייה אחרת חוץ ממיצים ומים, אוכל להחנה מהירה. ז"א כל מאכלים שלא בצורה הטבעית שלהם). בנוסף כדאי להישתמש בתוספי מזון וצמחים שמנקים מע´ עיכול וכבד ובשמנים למריחה חיצונית. בהצלחה

16עדי

New member
התייעצתי

עם מישהי והיא המליצה לי לנסות טיפול ארמתרפי מה ז"א ? ובמה זה שונה ממה שאתם המלצתם לי כאן? תודה רבה
.

טיפול ארומטרפי

זה טיפול בשמנים נדפים אחרי התאמה אישית. הטיפול מתחלק למריחה חיצונית ולקיחה פנימית לפי הצורך

למעלה