אז אני נשארת איתכן עוד חודש
.

גורבי

New member
אז אני נשארת איתכן עוד חודש ../images/Emo14.gif.

(תראו איך אני מוצאת את הטוב בכל דבר - ממש פוליאנה קטנה
). אז אתמול, אחרי שבוע של סערת הורמונים מטורפת, ואחרי ששלחתי את בעלולי לקנות clear blue (משום מה היתה לי תחושה טובה לגבי העניין), ויום לפני הביקור אצל הרופאה שלי, הגיע המחזור. אוףףףףףף - היו הרבה הרבה דמעות, והפעם לא מההורמונים (או לא רק). היום אני כבר יותר מאוששת, ובמידה מסוימת חשה הקלה, אחרי שהלחץ של השבוע האחרון משתחרר (אם כי הייתי חשה קצת יותר הקלה אם הייתי מקבלת שני פסים כחולים במקום). אז אני כאן, לא מרימה ידיים (רק רגליים
), ושוקלת אפילו להתחיל למדוד חום ולשתות מיץ אשכוליות (אני דווקא אוהבת). ולא להיות מופתעות מהטון האופטימי - מאוד ייתכן שבהמשך היום עוד תגיע התרסקות קטנה (או שתיים, או שמונה), אז ראו הוזהרתן
ותודה שאתן כאן בשבילי.

חמודה קבלי ../images/Emo24.gif

בתקווה שבחודש הבא תספרי לנו דברים אחרים
וטוב לראות שיש עוד אופטימיות בקרבנו

את מדהימה../images/Emo24.gif

אהבתי את הגישה ובמיוחד את הקטע של להרים רגליים. ובנוגע להתרסקויות - אנחנו פה בשביל זה ובשביל עוד כמה דברים כמו למשל... הודעת םסים בחודש הבא!!! המון בהצלחה.

אפרסקה

New member
קבלי צל"ש על הגישה החיובית. ואז מה

אם תבוא אחריה נפילה? ככה אצל כולנו. אני אתמול הייתי בדאון נוראי. ובסוף יהיה טוב.

m i c h a l y

New member
אין ספק

שזכית בגביע ה"קוליות" לגבי השלילי.... אין ספק שעליי ללמוד ממך כמה דברים... בכל אופן מקווה שבחודש הבא תזכי בגביע אחר.... תמיד איתך, מיכל.

גורבי

New member
תודה חמודות, ו../images/Emo24.gif1,000,000X

בחזרה אליכן. רק עכשיו הצלחתי להיכנס שוב למחשב, וגם משלוח ההודעה הזאת מוטל בספק
. מיכלי - איזה קוליות ואיזה נעליים, פשוט נגמרו כבר הדמעות (שכבר הספיקו לפרוץ שוב כשבעלי האהוב אמר לי שהוא ישנה את תאריך הנסיעה שלו לחו"ל - ענייני עבודה - כדי להיות איתי בארץ בימים הנכונים של החודש הבא
). איזה מזל שיש לי אותו - וגם אתכן... מצרפת מתנה קטנה - כל אחת לקחת רק פס כחול אחד בבקשה, כדי שיספיק לכולן (השני זה הרי ממילא ביקורת)

פּוֹנְג

New member
גורבי... ../images/Emo24.gif

ועוד אחד
וגם אחלה תמונה.
ובחודש הבא, שהכחולים האלו ילוו את הודעת ההריון שלך

למעלה