אז אני מתחפשת לגאארה.

Adi Chan

New member
אין לי מושג בצבעים..

אבל אקריליק טוב להכל....בטח גם גואש יהיה טוב
ותעשי כמה שיותר שכבות, שזה יהיה יותר חזק ויציב ואל תפוצצי את הבלון אחר כך...זה הורס את הצורה P: ויש עוד בעיה, נראה לי שאי אפשר ליצור מרקם ממש חלק עם זה...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהיציבות בעה עם כמות השכבות,

כל עוד הבלון ישאר שלם לא צריך להיות לך בעיה עם הצורה [גם אם כן היא לא תהיה מהותית..] כל הצבעים יתאימו בתנאי שהשכבה האחרונה תהיה מנייר לבן, גאוש יהיה בעיה עם הצבעים שאפשר לקנות בחנות אבל P= בקשר למה שעדי אמרה על מרקם לא חלק, כדי לקבל מרקם הכי חלק שאפשר תשתמשי בנייר טואלט ליישור או אפילו לכל השכבה האחרונה אם יש לך כוח ^_^ אוחח פלאשבקים מהילדות

LoRd KeNtArO

New member
אני התחפשתי לגארא ... לפני כמה שנים

את ההכד עשיתי משני אהילים של (מנורה יפנית או סינית)....ובד ...עטפטי אותם תפרתי וציירתי את הציורים על הכד... יצא נחמד... למרות שלא ממש עמיד... אבל שרד עד סוף המפגש ... בעניין התחבושות ... לכי לבית מרקחת ... לי במקרה היה ... ...הקעקוע ... אממ ביקשתי שאבא שלי יצייר לי עם טוש ....

Violettecat

New member
בהצלחה עם התחפושת ^^

לגבי הבקבוק שעל הגב של גאררה, אני מציעה שתתפרי אחד כזה, זה די פשוט, זה כמו לחבר שתי כריות ביחד- אחת גדולה ואחת קטנה יותר. סביב מה שתתפרי תכרכי בד אדום ותעצבי את זה כך שזה ישב לך בנוחות על הגב.

קמגארו

New member
תקשיבי אני לא צוחקת !

בעניין כל שאר הדברים ניראה לי שהאחרים עזרו אבל בקשר לקעקוע, את יכולה ...... פשוט לצייר לב !!!! אני יודעת שזה נישמע דבילי אבל....זה כזה חמוד וגם יש פאנארטים ממש יפים עם גארה והם מציירים את הקעקוע כתור לב לדעתי זה יהיה ממש חמוד ומצחיק ומקורי. ועם זה גם פותר לך בעיה אז למה לא ? (לא לסכול אותי אונגאיי!)

sapir aloud555

New member
צודקת, גם אני חשבתי על זה ../images/Emo121.gif

..גם אני מציירת אותו עם לב במקום הקאנג'י.. לרוב.

sapir aloud555

New member
ואוו.. בהצלחה ^^ ../images/Emo121.gif

לי אין מושג על הדברים האלו. מצטערת ._.;; אבל בהצלחה. מקווה שתמצאי מה שאת מחפשת :]

Adi Chan

New member
את מנהלת את פורום ווסטלייף?:O

וואו, מזכיר לי את הימים שכתבתי שם XDDD

למעלה