אז אני מבין ש...

bigbadjoe

New member
אז אני מבין ש...

לווסלי יש עתיד גדול בעתיד העולם... יפה יפה מי היה מאמין... (אני! אני! אני!)

Buffy1

New member
איזה חמוד שד הקריוקי ../images/Emo98.gif

שכחתי איך קוראים לו, אבל הוא מצחיק: "Angel babe"...
עכשיו אנג´ל התרכך קצת, ועוד היה איזכור קטן על באפי כשהוא דיבר על אהבה "it smashes your bones to ash" או משהו כזה. לא האיזכור הכי טוב, אבל גם זה משהו...

blackwolf

New member
קצת הסטוריה...

יש פה ספוילרים לעונה ראשונה של אנג´ל וסוף עונה שלישית, כך שלא הייתי קוראת את זה אם עוד לא ראית אותם, מה שיכול להיות אפשרי, כי נראה שאתה לא מכיר את ההסטוריה של החבר´ה. בפרק הלפלס- חסרת אונים\ ישע , בחנה המועצה את באפי ע"י כך שסיממה אותה ולקחה את כוחה ( ג´ילס הזריק לה איזה משהו ), באפי עברה את המבחן, אבל רק אחרי שג´ילס התוודה שהוא זה שפגע בה. מאחר והוא גילה לבאפי מה קרה, המועצה פטרה אותו, כי לא עמד בתפקידו. בפרק... הממ... רגע... יש איזה קמע, ואיזה שד שמן, נזכרתי, שם הפרק נערות רעות, מגיע ווסלי כצופה חדש לבאפי. מפה לשם, הוא אחראי פחות או יותר לפנייתה של פיית´ לאופל ( או לראש העיר ). החברה לא ממש מחבבים אותו, חוץ מקורדי שנדלקת עליו קלות. ( יש פרק אחד שבו הם התנשקים, שאותו כמובן ביפ משום מה לא שידרו ). בסוף עונה שלישית, הוא עוזב אחרי שבאפי התפטרה מהמועצה. אנג´ל עונה ראשונה פרק 10, בפרק 9 דויל אהובי מת מות גיבורים ולכן צריך מחליף בשבילו, אנחנו מקבלים את " רודף השדים בדרכים" או כפי שאנחנו מכירים אותו, הצופה בדימוס והחנון הלא קטן, ווסלי. מפה לשם משם לפה, הוא מתחיל לעבוד יחד עם קורדי ואנג´ל על הצלת לוס אנג´לס. הופך לקצת יותר קשוח וקצת יותר בטוח... רגע, אנחנו עוד לא שם. זהו, פחות או יותר.

אופס, פאדיחות.....

אני דווקא יודע טוב מאוד מי זה ווסלי, אבל משום מה חשבתי שקוראים לו אחרת, (ראיתי בזמנו בערוץ 2 ועכשיו בביפ לא יצא לי לראות את הפרקים האחרונים, אז אני קצת חלוד....) וכשאנג´ל התחיל, אז ראיתי קצת ולא ממש אהבתי אז הפסקתי! אבל אחרי באפי אני עוקב בקביעות בסטאר וקצת בפחות קביעות בביפ.... אבל בכל זאת תודה!

blackwolf

New member
דבר אחד..

מומלץ מאוד לראות אנג´ל, הפרקים הבאים טובים, הפרקים שקצת אחרי הבאים מעולים, מפתיעים ונו.. מקוריים. פשוט שווה. כמו כן עונה שלישית, חוץ מכמה פרקים שהם רק נחמדים פשוט מצויינת ( לא ראיתי את כולה, אבל עברתי את בחצי ). כדי לראות אנג´ל, סדרה שווה.

bigbadjoe

New member
אני לא זוכר דבר אחד

למה ווסלי וקורדיליה לא ביחד יותר ? לפחות לא באנג´ל אם הוא עזב בסוף באפי?

ANGEL N

New member
מסכים אתך למרות שלא ראיתי ...

פרקים שלא שודרו הארץ. אבל הפרקים שכבר שודרו בארץ של "אנג´ל"- ראיתי את כולם והם ממש טובים!

bigbadjoe

New member
שד הקריוקי

אמר שם בתרגום חופשי ביותר: "לבחור הבריטי יש תפקיד גדול בעתיד" שוב, תרגום מאוד חופשי כי אני לא זוכר אם מישהו זוכר אז שיכתוב בבקשה...

למעלה