אז אני לא לבד?

אז אני לא לבד?

גם אתם משעממים את עצמכם למוות עד 5 בבוקר כי אין משהו אחר לעשות? גם אתם סידרתם את כל הקבצי שירים שלכם במחשב בשמות הנכונים שלהם ובסדר אלף-בית? גם עלייכם צועקים שאתם מבקשים מחברי הבית להיות בקשט כי אתם ישנים ב3 בצהריים? גם עלייכם אמא צועקת שאתם אוכלים ארוחת בוקר ב4 בצהריים? גם אתם כבר יודעים באיזה שעה כל ערוץ בטלוויזיה מפסיק לשדר?.. ובאיזה שעה הוא מתחיל..? גם אתם מצאתם את עצמכם מנקים את מגירת הבלאגן שלכם (או מגירות ברבים לצורך העניין..)? גם אתם חיפשתם בגוגל קורס ללימוד רוסית? גם אתם אומרים לעצמכם- זהו! מחר אני הולכת לחפש עבודה? ואז מעדיפים לצוד זבובים במקום... גם אתם אוהבים אותי?? אממ לא? במילים אחרות- גם אני לפני גיוס!!! והוא עוד 4 חודשים!!! ואני חדשה כאן.. אל תרביצו לי בבקשה.

mAAyAn 1

New member
ממש לא,

אבל ברוכה הבאה[: ולמה שנרביץ לך?
[למה כל מי שמצטרף חושב שאנחנו אלימים? אנחנו לא דוגלים באלימות
]

mAAyAn 1

New member
שלא תביני לא נכון,

אני לא מוצאת את עצמי עושה את כל הדברים שכתבת בתוכן ההודעה, אבל את לא לבד עד הגיוס. מתי בדיוק בפברואר את מתגייסת?

לא מרביצים...אנחנו חמודים..../images/Emo13.gif

קשה להזדהות איתך...
אני כבר התחלתי ש"ל ואני קמה כל יום ב7 כדי להגיע לעבודה ב9 וצאת משם ב5 זה לא כ"כ כייפ.... אבל שורדים...חוצ מזה אולי באמת תלכי לחפש עבודה? מתי את מתגייסת? איפה את גרה? (תחקיר
)

אתם באמת חמודים...

תאמת סיימתי פסיכומטרי לפני יומיים אז עכשיו אני נחה.. (מה נחה מה נחה מה?) ואני מתגייסת בדיוק (לבנתיים ) ב11/2 למרות שיש שינוי שישנו לי אותו ואני גרה בבאר שבע הבירה!!

חחחח אמרתי לך!

יש לי מישהי בדירה שגרה בבאר שבע הודיה אני לא זוכרת את השם משפחה שלה משהו עם ב וד

למעלה