אז אני כבר אחרי....

soulfight

New member
אז אני כבר אחרי....

והיה ממש אחלה,היו הרבה בלגאנים בפנים, אבל הכל בסדר עכשיו. הציסטה הייתה 10 ס"מ עם חצי ליטר נוזלים והרבה מוקדי אנדו. ההחלמה מעולה!!! היום אני כמעט 3 ימים אחרי(ניתחו אותי ב 21 ביום ב) ואני הולכת די רגיל,יציאות תקינות והרבה פחות כואב. מרוצה עד השמיים! זה ממש לא נורא כמו שפחדתי שיהיה וד"ר סוריאנו יצא פשוט מלך!!!!! הנפיחות בבטן כמעט עברה, בינתיים מתאוששת מהשוק של לעבור ניתוח שזה היה הפחד הכי גדול שלי בעולם ועברתי אותו בגבורה :) ומתפנקת על כולם... איזה תענוג!!! שאלה קטנה-זה בסדר שיש לי שטף דם מתחת לטבור? זה הדבר היחידי שמפריע... שיהיה חג שמח לכולנו, רק בריאות, גלית

galit 03

New member
תודה רבה לכולכן!

אני מרגישה בכל בוקר שאני קמה עוד שיפור ועוד שיפור... היום את האמת כמעט ולא כואב כבר... מתי אפשר לחזור לחיים רגילים? אני מאוד משועממת לא לעשות כלום... :) ד"א,ד"ר סוריאנו עשה לי תפרים פנימיים שנמסים וחיצונית הוא הדביק עם דבק ביולוגי אז אני מקווה שלא יהיה זכר בכלל לשום צלקת... בינתיים החלטתי ללכת לנטורופתית ולהתחיל להתמודד עם האנדו' גם עם תזונה כדי לשמור על עצמי ויש לי בדיקת מעקב עם ד"ר סוריאנו עוד שבוע וחצי ואז ניראה גם איך מתקדמים הלאה. שתהיה לכולנו שבת שלום והמון המון בריאות, גלית

מזל טוב ../images/Emo13.gif

אני שמחה לשמוע שעבר ועבר היטב ואת מחלימה
לי ירד דם מהטבור גם שבוע אחרי הניתוח והוא היה האחרון להחלים. וסבלתי מרגישות באזור עד חצי שנה אחרי הניתוח. תמשיכי להחלים במרץ

זואילי

New member
יופי לשמוע ../images/Emo24.gif

להגיד על ניתוח "היה ממש אחלה" - זה ממש יפה! שמחה לשמוע על ההחלמה המצויינת ושהרבה פחות כואב. עוד קצת ותתעוררי בבוקר, תעשי "סריקה" על הגוף ותגלי שכלום לא מאותת שם, ואז בלילה לפני השינה עוד סריקה - והנה עבר יום שלם נטול כל כאבים. ועוד יום ועוד יום, זו הרגשה נפלאה. זו שעת השפנפנות... שימשיך כך! רפואה שלמה

galit 03

New member
היי בנות ואחה"צ טובים ונעימים,

יש לי שאלה... אני מרגישה מצויין מבחינת הכאבים(קצת לפעמים משיכות מהפופיק ולחץ קצת באזור של השחלה שממנה הוצאה הציסטה) ובהתחשב בעובדה שהניתוח היה ביום ב האחרון בליילה אני חושבת שזה מעולה. באזור של התפרים כבר מגרד ואני מחכה למחר כדי שאוכל להסיר את המדבקות ולמרוח משחה שתקל עלי... אני אוכלת בסדר גמור וגם היציאות תקינות ובלי כאבים... מה שכן - אם אני עושה קצת פעילות הלב שלי מתחיל לדפוק די מהר(ניסיתי לטייל עכשיו אצלנו בשטח וממש היה לי קשה,התנשמתי והלב התחיל להאיץ...) יש קשר לניתוח לדעתכן? הרגשתי ממש מותשת לעשות את זה,כאילו הרגע סיימתי מרתון ואני במטרים האחרונים שלו,ממש תשושה מזה... עכשיו מתחילה להדאיג אותי העובדה שאולי לא נחתי מספיק?למרות שהרגשתי כל הזמן ממש טוב... קצת הרגעה תתקבל בשימחה... :) ועוד דבר-פתאום יש לי חשק לדברים טובים ונעימים,מתי אפשר לחזור לזה ולקוות שלא יהיו כאבים?

luli74

New member
היי גלית

כ"בוגרת" לפרוסקופיה לפני חודש וחצי אני חייבת להגיד לך שהעייפות הזו היא טבעית לגמרי. גם סוריאנו אמר לי בזמנו שגם כשאני ארגיש מצויין ואנסה לחזור לשגרה- העייפות תכריע אותי, כאילו אני אחרי מרתון. עניין הוא שבגוף דורש את כל האנרגיות שלך לצורך החלמה ולכן את מתעייפת מהפעולות הפשוטות ביותר. עם ה"דברים הטובים" כדאי שתחכי עוד כמה ימים- בטח יש לך ביקורת אצל סוריאנו השבוע, לא? אנחנו חיכינו עשרה ימים לפני "חזרה לפעילות". עוד דבר, סוריאנו המליץ לא להתאמץ...אז קחי את הענינים האלה באיזי. זהו, מאחלת לך המון בריאות ואיכות חיים. ליאת

o o z a

New member
../images/Emo24.gif

היי גלית, משמח מאוד לראות שאת מרגישה טוב אחרי הניתוח (טפו טפו מלח מים) לדעתי (ומנסיוני) זה טבעי מאוד להתעייף מהר מהרגיל אחרי ההליך הזה, בכל זאת הגוף עבר טראומה לא קלה.. חשוב מאוד לזוז, יחד עם זאת לא להיבהל ולהקשיב לגוף שאומר לך טיפה'לה להאט את הקצב..... אין מה לעושות, "חוצה ישראל" יאלץ להידחות מעט :)

galit 03

New member
תודה לכולכן! עכשיו אני יושבת מול המחשב וצוחקת

:) הייתי בטוחה שכבר משהו לא בסדר איתי... דופק מהיר פתאום ולא מסוגלת לזוז יותר מידי...אני באמת צריכה לתת לעצמי לנוח יותר עם כמה שאני מסוגלת..(הזכרתי שאני היפראקטיבית וזה ממש קשה?!) ולגבי הדברים הנעימים יותר-אני אחכה באמת... ביקורת אצל סוריאנו בעוד שבוע וחצי בערך... הגיע באמת הזמן שאני אקשיב לגוף שלי ואפסיק לרוץ כל הזמן... אני חושבת שאני אחזור לעבודה ביום שני(נעגל את חופשת המחלה שלי לשבוע :) ) וקבעתי תור לנטורופתית שבוע הבא כדי לעזור לעצמי גם עם תזונה כי מהפורום הבנתי שיש לה השפעה רבה. ושוב הפורום הזה מדהים!!! שיהיה שבוע נפלא ומלא אור לכולנו, גלית

luli74

New member
גלית, עוד עצה קטנה

אל תמהרי לחזור לעבודה. כמו שסוריאנו אומר, לא נותנים סתם חופשת מחלה. אני לא הייתי ממליצה לך לחזור לעבודה לפני הביקורת. (לי היתה ביקורת עשרה ימים אחרי הניתוח וגם אז, הוא דרש שאישאר בבית- לרות שהרגשתי לא רע בכלל...למען האמת, במצב הגרוע ביותר הרגשתי הרבה יותר טוב מאשר בהתקף אנדו..). השורה התחתונה שלי- תני לעצמך זמן להתאושש ואל תקפצי גבוה מדי.

galit 03

New member
תודה על העצה,

למרות שאני מרגישה די טוב חוץ מהתשישות. התקף של כאבים היה לי רק פעם אחת מהאנדו' וזה היה איום ונורא!!!!(וחוץ ממנו לא היו לי התקפי כאבים בכלל) עכשיו אין לי בכלל כאבים(חוץ מכמה משיכות פה ושם של הטבור ובאיזור השחלה שהייתה עם הציסטה). עכשיו זה יותר הרגשה של חולשה ועדיין קצת סחרחורת. את אכן צודקת שצריך לתת זמן להתאושש ואולי הניתוח הזה זה השיעור שלי...אף פעם לא נתתי לעצמי מנוח,תמיד הכי חזקה... אני אקח את זה לתשומת ליבי.

galit 03

New member
אז אני שבוע אחרי הניתוחה...

מתפקדת כמעט כרגיל...יש לי קצת כאבים...סוג של משיכות כאלו או דקירות באזור של השחלה השמאלית(שבה הייתה הציסטה)ובצד הבטן ולעמים גם קצת לחץ או משיכה כזאת כשאני עושה פיפי... מוכר למישהי?אשמח להרגעה... לילה טוב, גלית

למעלה