אז אני יכולה

אז אני יכולה

לכתוב מגילות אינסופיות על כאב מתמשך על דמעות כים על רגעי אור שכבו.‏ אבל, בינינו, זה מיותר.‏ אז פשוט אכתוב דבר אחד קטן: ‏ כבר קבעו גדולים שגאולה מגיעה בהסח הדעת.‏ וכשהיא מגיעה בעיתה- אזי הקב"ה מחישנה.‏ ‏"שמחינו כימות עניתנו"‏ ומהו?‏ אם העינוי היה 3 ימים אזי ישמחנו שלושה ימים?‏ אלא, השמחה והטוב כבר כאן והם נטמעים בשגרה ולכן הם לא בדיוק מורגשים.‏ אך כשיש לאדם עינוי, כאב זה נראה לו כנצח ונדמה כי עולמו חרב. ואז הוא מרגיש היטב שהרי ‏הכאב יוצא מן השגרה.‏ הבקשה שלנו כאן היא, כמו שאנו מרגישים את הכאב כשהוא מגיע- כמו שאנו מזהים אותו. כן ‏נדע להרגיש את השמחה כשהיא כאן- נדע לזהות אותה גם בשגרה.‏ ואחרי ההקדמה הזו, הגעתי לעיקר {אפשר לנשום לרווחה}. אני שמחה לבשר לכם שהנה זה הגיע‎..‎‏.‏‎ הרגע של הוודאות שזה האחד...‏ הרגע של הקשר , רגשי...רוחני... ‏ שסוף סוף העזתי לחלום עליו וגם קיבלתי ‏ הרגע הנדיר והעצום , של שניים שנפגשים ורוצים הרגע של שתי נשמות בשלות ‏ שנפגשות הרגע בו הקב"ה נשק לנו בשפתיו, ‏ ליטף את לחיינו הדומעות ‏ ‏ ואמר:‏ ‏"זה הרגע שלכם זה האמיתי והנכון ..."‏ והוא מברך אותנו ‏ ושומר וישמור עלינו עד עולם...‏ בשבח והודיה להשי"ת אני כלה.‏ ב"הצלחה ובברכה לכולנו.

אין לך מושג

כמה אני שמחה בשבילך!!! את היית סמל בשבילי ושאת כלה זה כאילו יש עדיין תיקווה שיהיה טוב :) אני באמת שמחה ומכל הלב. הייתי קוראת את ההודעות שלך הרבה והייתי אומרת "זאת חייבת כבר להתחתן"... ולאחרונה אני בכלל לא שמחה לשמוע שאנשים מתחתנים.. זה אולי אנוכי.. אבל אחרי מה שעברתי אני גם לא הולכת למסיבות אירוסין ולא לחתונות.. אבל עכשיו אני באמת שמחה אפילו שאני בכלל לא מכירה אותך אישית אבל 3 שנים שאני בפורום וירטואלית... (אם אני לא טועה מהתחלה היית) העיקר שיהיה לך רק אושר והמון המון מזל טוב!!! מזל טוב בהכל, הכנות קלות ושוויגר נחמדה, אהבה וכייף.

אני שמחה בשבילך,

ומאחלת לך רק טוב שפע ברכה הצלחה בריאות פרנסה אושר ועושר עד אין סוף(חחח נהייתי רבנית....) נו איך זה לקבל נשיקה מה'?מרגש?חחחח איזה דימויים.....נהיית דוד המלך2
מזל טוב!

קליט

New member
יו ~ מזל טוב !!!

שנים שחיכינו לרגע הגדול הזה ! . שתזכו לבנות בית מאושר נעים ומבורך בישראל ! . ה` יברך אתכם בשפע ברכה והצלחה ! בנים ובנות טובים ומתוקים ! . חיים מאושרים לעדי עד ! . בריאות איתנה ! . שלום ושלוה ושמחה רבה ! . וסיעתא דישמיא בכל העניינים - עד 120 כ 20 ! . אמן !

יאוו

מאושרת תאמת? אין לך מושג באמת כמה אני שמחה לשמוע שנים אני קוראת ושואבת ממך עוד ועוד את מדהימה ומגיע לך שיהיה בניין עדי עד מלא באושרר!!!!!

וואווו מאושרת!!!

אני ממש שמחה בשבילך!! תמיד הייתי קוראת את ההודעות היפות שלך ומלאות התקווה.... שיהיה במזל טוב! בשמחה בקלות ובסיעתא דישמייא!!! =)

יקיריי

תודה רבה על ההשתתפות בשמחה. שתזכו להקים בית נאמן, בניין עדי עד. תבורכו. בהערכה אור.

למעלה