אז אני חייב לעוף מכאן

prizman

New member
אז אני חייב לעוף מכאן

אבל אחזור באותו יום. מדיניות הויזות של תאילנד ממש לא ברורה, במיוחד לא כשמדובר בויזה לטווח ארוך. נסעתי לי לתומי לבורמה לפני חודש כשבאמתחתי ויזה לשנה שהייתה בתוקף לעוד 4 חודשים. כשחזרתי הסתבר לי מקצין משטרת ההגירה שהיא התבטלה. למה? כי הייתה חסרה לי איזושהי חותמת. אז קיבלתי ויזה ל 30 יום. שמח וטוב לב נסעתי הבוקר לאימיגריישן, זה היכנשו בסוף העולם כדי להוציא ויזה חדשה לשנה. הפקידה הבאמת נחמדה אמרה לי שאין אפשרות כי כדי להוציא ויזה כזו (של זקנים) הויזה הנוכחית אמורה להיות בתוקף של מעל 15 יום ושלי בעוונותי נגמרת עוד השבוע. כמובן שהפרט הזניח הזה לא מופיע בשום אתר אינטרנט רשמי. גם לא העובדה שהויזה לשנה מתבטלת עם יציאה אחת. מה שנשאר זה לטוס לאנשהו ולחזור. בחרתי בקמבודיה כי הטיסה אליה זולה ואין צורך בהוצאת ויזה מראש. זה אומר לטוס הלוך עם אייר אסיה ולחזור עם בנגקוק איירוויז היותר יקרה, אין אפשרות אחרת. לא בא לי לישון לילה בפנום פן, כבר חרשתי את העיר. מעצבן הקטע אבל כבר למדתי להשתעשע מהדברים האלו.

Benkok

New member
re-entry permit

אם יש לך ויזה ארוכה (ז"א Non immigrant כלשהי, בין אם נישואים, עבודה, השקעה, זיקנה, טחורים וכו') וברצונך לצאת מהמדינה לפני תום הויזה (ולשמור על הויזה כמובן), אתה חייב לעשות re-entry, ובשובך יחתים פקיד ההגירה את דרכונך עד סוף הויזה. re-entry עולה 1000 באהט לכניסה אחת ו3800 באהט לכניסה בכמות בלתי מוגבלת ועושים אותה בבניין האימיגריישן המהמם בצ'אנג וואטאנה. צריך להצטייד בדרכון, תמונה, טופס TM8, מיימיה ומצב רוח טוב. הנה למדת משהו...

Benkok

New member
ודרך אגב, סינגפור יותר זול אם אני לא טועה

יש טיסות של טייגר באיזור ה5,000 באהט. יציאה בבוקר וחזרה בערב

prizman

New member
בן יקירי

הבעיה היא שהסתבר שה re-entry היחיד מבטל את המשך תוקף הויזה, זה מה שלמדתי על בשרי עכשיו. משום מה בפעם שעברה זה לא קרה לי, מדובר באיזו חותמת שהייתה חסרה. במולטי re-entry אין את הבעיה הזו וזה מה שאעשה עכשיו. בדקתי, קמבודיה היא היעד הזול יותר והמהיר ביותר. לא מתכוון אפילו לצאת משדה התעופה.

prizman

New member
טענתי לי לפטופ

ארזתי גם ספר גיהצתי טריקו חסרת כיסים. גילחתי שיער החלפתי תחתונים עכשיו רק חסר שתגיע הויזה. לא ברור איך הגעתי לקטע המפגר הזה אבל אני לא הראשון מסתבר.

prizman

New member
כבר לא

ביטלו אל כל שירותי האימיגריישן בסוואנאפום לפני שנה שערך. לא משנה, כבר טסתי וחזרתי. שמו בשדה בפנום פן כמה וכמה מחשבים מקושרים אינטרנטית לטובת הנוסעים ויש גם רשת אלחוטית חינמית. נחמד מצידם. ויזה עולה רק 20$, משום מה זכרתי שיותר ומזל שבמקרה נשארה לי תמונה בארנק מבורמה. כבר יותר משנתיים שלא הייתי שם. קצת השתפרו בזמן הזה. התור עדיין דלוח.

prizman

New member
שכחתי לציין וזו נורמה אצל בנגקוק איירוויז

כשחזרתי איתם ביקשו ממני לראות את כרטיס האשראי שאיתו בוצעה ההזמנה. אז למי שטס עם החברה הזו, להקפיד על לקיחת כרטיס האשראי הנכון. למזלי זכרתי את הפרט הזה, למי שיש מספר כרטיסי אשראי קל לשכוח ולקחת כרטיס אחר. יזכו אתכם בסוף אבל חבל להסתבך.

prizman

New member
לפי מה שראיתי באתר שלהם בשבוע שעבר

הביטול עדיין בתוקף. גם לא נראה לי שיבטלו אותו מאחר ופתחו את המשרדים החדשים שיש לציין שנראים לא רע.

prizman

New member
שים לב לתאריכים

שלושתם מלפני יותר משנה. ככל הידוע לי כפי שכתבתי הפסיקו לתת את השרות הזה וכל שרות הגירה בכלל בסוואנאפום בשנה האחרונה מלבד הויזה בהגעה כמובן. גם בנסיעה שלי לבורמה לא רמזו לי אפילו בשדה שיש לי אפשרות לעשות במקום ויזה RE ENTRY שזה כולה סיפור של 3800 באט. מאחר ובשבוע הקרוב אהיה בכל מקרה באימיגריישן אברר איתם ואעלה לכאן תשובה מוסמכת. עקרונית זה לא ממש משנה לי, זה יוצא אותו זמן נסיעה, אותו מחיר ואותם כבישי אגרה מהדירה שלי.

קרלטון

New member
זאת אמנם נקודה לא קריטית

אבל בכל זאת יהיה מעניין לשמוע את העדכון.

prizman

New member
בלית ברירה אהיה שם השבוע

אז אשאל אותם, אשאל גם לגבי תוכניות לעתיד בנושא. אגב, גם על הדרך שבה אני מתכוון להוציא את הויזה עכשיו לא ידעתי, במקרה חבר סיפר לי על זה, לפני שנה זה לא היה אפשרי. הם משנים הכל כל הזמן. לקח לי חיטוט באינטרנט כדי לראות שבאמת יש דבר כזה וגם את זה לא מצאתי באתר רשמי אלא בתאי ויזה. רק באימיגריישן אישרו לי שזה באמת עובד רק שכאמור זקוקים ליתרה של 15 יום עם הויזה הנוכחית, דבר שלא היה כתוב בשום מקום וגם לא נשארו לי.

למעלה