אז אני הומלס

Save Me

New member
אז אני הומלס

היום שבאתי הביתה המפתח לא פתח את הדלת! מסתבר שפינו אותנו מהבית כשלא היינו אחרי שעות שחיכינו לבעל הבית וניסיתי לשכנע אותו לתת לנו להכנס הוא לא רצה. עכשיו אני אצל אמא שלי בעבודה ואז נלך לישון באוטו :S נראה מה יהיה מחר אולי הצבא יעזור :S זהו זה מה שרציתי להגיד P: בנתיים עד הודעה חדשה בה ביי!

../images/Emo88.gifיש איזושהי דרך שאנחנו יכולים לעזור?

אין לכם משפחה שאתם יכולים להיות אצלה בנתיים? אולי תצטרכו עזרה מעורך דין? אני יכול לנסות לקשר אותכם עם עורך דין בתשלום מינימלי, אולי פרו בונו מה בדיוק קרה? מה המקרה? תוכל גם לדבר איתי במסרים אני אנסה לעזור בכל דרך שרק אוכל בנתיים תהיו חזקים

Save Me

New member
ממממ

יש לנו משפחה אבל אמא שלי לא רוצה לספר לאף אחד אני אישית לא אכפת לי לספר לכולם חחח בגלל שאני בצבא זה חייב לעבור דרך הצבא. אז מחר נראה איך הם יטפלו בזה לא יודע בנתיים

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אולי אתם תדעו מה אפשר לעשות?

היה להם צו פינוי וסגרו את הבית כשהם לא היו אפילו בגדים אין להם מה זה אומר צו פינוי? שלא מביאים להם את החפצים שלהם? מה אפשר לעשות? הוא עכשיו אצל סבתא שלו אבל אין לו בגדים אין לו כלום :\

../images/Emo201.gif

אויש זה נורא. יש משהו שאפשר לעזור??? דבר איתי במסרים אם אני יכול לעזור לך במשהו

Save Me

New member
אוי תודה...

אבל אף אחד לא יכול לעזור לי בנתיים.><

../images/Emo201.gif

איזה אנשים חארות, לאן המדינה שלנו מדרדרת לעזאזל...... פשוט כואב הלב לשמוע. לך יקירי אני יגיד - תהיהו חזקים, אתם עכשיו בתקופה לא משהו, אבל אתה חייב לשמור על נימה אופטימית. כמו שערן כבר אמר לך - ייעוץ משפטי כדאי מאוד פה... וגם ייעוץ סוציאלי הייתי ממליץ, נראה לי הם גם יכולים לעזור.

white star

New member
../images/Emo54.gif מה???

אתה צריך לבדוק אפשרויות חוקיות לתבוע את האמא של הצורה שלו
או יותר טוב, יש פה כמה חבר'ה מנתניה שיכולים ללכת... "לדבר" איתו

white star

New member
../images/Emo54.gif לא נכון

היתה החדשות כתבה על אנשים שלא שילמו שלא מתפנים שלאלה שמשכירים המדינה לא עושזרת לפנות... בכל מקרה, לא ברור אם פה זה המקרה

הכתבה,

הייתה על דירות בשכירות, שבעניין זה על פי החוק אחרי תקופה של חודש בערך שהדייר גר בבית השכור - אתה יכול להוציא אותו רק עם צו בית משפט. וכידוע לי אישית מהמשטרה זה באמת הטיפול במקרה פרטני כזה....

fef24

New member
../images/Emo60.gifובשפה משפטית:

התשובה די פשוטה, אם הם מתגוררים בנכס פחות מ- 30 יום, אז יש אפשרות לסעד עצמי (כלומר שבעל הבית יפנה בכוח (סביר)) אם הם מתגוררים יותר, אז אין אפשרות כזאת. אפשר לגשת לבית המשפט ולהגיש בקשה לצו מניעה וכאלה, ולחזור לגור בבית, עד לסיום הבירור המשפטי. אבל צריך לחשוב שלבסוף, אם אכן חייבים לבעל בית כסף וכאלה, אז סיבוך העניין בהליך משפטי יעלה את ההוצאות. אבל מצד רביעי (המון צדדים, אני יודע) אולי יש אפשרות לתבוע אותו על השימוש בכוח (הפינוי מהדירה) בלי התראות וכאלה, וכל זה. קיצר, צריך לפנות לעו"ד.

שאלה,

בטרם עברו ה30 יום באמת מותר לבעלים לפנות בכוח סביר את הדייר, אבל אני זוכר שאם עבר יותר מחודש - לבעל הבית אסור לפנות את הדייר בלי צו בית משפט, זה היה הנוהל פעולה שאמרנו לאזרחים לעשות בזמנו, ואתה אמרת שדווקא הדייר צריך להגיע לבית המשפט על מנת לבקש צו מניעה....סתם מעניין אותי, מה אומר באמת החוק?

fef24

New member
../images/Emo60.gifהחוק אומר שאסור לו...

אבל לא נראה לי שאם תגיד לו שהוא עשה משהו אסור, זה מה שיעזור לך. זה לא שאם תספר לו שהוא עבר על החוק, אז הוא יחזיר מנעולים ויחזיר את האדם לגור שם. והמשטרה בטח שלא תעזור לך. נראה לי אפשר להתפרץ לבית והכל, אבל השאלה עד כמה זה אפשרי, והכל. לצערנו, יש בארץ מלא מקרים כאלו, אבל אני לא יודע בפירוט איך מתנהלת פרשה כזאת, מבחינת המהלכים.

כזכור לי,

במידה והבעל בית פרץ לבית לאחר 30 יום זה נחשב כהתפרצות לדירה, וכן שולחים משטרה לכזה אירוע. זה מה שאני זוכר....מעניין באמת, צריך לדבר עם הפיקוד שלי לשעבר....

GrimBoy

New member
היי איש...

מצטער לשמוע על המצב. תיהיה חזק. אני מקווה שתוכלו לשים את כל זה מאחוריכם. אם יש משהו שאני יכול לעזור איתו, אשמח לעשות זאת... דיויד.

למעלה