אז אני הבחור

blackrobin

New member
אז אני הבחור

שלא יוצא מהבית ולא רואה אנשים 19 שנה. בשנה ומשהו האחרונה פריצת דרך שהביאה אותי לעשות הליכות ליליות (לפנות בוקר) בסביבת הבית. אני עושה מסלול קבוע וכמובן שמצאתי שם חתולים להאכיל (אוהב חתולים ובעלי חיים באופן כללי). צריך להבין שההסתגרות שלי בבית היא טוטאלית, לא יוצא בכלל ולא רואה אף אדם מלבד ההורים ככה שאינטרקציה אנושית זה דבר זר עבורי. בגלל שעושה הליכות לפנות בוקר כמעט ולא נתקל באנשים אבל בכל זאת יש כמה קבועים, לרוב כאלה שעושים הליכות כמוני. יש שם איזה אחד, הוא מהקבועים, וכבר כמה פעמים שקולט אותו עושה איזו תנועת הפחדה לחתולים שמאכיל (הם נמצאים בצד הדרך, לא מפריעים לאף אחד, חתולים נחמדים וידידותיים). אני רואה את זה ובוער מעצבים, אבל ממש בוער. אז בהתחלה אני דופק לו מבטים עצבניים כשחולף על פניו בתקווה שיבין (מפגר מצידי אני יודע), בפעמים אחרות כשקולט אותו מגיע לכיוון החתולים אני נעמד שם ומוודא שלא יעשה כלום אבל זה מעצבן אותי רצח בכל פעם. יש לי רגישות בכל מה שקשור לזבלים מתעללים. אז אני בדילמה, מצד אחד כל הקטע ההמנעותי שלי ומצד שני רוצה לעשות להפחדות האלה סוף! אני ממש מרגיש שעימות בינינו זה עניין של זמן. היום שוב ראיתי אותו, כמה עשרות מטרים לפניי, ושוב הוא מפחיד חתולים שיושבים בצד הדרך. שוב אני רואה אדום מעצבים ומתחיל לדפוק ריצה לכיוונו אבל מפסיק כשהוא מתרחק מהחתולים. בדרך חזור החלטתי שדי נמאס ואמרתי לעצמי שאני פונה אליו ושואל מה הקטע. אז אני עוצר לידו, שואל אם הוא מדבר עברית (יש לו לוק רוסי) והוא אמר שקצת.. שאלתי אותו למה מפחיד אותם ואם הוא גם פוגע בהם. הוא ענה את מה שענה (שמה פתאום והוא רק מזיז אותם ואישתו בכלל מאכילה חתולים וכו) וזהו, אפילו חתמתי את הדיבור הקטן שלנו בלחיצת יד. סתם רציתי לספר על מה שגרם לי לצאת מעצמי, מההתנהלות הנמנעת הרגילה שלי. ואתם, תהיו נחמדים לחתולים צ'או

yardeni21

New member
יופי כל הכבוד!

תמשיך ככה! תפעל מתוך דחפים פנימיים! אל תיתן לשום דבר לעצור אותך לאט לאט תתקדם ותצא מהמעגל הזה :)

Lichy87

New member
יפה!

דווקא האינטראקציה שלך עם מישהו באה ממקום של להעיר לו על זה שהוא לא בסדר. זה ממש קשה ודורש הרבה אומץ. מקווה שזה עוזר לך לראות למה אתה מסוגל.

blackrobin

New member
תודה תודה

נחמד לקבל קרדיט על המאמצים שלי, אני לא רגיל. האמת היא שזה באמת מפחיד בלי שום קשר לתיסבוכים שלי. הרי אני לא יודע מי הוא והיום דוקרים אנשים סתם ככה בלי שום סיבה, אי אפשר לדעת אם הוא לא איזה פסיכופת עם סכין בהיכון. אבל זה כל כך הרגיז אותי עד שכבר לא יכולתי.

כל הכבוד

זה נשמע כמו התקדמות משמעותית ומתקשר לשרשור שנפתח פה על התגברות על החרדה במצבי קיצון כאשר זה נוגע לקרובים אלייך אם תצליח לנתב את המפגש החיובי להמשך התהליך המפרך הרווחת בענק . חתול היא באמת חיה מקסימה

giorno231

New member
מסכים איתך, צריך לתת כבוד לחתולים!

נשמע שיש לך סיפור מעניין, אולי תכתוב איזה בלוג לשתף אנשים על עצמך, זה יכול לעזור לך וזה יאסוף קוראים לדעתי.

blackrobin

New member
יש לי בלוג אבל אני

לא מסוגל לכתוב בו בצורה מפורשת על ההסתגרות שלי, הכל שם מאוד מרומז. חשבתי היום לשים קישור פה בחתימה לבלוג ההוא, זו תהיה עוד סוג של יציאה מהארון, אבל כרגע זה קצת גדול עליי. מעצבן אותי שאני עדיין דופק חשבון לאנשים שלא מעניינים אותי (אלה שמכירים את הבלוג ולא את הסיפור) אבל אני מרגיש שזה הולך להגמר (לדפוק חשבון) זה שאני מספר פה על עצמי זה מאוד חדשני, בחיים לא סיפרתי על הקטע שלי ברבים.

x factor1

New member
שיחקת אותה

יצא לי כבר לראות ערסים מטומטמים מתעללים בחתולים/כלבים. לצערי לא מצאתי את האומץ כדי להתעמת איתם. הלוואי שכולם ינהגו כמוך.

blackrobin

New member
העניין הוא שהוא לא ממש התעלל

הוא הבהיל אותם בתנועה מאיימת אבל גם זה הטריף אותי. עדיין מטריף אותי! הוא הרי לא אמר שיפסיק עם זה אבל אני לא בטוח שיש לי זכות לדרוש ממנו את זה כי הם הולכים לפעמים לקראת בן אדם שחושבים שידידותי והוא אמר שרק מזיז אותם. עכשיו כשאני משחזר בראש היו פעמים שהחתולים לא באו לקראתו ,סתם ישבו בצד הדרך והוא עדיין צעד לקראתם והבהיל. אם אני אראה אותו דופק שוב קטע כזה הוא ישמע ממני ואולי בפחות נחמדות בגלל שאני מנותק לגמרי מאנשים ורעב לאינטרקציה מה שקרה זה שבמקום לעשות איתו בירור כמו שצריך הייתי כולי נחמד ומבין ולוחץ יד כי היי מישהו סוף סוף מדבר איתי. זה לא רק הוא, אני רוצה שכולם יניחו להם במנוחה. אני פסיכי לגמרי ויודע שזה לא מציאותי אבל ככה אני מתנהג שם. כל אדם שהולך לכיוונם אני נעמד ומסתכל שלא עושה להם כלום כי הם כאלו תמימים ונחמדים. זה אני, הפסיכי המסתגר, מגינם של החתולים :)

Lichy87

New member
רק שלא תהפוך להיות כמו....

http://www.youtube.com/watch?v=k2-15mYWpmA

blackrobin

New member
נאא אין סיכוי

יש לי רק אחת (האחת) ובנתיים אין תכניות להתרחב

blackrobin

New member
מצטער

מכסת הטירופים אצלי מלאה, אין מקום לעוד חוץ מזה לא בא לי שהפרטית שלי תתן ליצור אחר תשומת לב, אני אוהב את הבלעדיות שיש לי:)

bunor

New member
כל הכבוד

באמת כל הכבוד. גם על ההליכות ובמיוחד על זה שדיברת איתו. גם אצלי אני מסוגל לצאת מהחרדה אם מישהו מתנהג בצורה שמאוד מעצבנת אותי, בדרך כלל אם הוא מדבר שטויות. ואני מאוד נחמד לחתולים

blackrobin

New member
תודה.באמת כל הכבוד לי על ההליכות

החיים שלי נראים ככה מבלה כל יום בבדידות קוטלת, לא מחליף מילה עם איש (מלבד מילה וחצי יבשה עם ההורים שזה לא נחשב לכלום). אין גם שום דיבור אינטרנטי עם אף אחד. אז אכול בדידות,כאבים,דאגות, מיאוס, עייפות, תיסכול ועוד ועוד (מלא עוד) ככה כבר 19 שנה.. ואז צריך ללכת לישון בשעה מאוד מוקדמת כדי לקום באמצע הלילה ולצאת להליכה שלי, שם אני שוב..לבד כאשר היציאה עצמה גם במלווה בקשיים עקב התיסבוכים וגם לא נעימה כי זה אמצע הלילה וקצת מפחיד בשעות כאלה איפה שגר. אבל אני לא מתלונן, אני אסיר תודה ! פעם לא יכולתי להוציא את האף מהבית, אני ממש לא שוכח את זה. לפעמים עושה הליכות בבית שזה אומר הלוך חזור מליון פעם מקצה אחד של הבית לקצה השני מה שאומר שאני עושה עשרים צעדים ומסתובב, ואז שוב עשרים צעדים ומסתובב.ככה כמעט שעה. זוועה בחוץ אני יכול ללכת בקו ישר מלא מלא צעדים!תענוג:) בחוץ יש רוח יש אוויר ריחות של חוץ ההליכה עצמה מפיגה מתחים, זה כיף הידיעה שזה בריא לי להתחכך ככה בעולם ובאנשים, אני פחות לחוץ משהייתי ביציאות הראשונות, צובר ביטחון ותכף אני יוצא לעוד אחת. ביי

giorno231

New member
כן אבל אתה ממש דמות מסרט (במובן החיובי)

ברור לך שעושים סרטים על אנשים לא שגרתיים כמוך, עם כל הבעיות אתה טיפוס מעניין וייחודי. 99.9% מהאנשים חיים את חייהם בצורה בנאלית ומשעממת שאיש לא היה מתעניין בסיפור חייהם. אצלך זה הפוך.

blackrobin

New member
סרט רע

אין לך מושג כמה מהר הייתי חותם על חיים בנאלים משעממים. הייחוד הזה שלי הביא איתו כמויות לא נתפסות של סבל.

giorno231

New member
לא מפקפק בזה לשנייה

רק מדגיש שקיימת נקודה (קטנה) חיובית בזה (בהמשך לחתימה שלך)... אגב, אם יש דרך לשוחח איתך מחוץ לפורום (פייסבוק, מסנג'ר וכו'), ובא לך אתה מוזמן להעביר לי בפרטי.

למעלה