אז אני בישראל.

JamesNox

New member
אז אני בישראל.

הסתובבתי בבית בלי מנוחה, מחפש מה לעשות ועצבני על הכל. בעלי המתוק הושיב אותי לידו, חיבק אותי ושלח אותי לארוז תיק בזמן שהוא מזמין לי מונית לשדה התעופה. הגעתי לטיסה ברגע האחרון וישנתי כל הדרך כמו מת. אני בבית של אחותי, מחכה שהדוד יתחמם כדי להתקלח ולצאת לבית החולים. היא לא רוצה לבוא איתי ואני לא מתווכח איתה. אני לא בטוח שאני רוצה לבוא איתי... אבל אני זוכר את אבא שלנו כמו שהוא היה כשהייתי ילד קטן, לפני שהוא אבד את אמא שלי ונשבר לרסיסים. וכבר שנים שלא חשבתי על איך שהוא היה כשהייתי הילד הקטן שלו, ואיך העולם היה נראה בטוח ונםלא כשהוא היה מרכיב אותי על הכתפיים שלו. איך למרות שהייתי הרביעי (והילד של אמא בכל מובן) היתה לו הסבלנות ללמד אותי דברים, להציל אותי כשהאחים הגדולים שלי היו משחקים איתי יותר מדי בפראות, ולדאוג שלא ידרכו עלי, יקפחו אותי או יסנג'רו אותי יותר מדי. אחרי שאמא שלי מתה הוא השתנה. אבל הוא אהב אותה מאד והם היו ביחד לא מעט זמן. היום, אחרי שכמעט אבדתי את בעלי האהוב, אני יכול להבין אותו יותר. הוא היה יותר צעיר ממני היום ונשאר עם חמישה יתומים, הצעירה בהם תינוקת בת שלושה ימים. הוא נעשה איש אחר ועלה במהירות על המסלול להפוך להיות האיש שהשליך מחייו כל כך בקלות אותי ואת אחותי. אבל אני מבין היום שגם אני ויתרתי עליו ולא רק הוא עלי. שאם אמא שלי היתה בחיים הייתי נלחם על האהבה וההכרה שלו ולא קם והולך (טוב, מפונה באמבולנס והולך). אבל היה לי יותר קל לברוח, וזה מה שאני עושה מאז כל הזמן. אבל אני לא רוצה לעשות את זה יותר. ואני יודע שלא תהיה לי הזדמנות אחרת.

בופיק

New member
היי גיימס, ברוכים הבאים לארץ הקודש

לא הייתי כאן לומר את דעתי קודם כשעוד התלבטת, גם בתוכי אני מתלבטת ולא יודעת מה הייתי עושה בעצמי.... אני יודעת שמשפחה זה משפחה ובסופו של דבר לא מוותר על זה, כל החלטתה שבחרת לקחת לך איתה עד הסוף, לך עם מה שמרגיש לך בפנים, מקווה שזה לא יפגע בך יותר ממה שזה פגע בך עד עכשיו.... לא יודעת אם מישהו אחר לא היה בורח כמו שאתה ברחת, אני חושבת שבמקום מסויים כל אחד היה בוחר להתנתק לתקופה מסויימת. עברת דרך לא פשוטה, היום אתה נמצא במקום טוב, עם בעל אוהב וילדה מקסימה, סוג של נסיכה
יש לך כוח של אבירים ולא סתם יש לך כזאת נסיכה ונסיך שעומד לידך כמו בעלך
מחזקת את ידך ואת החלטת, חיבוק ענק ממני בופיק

ג'יימס מתוק,אני שמח שהחלטת לנסוע בכל זאת

קל לאלו שייעצו לך לומר, "תשכח, תתעלם, תתנתק" אבל לדעתי זה היה יכול להיות הפסד גדול עבורך. אני חושב שתהיה שלם עם עצמך ומרוצה שראית אותו, בין אם הוא יהיה מרושע ובין אם הוא יהיה מפוחד וכמובן אם הוא יהיה ידידותי. חזק ואמץ! (שלחתי מסר אתמול, כנראה בזמן שהיית במטוס) פורטי

JamesNox

New member
אז הלך בצורה מפתיעה די בסדר.

אבא שלי כל הזמן חצי ישן, אני חושב שמתרופות, וכשהגעתי הוא ישן והיתה איתו אשה שלא הכרתי - גיסתי, מסתבר. אבל היא היתה אדיבה מאד וכשהיא הבינה מי אני הופיע לה חיוך ענק על הפרצוף. היא הזהירה אותי שבעלה לא יהיה כל כך ידידותי - לפחות בהתחלה - אבל שהיא תמיד חשבה שזה נורא ואיום איך שהרחיקו אותי מהמשפחה, והיא מאד שמחה כשגיסה הבכור אמר שהוא התקשר אלי ושאני שוקל לבוא. אבא שלי נראה נורא. קטן וזקן וחיוור. אבל היא אמרה שהוא נראה דוקא בסדר, אז כנראה שזו פשוט ההזדקנות ולא המחלה. אז ישבנו ביחד ופטפטנו, השוונו תמונות של הילדים וכולי, ופתאום הוא פתח ככה חצי עין ואמר בשקט "שאולי?" ניגשתי אליו וליטפתי את היד שלו ואמרתי לו שכן, זה שאולי, ואני כאן לידו, אבל לא היה נראה שהוא שומע אותי. וזו בערך כל האינטראקציה שהיתה לי איתו. אבל אני שמח שהיא היתה חיובית. שבאיזושהי רמה פנימית הוא עוד אוהב אותי - או לפחות את הילד שהייתי. אחרי שעתיים בערך באה אחות לבדוק לו את האינפוזיה והוסיפה איזה תרופות, וגיסתי אמרה שהוא כבר ישן עד הלילה ושכדאי שאני אלך לנוח. היא אמרה שמחר - כלומר היום - יבואו כולם לפנות ערב, ושאני אבוא גם, ושיהיה בסדר. ובאמת הייתי מותש. אפשר לחשוב מה עשיתי, כולה ישבתי כל היום. אבל הרגשתי שאני מתמוטט ומתחיל לבכות ולנמנם בו זמנית עוד רגע. אז יצאתי מהמחלקה, וניסיתי להבין איזו מעלית לקחת ולאן כשראיתי איש אחד יפיפה יושב על כורסה בלובי, בג'ינס (!) מעיל עור (שלי) ומשקפי שמש, נראה כמו חלום רטוב של כל הומו מזדקן ועצוב, והוא חיבק אותי ונישק אותי, ולקח אותי למכונית שהוא שכר והסיע אותי לסוויטה שהוא לקח לנו במלון נחמד, וחיבק אותי ואהב אותי עד שהכל היה בסדר. אז עכשיו אני כותב לך מליד החלון, והשמש הישראלית זורחת והקרנים השמחות שלה מאירות על בעלי כשהוא ישן ונראה כמו המלאך שהוא באמת. ולמרות שהיום אני צריך להתמודד עם כל המשפחה המורחבת שלי, ולמרות שסביר שרגע החסד הזה שהיה לי עם אבא שלי לא יחזור, ושהוא יהיה המנייק הנבזי שהוא תמיד היה, עדיין אני מאושר. מוזר, נכון?

bios

New member
תודה על השיתוף!

לדעתי אתה עושה דבר מדהים בשבילך ובשביל אבא שלך. בהצלחה!

kid of love

New member
../images/Emo24.gif

אני בכל פעם נפעם מכמות האהבה והפשטות שבכל הודעה שלך. מחכה לקרוא כבר איך עבר המפגש, בתקווה שהיה מוצלח ויותר מזה. וכן, לא משנה מה הוא אמר, או עשה, או איך הוא התייחס אליך- אם הוא לא היה אוהב אותך, לא היה אכפת לו שתהיה מה שאתה רוצה. אבל אכפת לו. ובדרך המעוותת שלו הוא ניסה להראות לך את זה. ואולי אותו רגע, כשהוא מטושטש מתרופות מחלישות, עזר למנגנונים שלו לדעוך קצת, ולתת לו לרגע להיות פשוט מי שהוא במהות. אבא שלך. לא זה שמחנך, או שופט, או מנסה להגן בכל דרך, מוזרה ולא נכונה ככל שתהיה. אולי יעלו אותי על המוקד על האמירה הזו, אבל אני באמת מאמין שאין אנשים רעים. יש הרבה אנשים חלשים, מפחדים, שמתמקדים במטרה, ושוכחים שבאמצע יש את הדרך. שולח עוד חיבוק, ומקווה להודעה אופטימית במיוחד במהרה.

yosef 30

New member
ברוך השב גימס ידידי ../images/Emo24.gif

ראשית אני רוצה להודות לך על השיתוף שלך, על הכנות, על השיעור המדהים שכולנו יכולים ללמוד ממנו והרבה. זה לא קל לראות בנאדם חולה ובמיוחד אחד מהמשפחה שלנו. בטח ובטח לא אחרי תקופה כלכך ארוכה, עם מטען ריגשי לא פשוט. אני שמח בשבילך שהלב שלך נפתח, ושאתה נותן לכל רגש לגעת בך. ומשמח בשבילך שהאינטראקציה עם המשפחה שלך נעימה וזורמת. אין ספק שאתה ובעלך מהווים מודל לזוגיות, לתמיכה, לעידוד, לחיזוק אחד של השני. תראה איך הגלגל לא מפסיק להסתובב - פשוט הרמוניה אחת שלמה. אתה היית לצידו כשהוא היה זקוק לך ותמכת בו בכל נפשך. והיום הוא יכול להיות שם עבורך, לחזק אותך ולתמוך בך. אני שולח לשניכם חיבוק ענק
ואמחל לך שכל רגע שתחווה עם המשפחה ועם אבא יהיה אך ורק לטובה. שבת שלום חבר ייקר
יוסף.

E W

New member
ג'יימס היקר

חזרתי אמש מחופשה בארה"ב, וישבתי וקראתי את כל מה שכתבת בשירשור הקודם ואת כל התגובות. אין לי הרבה מה להוסיף על מה שנאמר עוד לפני, אני רק מחזק את ידך וחושב כי עשית את הצעד הנכון. משפחה יש רק אחת, ולא משנה מה היה בעבר. קל היה יותר לעשות את הצעד לקראת בואך לכאן אם זה סתם היה ריב ולא מעשה אלימות. אבל אני תמיד בדעה שאסור לשכוח את העבר, אבל אל לו להפריע לנו לחיות את ההווה ולתכנן את העתיד... (איזה משפט פלצני יצא לי, אבל אני באמת מאמין בזה). ולכן, טוב ששמת את משקעי העבר מאחוריך והגעת לאביך מעמדה של כוח, ש"למרות הכל אני על הרגליים, הקמתי משפחה חד מינית לתפארת, ואני מספיק חזק לבוא ולהפרד ממך". תהיה חזק, והמון הצלחה!

למעלה