אז..אני בבעיה או כן?

Talron106

New member
אז..אני בבעיה או כן?

אני יוצאת עם מישהי מקסימה,מקסימה,מקסימה...הכרתי אותה במכללה ואני יזמתי את הצעד הראשון..
אבל...עוד בפעם הראשונה שיצאנו..אמרתי לה שאני עוד חצי רגל בארון...והיא לגמרי בחוץ...

בהתחלה זה ממש לא הפריע לה..(גם ככה לא יצאנו להפגש הרבה במכללה וגם אם נפגשנו לא פרצנו במחול לכבוד היותנו לסביות),

אבל דווקא עכשיו..שסיימנו את הסמסטר...ולא צריך להיות בשושו והפגישות הם יומויומיות אחת אצל השניה וכו' וכו'..עכשיו פתאום זה מציק לה!!!

ברור לי שזה מעצבן לעבור משהו שעברת כבר לפני מלא זמן עוד פעם...אבל אני ממש עוד לא במקום של לצעוק מגג הבניין..

וממש בא לי להמשיך עם הקשר ולראות לאן זה יתגלגל..אבל אני באמת לא יודעת מה להגיד לה...איכשהו כל שיחה מתגלגלת לנושא הזה...ומאחר שאין לי מה לחדש לה..

אז הסיום של השיחה הוא אכזבה קשה, שקט מביך ועצבים חבויים!

אאאאאאאאווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

x just me x

New member
אני מבינה אותה לגמרי

גם אני פסלתי על זה בעבר...

כשאת מחוץ לארון ולא צריכה להתחבא ולהסתתר כל הזמן את מרגישה משוחררת, את מרגישה הכל.
כשאת יוצאת עם משהי שהיא לא לגמרי מחוץ לארון את צריכה ללכת על ביצים, וזה לא הכי נחמד..

באיזשהו מקום זה גורם לך לחזור אחורה, ואת זה אף אחד או אחת רוצה בחיים....

אני מבינה את שני הצדדים, אבל מתחברת אליה יותר...

בהצלחה שיהיה!

spiceupmylife1

New member
אמממ...

אני לא מבינה למה זה מפריעה לה...?
לא ממש הסברת את זה...

אם אתן נפגשות כל יום והכל טוב...

ואת בארון במכללה או בכלל..?

Talron106

New member
מפריע לה

בדיוק מהמקום של בא לה לנשק אותי ליד כל החברים שלה, או שבא לה לפגוש את החברים שלי, שאני אדבר איתה נורמלי גם כשאני ליד אנשים...סך הכל דברים הגיוניים..אבל אני לצערי עוד לא שם...

במכללה אני בארון, חסכתי מעצמי את הביקורת של אנשים..למרות שלאט לאט אם אנשים שואלים אם יש לי חבר אני עונה שרוב הסיכויים שתהיה לי חברה...

ובבית רוב החברים יודעים..אחיות שלי גם יודעות וההורים בסוג של הכחשה...

spiceupmylife1

New member
הבנתי

ממ אמרת לה שתחכה בסבלנות ?

:)

לכל אחת לוקח את הזמן שלה..

אם היא רוצה גם לחכות ולראות מה יהיה... אז כנראה שהיא גם רוצה..
ואם לא אז ההפסד הוא שלה

תאמת שיצאתי עם מישהי פעם שדי מזכירה לי אותך בקטע הזה
והיא אפילו לא הסכימה לתת לי יד בחושך בלילה בת"א
....

זה די עצבן אותי קצת.. אבל שרדתי.. :)

בקיצור יהיה בסדר :)

תחזרי לעדכן

Talron106

New member
אמרתי לה

שכנראה זה לא יקרה מחר וגם לא מחרתיים...ואם המערכת יחסים הזאת תהפוך למשהו קצת יותר רציני אז יש מצב שדברים ישתנו אבל כרגע אני לא מספיק בשלה...

אני בטוחה שזה מעצבן ומציק ומעכב וכו' וכו'..סתם קצת עצוב לי שאני מפספסת בגלל השטות הזאת....

תראי התלבטתי איך לענות לך...

מצד אחד, רשמית אני גם בארון... עוד לא אמרתי למשפחה שאני לסבית ואני לא צועקת את זה ברחוב...
בעיקר כי לא בא לי שההורים עורכי הדין שלי יתחילו עם חקירות נגדיות;) במי התאהבה מתי וכו....
מצד שני אני כן מתווכחת עם אבא על בחורות כן שווה לא שווה...
ואני בטוחה שכשאכנס לזוגיות המשפחה מיד תדע ותקבל בסופו של דבר...
מה ניסיתי למעשה להגיד לך?
לא יודעת...
אז אני רק שולחת את תמיכתי!

הדרך החוצה לפעמים כלכך ארוכה..

שכמו שאמרת זה מתסכל לחזור לשם, וזה גם לא פער שאפשר לגשר עליו בשום צורה אלא אם ביציאה שלך כי בשבילה לחזור להתחבא זו אופציה שקשה לבחור בה.
להגיד לך שלא הייתי יוצאת עם מישהי בארון? לא בטוחה.. תלוי באופי שלה וכמה זה חשוב לי, והאמת שגם כמה היציאה שלה נראת באופק כי בסופו של דבר אתן שתיכן בקשר הזה ובכל קשר צריך לעשות ויתורים לפעמים..

בקיצור, אני מאמינה שסופה של כל לסבית לצאת מהארון בסופו של דבר ככה ש....

שיהיה לילה נפלא..

Talron106

New member
מעולה

אז בסך הכל מה שאתם בעצם אומרות זה ש...

im screwed!!!!!!

איזה כיף לי...

PinkyRaSta

New member
אין מה לעשות, זו בעייה בקשר. לא בקטע רע אלייך

כלומר בעיה- אם זה מפריע לאחד הצדדים. וזה מפריע לה, מפריע לה ברמה שהיא מעלה את זה כל הזמן.

היא לא יודעת כמה זמן היא תחכה, את הרי לא תגדירי תאריך שבוא את "תצאי". זה אינדיבידואלי ויקרה לבד מתי שתרגישי לנכון.

ותחשבי על זה מהצד שלה- מבחינתה היא רוצה להחזיק לך את היד בבית קפה שאתן יוצאות אליו בתל אביב.

כמה דברים ממני, אבל בסוף- את מחליטה וזה אינדיבידואלי,
היא יכולה להיות זו שתעזור לך בפן הזה, לדעתי יותר קשה "לצאת" ולהגיד אני כזו וכזו- כשאין לך בכלל בת זוג, כשיש לך- אז יש לך את הביטחון.
ואני אישית בכלל לא מחבבת את ההגדרה- "לצאת" מאיפושהוא. וכשיש בת זוג זה פשוט (כבייכול כן) , זורקים את זה כדרך אגב, "כן אני יוצאת היום עם הבת זוג שלי".. לפחות ככה אני רואה את זה.

הרי מתיישהוא תצטרכי להיות שלמה עם עצמך ולהגיד לא/נשים, או לא להגיד. אבל להתמודד עם זה שיש לך בת זוג ושאת יכולה לעשות מה שאת רוצה בבית קפה ובמסעדה, במעבר חצייה ועל המדרכה וכן, גם בדשא של המכללה.
ברגע שאת לא תעשי מזה עניין, א/נשים לא יעשו מזה עניין. זה בא ביחד וזה כל כך פשוט. אבל זה בעיקר פשוט- אחרי שמבינים/ות את זה.

אם חבר טוב שלי מושיב אותי בפאב, עושה הכנות, עניינים, "אני צריך לדבר איתך" ואז יוצא מהארון- זה אישיו, זה עניין.
אם זורקים את זה כדרך אגב- זה הרבה יותר פשוט. שוב, לדעתי.
ואת הלזרוק בדרך אגב הזה- הרבה יותר פשוט לעשות בדיוק לאותם א/נשים מהמכללה, מהלימודים, מהעבודה ולא לחברים/ות קרובים/ות. אבל שוב, זה תלוי.

אני אספר לך על עצמי. אני לא בדיוק "בחוץ" על פי הגדרת המיינסטרים. חברים/ות שלי ידעו ויידעו כשיש/ הייתה לי בת זוג.
אנחנו יכולות ללכת ברחוב ובמסעדה יד ביד, לתת נשיקה, חיבוק וכו'..
לא תמיד הכול חופשי ברחוב בו גרה המשפחה/ יכול להיות שיימצאו בני משפחה 'מבוגרים'.. אבל הבנת את העניין

אבל זה כי אני רואה את זה בגישה קלילה של 'אני לא יודעת'/ 'אני לא מגדירה' ו'מה שיבוא יבוא, אבל כנראה שזו תהייה בחורה'. הרוב יגדירו את זה כגישה 'מפוחדת למוות'. יכול להיות. אבל זו אני כרגע.

את תצטרכי מתיישהוא לשנות פאזה, במיוחד אם זה ימשיך ויפריע (ולרוב זה יפריע, אין מה לעשות) לבנות זוג שלך.

ישנה אפשרות שגם היא תתפשר קצת לכיוון שלך, אני פשוט לא רואה איך זה קורה בדיוק. בייחוד לאור איך שתיארת את המצב כמות שהוא כרגע.

אף אחת לא באה לרעתך, פשוט לא תמיד יש פתרון שיהיה לטובתך, כמה שאנחנו לא אובייקטיביות (ואנחנו לא בדיוק) כשאנחנו עונות פה בפורום, כי תמיד המגננה והתגובה תהיה יותר נעימה, מצדדת בפותחת השרשור לרוב וכל הדברים הפסיכולוגיים האלה. כי המטרה היא לתמוך וגם ממקום של תמיכה יכולים לבוא דברים שלא נשמעים לך נכון,
הרי לא באת לשמוע את מה שאת רוצה לשמוע- אלא את האמת שנראית על פי בנות הפורום.

מקווה שעזרתי/נו באיזושהיא צורה.
בהצלחה!

ו-2 שירים שאני מקדישה לך
http://www.youtube.com/watch?v=ZA6PR8J0dXU (חובה לראות את הקליפ)
http://www.youtube.com/watch?v=nDk7kInbY90 (גם חובה לראות את הקליפ :)

Talron106

New member
אחת התשובות

היותר מוצלחות שקבלתי באופן כללי בנושא..

תנקס.

למעלה