אז.. אמ..

Gizmo14

New member
ארררר, רחלי...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

את יכולה לבוא לעזריאלי ביום רביעי, או ליבנה ביום חמישי... העניין הוא שהמפגש הזה חייב להיות בשני כי... אני מארגנת אותו כדי לראות את האנשים, וביום שלישי *בבוקר* אני כבר חוזרת הביתה
לקצה הארץ
... מבינה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אבל אבל ...

אני לא רוצה שקסמית תפספס את הפורמיסטים.. ככה שתעשו את זה ביום שני
לפחות, נאמ יש לי מפגשפורום ביום רביעי.. באייקון
אבל אני בעד שנפגש בבוקר בעזריאלי.

sarah

New member
אוקי, אז סיגל באה? ../images/Emo99.gif ":)))

עדיין לא ברורה השעה :) המממ סיגל סיגל :) וגם השמלה מאוד יפה D-: אני אביא לך את המחזיק מפתחות המגניב שלך

sarah

New member
רגע, וצחי? :)

אני לא מתכננת להעביר המפגש פשוט אם מישהו יהיה שם :) שכוונותי לא יהיו לא ברורות :)

AGNET SHESH

New member
יום רביעי ממש אין לי מה לעשות,

אז אולי אני אבוא לפגוש אתכם ולהסתובב לשופינג... מה גם שאני צריך לפגוש כמה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן (שרה שמת לב שעד עכשיו לא נפגשנו בשום מפגשפורום?? והייתי בהרבה...)(סיגל את צריכה להעביר ביקורת אם אני לא אנורקס מדי או על סמים...
חחח... [עזבו, בדיחה פנימית...])(אורה כי פשוט לא ראיתי אותך פול זמן)

../images/Emo45.gif. ביום שני!

שרה & אורה - למה שלא תבואו ביום שני במקום רביעי..?
כדאי!

Marsha Figg

New member
אוףףףף

יום שני אני מעקרת חתולה. יש סיכוי ליום שלישי? או כל יום אחר חוץ מראשון ושני? אני לא רוצה לדחות את החתולים...

Gizmo14

New member
../images/Emo41.gifיום שני ב11../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif

ארררררררררר.... אולי אני אגיע קצת קודם, אז מי שמגיע קודם- אין בעיה
אני חוזרת שוב- מי יודע לנגן בגיטרה

שניש

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo56.gif

אני לא באה. ולקסם
אני גם לא יודעת לנגן בגיטרה
אני מתגעגעת

אולי יהיה מצב שאני אבוא...../images/Emo141.gif

אבל זה רק בתנאי שאני אשכנע חברה שלי לבוא איתי ואלך לשם במסווה של "להסתובב בעזריאלי" כי היה לי ריב עם אימי היקרה... כי היא בטוחה שכולכם רוצחים פסיכופטים.
וזה בדיוק מתאים לה להזכר שאתם רוצחים פסיכופטים אחרי שכבר הייתי במפגש אחד וחזרתי בחיים. ואני "יודעת לנגן בגיטרה" את: יונתן השטן
לכובע שלי שלוש פינות מארש הלוויות המוזיקה של משימה בלתי אפשרית האינטרו של וואנ של מטאליקה האינטרו של נאת'ינג אלס מאת'רס של מטאליקה וכל מני שבבי שירים

ketty the sheep

New member
ניפגש בתחנת הרכבת? ../images/Emo8.gif

(שם אני גם אברח ממך כי אני צריכה להחזיר לך את ה50 ש"ח שאעעע.. אין לי?
)

למעלה