ayb1
Well-known member
עו"ד רועי ברזילי - סגן ראש עיריית רמת גן
7 שעות ·תביעתו נמחקה (אבל הוא לא ירוץ לספר לכם..)
אז אמנון יצחק שטען בערוץ 14 כי ״על הרכבות היה כתוב מפא״י״ באמת תבע אותי על לשון הרע אבל … הפסיד, התביעה נמחקה לאחר שהובהר לו שאין לה סיכוי של ממש.
לפני כשנתיים יצחק טען בערוץ 14 כי ״השמאלנים הפקירו את היהודים בשואה. על הרכבות היה כתוב מפא״י״ וגרם לסערה ציבורית. לדבריו החמורים אין שום תימוכין בהיסטוריה, הזיה קונספירטיבית מסוכנת שנועדה לטעת פלגנות ולהרבות פלגנות מיותרת בעם ישראל.
למרבה הצער, בעוד בישראל כולה מתחוללת מהומה שלמה מדבריו, גורם מסוים אפשר לו להופיע באולם ברמת גן, ועל כך אני ועשרות פעילים קיימו הפגנה ובה קראתי לא לאפשר לאיש הזה להופיע על במות ציבוריות שכן לדבריו החמורים והמסיתים אין מקום בחברה הישראלית, אל עמדתי זו הצטרף גם ראש עיריית כפ״ס אשר גם נגדו הגיש הלה תביעה.
יצחק חשב שאני אבהל מתביעת השתקה ובכן, זה לא ממש הרתיע אותי לנהל את ההליך, כל עדי היו מוכנים לנפץ את התיאוריה המעוותת שלו.
הסיפור הזה בעיקר מלמד שלרשות ציבורית מנהלית כמו עירייה בהחלט יכולים להיות שיקולים רחבים בבואה לארח גורם בעיר. השיקולים יכולים להיות קשורים בחשש לתדמיתה הציבורית ולערכים היסודיים של תושביה. זכותה של עירייה למנוע מגורמים המפיצים שינאה או אלימות ומעוותים את ההיסטוריה או ממלאים אותנו בפייק.