תודה
ל לוליטהבסטייל555 New member 26/12/07 #18 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני- ליאור , 15 , ר"ג השתלבות מהירה ומהנה בפורום [= ד"א- עכשיו עמ"י ב-24
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני- ליאור , 15 , ר"ג השתלבות מהירה ומהנה בפורום [= ד"א- עכשיו עמ"י ב-24
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 26/12/07 #19 תודה../images/Emo13.gif ולגבי העמ"י- נכון... אבל יש הישרדות
A Amitus New member 27/12/07 #20 הדס תקשיבי אנחנו חייבות להפסיק להיפגש בפורומים באמצע העולם...איך יכול להיות שגם את אוהבת את עברי לידר? תכף תגידי לי שאת גם מזל דלי עמית
הדס תקשיבי אנחנו חייבות להפסיק להיפגש בפורומים באמצע העולם...איך יכול להיות שגם את אוהבת את עברי לידר? תכף תגידי לי שאת גם מזל דלי עמית
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/12/07 #26 חחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif מזל דלי דווקא לא... בתולה
A Amitus New member 27/12/07 #41 9.2 אממ..תגידי את יודעת מתי ההופעה הבאה של עברי בצפון? לא מצאתי בלוח הופעות. עמית
ד דניאלי של עברי 18 New member 28/12/07 #45 לצערי לצערי לא נראה לי שיהיו עוד הופעות אחרי האקוסטי...יש עוד זמן נקווה שיהיה בזמן הקרובב
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/12/07 #27 תודה../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif כל כך נחמדים פה כולם!! חחחח
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/12/07 #28 חחחחחייייייייייםםםםםםםם יואו איזה כיף החיים בא! בא בא בא בא בא יש לי מורה שקוראים לו חיים והשיר הזה על משקץ יואו איזה כיף הקיץ בא בא בא בא בא בא הי
חחחחחייייייייייםםםםםםםם יואו איזה כיף החיים בא! בא בא בא בא בא יש לי מורה שקוראים לו חיים והשיר הזה על משקץ יואו איזה כיף הקיץ בא בא בא בא בא בא הי
S sharwan New member 27/12/07 #34 חחחחחחחחחחחחחחחחחח יוו../images/Emo6.gif אני עדיין צוחקת!! מה נסגר? איזה שיר ענק חחחחחחחחחחח [אם ההורים שלי יראו אותי עכשיו, ישר לאישפוז!XD]
חחחחחחחחחחחחחחחחחח יוו../images/Emo6.gif אני עדיין צוחקת!! מה נסגר? איזה שיר ענק חחחחחחחחחחח [אם ההורים שלי יראו אותי עכשיו, ישר לאישפוז!XD]