אז אם אני רוצה

אז אם אני רוצה

עכשיו לגלות את עצמי, ואם אני רוצה להיות זו שתהיה בעיתון בשמה המלאה על כתבה של OCD, ועיניינים אחרים, אני יכולה? כדאי? אני פשוט חושבת אם אני אומר את זה עם השם המלא שלי והכל אני לא אצטרך יותר להחביא את זה -בכלל- ולא יהיה לי בעיה לאמר את זה בשום מקום. וזה לא יכול לשים לי רגל, לא?...

שמוצקין

New member
תראי אם ללאונרדו דיקפריו אין בעיה לדבר על זה

למה שלך כן תהיה? נראה לי שאני הייתי מתראיין
אגב מה שלומך? יש איזה שיפור ? את לוקחת תרופות?

שמוצקין היקר ../images/Emo3.gif

חח אני עדיין צוחקת מזה שקראתי לאחת הבובות שלי בשם הזה
האמת, הסיבה כרגע היא כרגיל ההורים... כאילו, מסתבר שלבן דוד שלי במשפחה יש OCD. אז אם אני לא לבד וזה, למה אני לא יכולה לאמר?! מה זה כבר ישנה? שיחשבו מה שבא להם! בעייתי. מה שבטוח, אם ישאלו אותי לא אכחיש! באמת שבא לי ככה להיפתח ולהיות זו שלא שמה....גרוש... על ההערות של אחרים ולא אכפת לה לאמר את זה. אני בסדר גמור! יש שיפור ענקי במצב הרוח מהבחינה שאני כבר לא בצבא הזה. אני חודשיים בבית, מחפשת עבודה! חושבת על מה אני רוצה וצריכה ללמוד. לוקחת עדיין כדור פריזמה...... שלא ממש משנה משהו. לא ניראה לי שהוא בכלל עובד... הכדור הזה בן 10 שנים חח
לפני כמה ימים הייתה לי חתיכת נפילה כשקמתי פקחתי עיניים וקלטתי שאני דורכת על השתן של הכלב...... רשמתי על זה בבלוג שלי וזה הגיע לעמוד הראשי אתמול... לא יודעת- אנשים אוהבים לקרוא צרות?
למזלי הצלחתי לעבור את זה, תודות לאף אחד. כי כשהתקשרתי לאמא בוכה היא צעקה כנ"ל אבא... ואחרי זה שסיפרתי להם הם התעלמו... ככה ש..... זה היה רק אני! והשתן! והקיא שהוא הקיא שניה אחרי זה. כשאמרו לי שכלב זה הרבה עבודה הם לא צחקו!

למעלה