אז איפה תהיה בשנת 2050?

אז איפה תהיה בשנת 2050?

אהוב שלי לו רק יכולתי לזכות בהצצה חטופה אל העתיד. בשנת 2050 ייחנך פרוייקט מגורים לזוגות צעירים על המאדים בחסות ארקדי גיידאמק, ישראל תתאושש מסיבוב נוסף של החלפת מהלומות גרעיניות הדדיות עם שכנותיה, שמעון פרס ימונה לשר לפיתוח מה שנשאר מהנגב והגליל, שמעון מזרחי יחגוג עוד אליפות עם מכבי, צביקה פיק ייתקמבק... בשנת 2050 סבא וסבתא לא יהיו כאן יותר וכנראה גם אבא. אמא כבר תהיה ממש זקנה, בני הדודים, הדודות... כולם יהיו טרודים בחייהם. ואיפה תהיה אתה אהובי? העובדה המוצקה היחידה היא שאתה תהיה בן 47. האם תהיה לך משפחה? האם יהיו לך ילדים? האם תהיה נגן גיטרה מפורסם? האם תהיה לבד? האם תדור במוסד? האם תתגבר, תנצח ותפרח כמו שמגיע לך... כמו שאתה יכול? סאאמק. יותר מידי שאלות.

יופי אבא של דורדור, שאמא של דורדור

תבכה על הבוקר? אני שמחה שקפצת לפורום אישי האהוב. אני בטוחה שדורדור שלנו יגיע רחוק, כי גם אם יש בו לקויות, את חלקן הוא יודע בעזרת ההומור והחוכמה שלו לתעל למקומות שמדגישים את הכישרון הכי גדול שלו - להתחבב על אנשים על אף השונות. גם לי קשה עם העתיד ואני בטוחה שלכל ההורים כאן, ולכן על אף הפחד - אנחנו מנסים להביא לו אחים ((:) תחילת שבוע, תחילת שנה - בוא נהיה אופטימיים גם אם זה לא באופי שלנו, עשינו עסק? אשתך האוהבת.

orit952

New member
עתיד

אבא של דורדור, הלכת כל כך רחוק.... האם אתה יכול לענות מה יהיה מחר? מה יהיה בעוד שעה, בעוד דקה? אנו מתכננים את החיים ואלוהים יושב למעלה וצוחק. תחייה את היום. תהנה מכל דקה כאילו היא אחרונה. שואלים אותך מה נשמע ואתה עונה הכל על הפנים. ה' שומע ואומר "זה נקרא על הפנים, אני אראה לך מה זה על הפנים". כשאתה עונה שהכל בסדר, ה' אומר "לזה אתה קורה בסדר, אני אראה לך מה זה בסדר...."

תודה על המילים היפות אולם...

מכירה את זה שכשהיינו רבים כילדים ומישהו היה מקלל את האמא שלנו, היינו אומרים "האלו בלי לערב הורים!"?, אז נשאלת השאלה אם בפורום הזה יש בכלל מצב לערב את הקב"ה... סה"כ אותו אחד שיושב לו שמה למעלה, במקום לשמור על המלאכים התמימים, טובי הלב וחסרי הישע שלנו, הוא באכזריותו מקשה עליהם... מכה בהם ללא רחם, מעמת אותם עם העולם חסר הרחמים, ובקיצור, לא ממש עושה תעבודה שלו.

mayarel

New member
אתם נשמעים זוג מקסים

וזה שיש לכם האחד את השני בהתמודדות הזו זה משהו נהדר שכדאי להעריך אותו. שאלות באות עם כל ילד. אצל ילדינו המיוחדים הכל מתחדד אין ספק. אי אפשר לדעת מה יביא מחר. צריך להתרכז בעשייה ובזמנים הטובים. אל תפחדו מעוד אחים אני בטוחה שבכל מקרה יהיה בסדר. שבוע נעים, מאיה

אני החלטתי לא לחשוב רחוק

ממש לא מרשה לעצמי. חושבת לעתיד כן, אבל רק לתקופה שהחלטותי היום ישפיעו עליה...כיתה א' בערך. זהו, מעבר לזה זה סתם סתם סתם דאגות מיותרות!

למעלה