אז איפה הם?

אבל האמת

השאלה צריכה להיות, איפה מוצאים את הגברים שאוהבים את הנשים לפי מה שהן ולא לפי איך שהן נראות כי הרי לאהוב אישה רק בגלל שהיא שמנה זה גם לא ממש מוצלח לא?

מסכים איתך

אני מעדיף נשים מלאות, אבל כמו שאמרת, אני מעדיף קודם כל בני אדם לפי מה שהם/הן ולא לפי עגלגלותם
אני חייב להודות שעבורי זה מטריד להסתכל על נשים שילדיות, אבל אני מניח שזו אסוציאציה שזה מעורר בי ולאו דווקא פרמטר יופי. אני אחד מאותם גברים שאת מדברת עליהם. אחנו קיימים, אבל כמיעוט נכחד. אולי הגיע הזמן שיקצו לנו שמורת טבע בגליל ויכריזו עלינו כזן בסכנת הכחדה?
עכבר

pomelit

New member
לא יודעת אם צריך להצטעצע

משיכה גופנית הרבה פעמים מושתתת בראש ובראשונה על מראה חיצוני. אם מישהו יכול להתאהב בי כי אני בלונדינית מידה 36, בטח יש מישהו שיכול להתאהב בי כי אני בלונדינית מידה 56 (רמז - אני פומלית כי אני לא קלמנטינה
). go 56ers!!!

גילה37

New member
גבר שאוהב אישה מלאה /שמנה...

הוא גבר עם המון ביטחון עצמי וזה גבר שאוהב נשים באמת ובתמים , זה לא גבר שיוצא עם אישה ע"מ להיראות איתה או להציג אותה או כי ככה הוא חונך,, ולכן הגבר הזה הוא אכן זן נדיר אבל עכבר שכחת את מטרתינו כנשים וזה לגרום לכם להתרבות ומי כמוך יודע זאת כעכבר

נכון!!!!!

ולכן בדרך כלל מדובר בגברים רזים ודי יפים, כמו אלו שתמיד יצאתי איתם. או אז, הבטחון העצמי שלהם, בעצמם ובמראה שלהם, מספיק להם, והם לא זקוקים לבת זוג רפרזנטטיבית. כמו בעלי, ז"ל, שהיה גבר חתיך ויפה. ותמיד כעס כש"השווצתי" בו. זה לא משנה איך נראים, היה מרצה לי, את לא צריכה אישור של איש לגבי כמה את שווה. וכמה שזה נכון. רק שלנו, השמנות, יש את הג´וק הזה , של חוסר בטחון בצורה שלנו, ואנחנו כן זקוקות לאישור החברתי. מה לעשות? אבל הגברים האלו, זן נדיר. ועוד איך זן נדיר. הרבה מאלו שהולכים עם שמנות, הם עם חוסר בטחון אדיר, והם חושבים שהשמנה הזאת, זה כל מה שמגיע להם, כל מה שהם יכולים להשיג.... על כאלה אני מוותרת, ומהסוג הטוב, אלו נדירים עד מאוד.

מילים בסלע ../images/Emo88.gif

מומלץ למסגר ולתלות. במיוחד את הפיסקה האחרונה על האנשים ששמנה זה כל מה שמגיע להם. אם הם רוצים שמנה, יש עוד אלף שמנות. שילכו לבחור. אם הם רוצים אותך, שיתאמצו.
עכבר

גילה37

New member
סיפור אישי

הכרתי מישהו מהקופידון בחור מקסים כבר חשבתי שמצאתי את אהבת חיי,, דיברנו שעות בטלפון ואח"כ ניפגשנו , לפני שניפגשנו אמרתי לו שאני בחורה מלאה, והוא אמר לי יופי אני אוהב.. אוקי המיפגש היה הצלחה ואני לתומי חשבתי הנה סוף סוף גבר לענין , בסוף הערב כשהוא נפרד ממני (ואחרי שקיבל את הנשיקה) הוא אמר לי תישמעי את מקסימה ורק כמוך אני רוצה אבל את שמנה בשבילי... אוקי לגיטימי , אחרי יומיים התקשר אלי ואני אמרתי לו תשמע אני לא הולכת להשתנות אני מאוד אוהבת את עצמי ולא עושה דיאטה למען אף אחד, וככה יצאנו לנו שבועיים ויום אחד הוא פשוט נעלם... מאכזב ממש אפילו לא אמר לי למה אבל אני ידתעי , כי הוא לא אהב אותי בגלל היותי שמנה וזה בסדר לא מעליב הבעיה היתה אצלו לא אצלי . עברה מאז שנה , היום כבר כמעט 4 חודשים אנחנו בקשר חברי , הוא אומר לי גילה לא הכרתי אף אחת כמוך ורק אותך אני רוצה , אוני אומרת לו אני לא מוכנה שמישהו יתפשר עלי אני הטופ ואני רוצה שזה שיהיה איתי כי אני הכי טובה לו ואל כי הוא מתפשר עלי .. יש מיצידו עוד ניסיונות לחזר אבל זה כבר אבוד לו .... היום הוא יודע המ הוא הפסיד וזה רק ע"פ הלחץ שהוא מפעיל עלי ...

גם אני, גם אני

גם לי יש כזה ידיד והנסיבות דומות רק שאני, גם פיתיתי אותו פעם אחת רק כדי שיראה שהוא יכול להנות במיטה עם שמנה ואכן ומאז הוא ידידי הטוב, ולמיטה לא נכנסתי איתו ולא אכנס וזהו, כמוני כמוך.

Ofericko

New member
אולי אפשר למצוא אותם על מאדים...

כי על פני כדור הארץ די קשה לאתר אותם...

בולשיט

לא נתקלתי בקשיים לאתר אותם או הם אותי
אני אישה מלאה, עם כתפיים מתוחות, חיוך על הפנים, עיניים בוהקות, חיוך שתמיד מסתיר סוד קטן מהעולם - ובטחון! הנשיות שלי פורצת החוצה עם כל צעד שאני עושה ואני מודעת לזה. אין זכר שלא מסובב אחרי את הראש ברחוב, וזה עם המשקל העודף שלי. הבטחון זה הכל! ואם יש לך נוכחות - יש לך נוכחות גם על מאדים ועל כל פלנטה אחרת. עופריקו, נראה לי שיש לך בעיה קשה מאוד עם המין העגול והיפה.. אבל.. למה אתה באמת כאן? משיכה בלתי מוסברת?? אתה לא אוהב עצמך בגלל המשיכה הזו?? ספר לאמא

Ofericko

New member
תעייני קצת בהודעות הקודמות שלי....

ותחזרי אלי בדברי התנצלות נאותים....
חלומות נעימים. Ofericko

gal33

New member
זה בולשיט כי את מלאה (לדברייך) ולא

שמנה, אם היית שמנה זה היה אחרת. גל
שמנה גאה יפה עם בטחון עצמי, כתפיים זקופות, חיוך על הפנים, עיניים מבריקות, ובכל זאת...

הופה!

והנה העברת אותי לצד של "הם", גל. אני שמנה! אני שוקלת 30 ק"ג מעל ל.. משקל הנחשב "נורמלי" בעיני הלא-מבינים
אני מגדירה עצמי מלאה רק משום שאני אוהבת את המילה הזו! אני מלאה כל טוב וזהו!
גל. עם כל הבטחון העצמי, החיץ הזה שנוצר של "הם" ו"אנחנו" הוא הגורם למצב שנוצר. כן - "לנו" יש יד בדבר. לא הכל היא "צרות העין והמוח של הסביבה"..

מצטרף למעדיפי ההגדרה "מלאה"

שמנה באמת הפך למילה עם קונוטציות שליליות. שמנה יכולה להיות גם נערה ששוקלת 57 קילו בעיניי עצמה, ככה שההגדרה של שמנה היא בעיניי המתבונן. אז בעיניי .. אני מעדיף לקרוא להן מלאות. כל עוד הן לא שוקלות יותר מ60% מעל המשקל המומלץ מבחינה רפואית. מעבר לזה זו כבר בעיה רפואית של השמנה ואז כדי להסתכל לבעיה בעיניים. עכבר

גילה37

New member
המילה שמנה שלילית

כבר בגיל הילדות שלנו כשאנו אוכלים יותר מידי ממתקים או משהו אחר אז מיד אומרים תיזהר שלא תהיה שמן וכו´ אנחנו כהורים צריכים לדעת מה אנחנו אומרים לילדים שלנו עוד בינקותם... השבוע הייתי בתחנת האוטובוס היתה שם אישה עם ילד בין 5-6 ואז הוא השתובב כמו כל ילד בריא והיא צרחה עליו אני הייתי בהלם אבל עוד יותר מזעזע היא אמרה לו אם לא תבוא לפה מיד אני אקרא למשטרה שתכניס אותך לכלא והם לא ישמרו עליך מפני מחבל שיפוצץ אותך........ לא התאפקתי וממש הערתי לה הייתי בהלם ומה אתם חושבים קרה ? היא התחילה לקלל אותי ואז נוצר ויכוח מסביבי וכו´ וכו´ אז מי אשם כמובן הנשים

gal33

New member
זה אכן מלאה! פסיפלורה יקירתי, לא

העברתי אף אחד לשום מחנה, אני האחרונה שאעשה זאת. רוב חיי הייתי לבד במחנה שלי, עם עצמי. נו מזל שהיה הרבה עצמי... רוב חיי אני הייתי היחידה שקיבלה אותי כמו שאני, ודווקא המקום הזה של הקבלה העצמית הוא זה שהרגיז עוד יותר נשמות טובות למינהן. החברה היא זו שמקטלגת אותנו על בסיס צורה חיצונית, ומלמדת אותנו לקטלג אנשים, וגרוע מזה, לשפוט אותם על בסיס זה. והחברה, זה אנחנו. לימים יפים יותר, גל

למעלה