אז איפה בעצם מתחילים?

אז איפה בעצם מתחילים?

יש לנו הצעות שעולות לגבי רילוקשיין לגרמניה (ברלין/פרנקפורט/מינכן) או אנגליה (לונדון)
יש לנו 2 ילדים קטנים, ואני לא יודעת בעצם מאיפה להתחיל לברר איך בעצם מחליטים לאן.

עד עכשיו כל הזמן דחינו את הרעיון, אבל הפעם החלטנו שצריך להתחיל לברר, אז במה מתחילים?

elley

New member
שואלים בפורום עוברים לאירופה, שמוקדש לנושא

shemesh7079

New member
מה שאלי כתבה ושיהיה בהצלחה!

mumfor4

New member
תראי ...

אנחנו עשינו רילוקיישן לגרמניה , ואחרי שנה וחצי עברנו לאנגליה (לא לונדון , ווילס )
חייבת להגיד שגרמניה הרבה יותר איכותית מאנגליה , יפה, מסודרת , נקייה .
אבל וזה אבל גדול , השפה היא מרכיב קריטי , כלומר מי שלא דובר גרמנית , מתקשה מאוד .
לא כתבת בני כמה הילדים , ככול שיהיו קטנים יותר השוק יהיה קטן יותר .
אני מניחה שבברלין או במערב גרמניה , מספר דוברי האנגלית הוא גדול ועדיין , גרמנית היא must .
אצלנו הגדולים למדו בבית ספר בינלאומי וגם GSL ( German second language והקטנים בגן דובר גרמנית
אחרי חצי שנה בערך נרשמה התפתחות בהבנה בשתי השפות , דיבור התחיל מאוחר יותר
אני לא למדתי גרמנית , הייתי עסוקה בהתאקלמות של ארבעה ילדים , היום אני מצטערת על כך .
בן זוגך מן הסתם יעבוד בחברה דוברת אנגלית , אבל את ההסתגלות לקניות , עם הילדים, חוגים וחיי חברה ,מן הסתם תעשי יותר ממנו .
אם תעברו לגרמניה ותלמדו את השפה צפויה לכם חוויה מדהימה עם עושר תרבותי גדול
אם תעברו ללונדון , החיים יהיו קלים יותר אך מזג האוויר יהיה קר , אפור וגשום , ואם תרצו לנהוג , זה שינוי תפיסה
היה לי קשה לנהוג אבל עשיתי את זה אחרי שלושה חודשים , בלית ברירה וזה בסדר. ( רכב עם גיר אוטומטי )
בעלי נהג מיד כשהגענו , גברים ...
בנוסף הצמחייה באנגליה יקרה באופן משמעותי מגרמניה , אני משווה מחירים של מוצרי מזון, חימום , גני ילדים , ביגוד והנעלה , חוגים ופנאי ... לא יודעת איך המימון ברילוקיישן שלכם אבל זאת נקודה חשובה.

מה שלא תחליטו בהצלחה .

תודה רבה!

הילדים בת 4 ובן שנה וקצת.
מדובר על בעוד כחצי שנה עד שנה מה שאומר שכנראה 5 ושנתיים...

בעלי הוא חצי גרמני הוא מדבר מעט, הרילו בא מהצד שלו ואני מעולם ההיי טק.
תודה על כל המידע

mumfor4

New member
בגילאים האלה ...

זה יהיה הרבה יותר פשוט , אישית אני ממליצה על גרמניה אבל זה עניין אישי
הילדים יסתגלו מהר , אם תוכלו ללמוד גרמנית לפני הנסיעה זה יהיה מצויין , בדרך כלל העבודה משתתפת במימון
וגם בעירייה יש קורסי אינטגרציה ( בעיר שאליה תלכו ) בעלות של יורו לשעה .
ברגע שתחצו את מחסום השפה יהיה הרבה יותר קל

גם אני מעולם ההיי טק אבל , למרות שיכולתי לעבוד מבחינה חוקית , בגלל הילדים נשארתי בבית ולא חיפשתי עבודה אפילו
תהנו ותצלמו , זאת חוויה מדהימה .

bluewolfski

New member

גם לי זה לא נראה נכון.

אבל יש עיירה ווילס באנגליה..אז, אולי אנחנו התבלבלנו?

WALES המדינה ויש את WELLS העיירה באנגליה.

אכן כן את צודקת

והעיר נמצאת בסומרסט
מקום מאוד נחמד
המקום נחשב עיר רק כי יש שם קתדרלה אבל מדובר באמת במקום קטן ואיכותי
:)

למעלה