מהכרותי איתך אני משערת...
שאת לא צריכה בהכרח מסעדה שכולה טבעונית, אלא רק שהיא ידידותית לטבעונים, נכון? בג'ירף יש לדעתי כמה אופציות טבעוניות, ב"בית תאילנדי" גם כן אם אני לא טועה. ב"פקין צהלה" יש מלא מנות מבוססות טופו שלדעתי רובן טבעוניות או אפשר לקבל אותן טבעוניות. בין השאר, יש להם מנה של קריספי טופו מתוק שאני חושבת שהיא טבעונית (אפשר לשאול אותם), ושהיא כל כך מדהימה שכשהיינו הולכים לשם, הקרניבור הביתי שלי היה מחסל לי את חצי מהטופו (כשבדרך כלל הוא לא נוגע בטופו עם מקל). בתל אביב יש גם את בית הקפה mezze, שאם אני זוכרת נכון הוא מאוד ידידותי לטבעונים. לפני כמה שנים גם אכלנו במסעדה צמחונית בשם שירה'לה שהיתה ממש אחלה, אבל אני לא יודעת אם היא עדיין קיימת ועדיין טובה. אמורה מיו בתל אביב היא אחת האיטלקיות האהובות עליי, ויש בה מבחר די גדול של פסטות שלא מכיל מוצרי חלב. אני חושבת שהפסטה שהם משתמשים בה היא לא פסטת ביצים, אבל אני לא בטוחה. בירושלים יש את קוהינור, שהיא מסעדה הודית כשרה, ואני חושבת שרוב המנות הצמחוניות שלהם הם גם טבעוניות. הן בטוח לא מכילות מוצרי חלב, ואני לא חושבת שהם עושים הרבה שימוש בביצים, אבל בחלקן אני משערת שיש שימוש בדבש. אני לא זוכרת אם את מקפידה גם בעניין זה או לא.