אז איכן כולם?

יערית

New member
אז איכן כולם?

בטח למה לא,כולכם מבלים,בתי קפה,מסעדות קניות,בישולים ,נקיונות,ורק אני אם האצבע בפה(אין משהו אחר) מחכה וממתינה לגואל.... אז צאו לי כבר מהחורים שלכם ותתחילו לרקוד! יערית-משוגעתתתתתתתתת היום על כל הראש.

שרון-ב-

New member
להתחיל לרקוד ?

מותק, כבר סיימנו לרקוד. למרות שתמיד יש עוד כח ד``ש מהרזה ;-) ותוציאי את האצבע מהפה, זה מעקם את השיניים

יערית

New member
זהו אני כבר לא שווה יותר

יוצאים לבלות בלעדיי, נהנים מהשמן והרזה בלעדיי, מזיזים את הטוסיק בלעדיי, זהו אני מבינה שאני כבר פסה עבורך..:-( טוב כניראה שאצטרך למצוא לי תחליף, למרות שאני לא מצליחה להזיז אצבע לאחרונה אבל כאזר גופי יתמלא אדרנלין שוב..נראה אותך מסרבת לי, את למדת אותי לשים אצבע בפה שכחת? ומי בכלל דואג לשיניים עקומות שיש אורטודנט סביבי:) שבת מקסימה לכולם יערית.

שרון-ב-

New member
חס וחלילה חלילה וחס

חסה וחליל מה קרה לך גברת מה קרה ? האקנומיקה עלתה לך לראש ???? אין לך תחליף נשמתי, וגם לי לא היה ממש כייף - לא אותו דבר את יודעת.. בכל אופן, אמרו לי למסור לך אישית שאת מוזמנת לתחרות חולצות (רצוי לבנות) רטובות ביום שלישי. הגופיה מחכה לך ;-) שבת מקסימה גם לך מקסימה. דש לחצי, ולרבעים. שרון, ממתינה למספר שלך

יערית

New member
למספר שלי אין תחליף:)

הוא טוב, אמין, וכמה שיותר גבוה בסולם .... אני וגופיות לא הולכים יחד,אבל אני מקווה שעד יום שלישי הבא השכל יחזור למקומו,האקונומיקה תעזוב את ידיי,האסימון ישב במקומו,והנוסע השמיני יקח אותי לירח:) כ``כ מקנאה בך שהזזת איברים אמש בדרך אחרת משלי, אבל אף פעם לא מאוחר ,הרזה עדיין מחכה בפוזה של צ`רלס ברונסון? זז מצד לצד מצד לצד,מחכה ליתוש הראשון שילכוד ברשתותיו:) מה שמזכיר לי``תזהרו הוא בעלי....הוא מתעסק אם כולן`` איפה נאמר? מתיי? ואיכן? כמה שתו יין באותו יום? ומי אני בכלל....? נחצי קיבל את הד``ש והרבעים טמטמו לי את השכל..... יערית-תמסרי ד``ש לשליש.

שרון-ב-

New member
ככל שהמספרים שלי מתחלפים

הם יותר טובים ;-ׂ שמחה/צר לי (תבחרי את המתאים) לבשר לך שהרזה יצא בידיים ריקות :) בפרצוף מעוך משהו.... שמחה לשמוע שהחומרי חיטוי מתאדים אצלך לאט לאט מה שישאיר אותך נקיה וטהורה ליום ג` בשבוע פעמיים כי טוב בלי גופיה עוד יותר טוב שבת נהדרת מסטולה בלי יין השליש הופך לאט לאט לשישית ;-) שרון, אוהבת שלמים נ.ב. זוכרת את הבלונדיני על הבר ?

שרון-ב-

New member
די כבר י`נדבק

כמה פעמים אמרתי לך לא להדבק ? הסר דאגה מליבך (הוירטואלי) יערית מחייכת כל הזמן, וזה ממקור ראשון, שני ושלישי והדבר היחידי שאולי נפל לה זה האסימון ;-)

יערית

New member
:)))))))))))))))))))))))))))))))))

האחרון שנדבק ממני במשהו מצאו אותו מרוח על הקיר עם ממחטות טישו ביד! אז החיוך שלי הוא רחב אם כי לפעמים משבי הרוח מקטינים אותו. המסר מובן,השבת כבר נכנסה, והגוף צמא לשחטה! עוד יום למנייאק... רק אני והסיגריה שלי(פיכס איכס מגעיל.. סיגריות זה מגעיל אותי) נו מה נעשה...וערפאת לא מגעיל אותנו? יערית.

אילה.

New member
חחחחחחחחחחח

ערפאת? זה הערבי עם השערות על הפנים? הצחקת אותי בשעת לילה מאוחרת... אילה מחויכת ומודה על כל צחקוק

למעלה