אז איך 11א' לדעתכם?

אז איך 11א' לדעתכם?

10 אנשים אמרו שזה אחד האלבומים הטובים ביותר של ברי 7 תמכו בכך שזה אלבום מאוד יפה, אם כמה יציאות טובות לצד כמה שקצת פחות 6 אמרו שהוא מאוד דומה לסימנים-גם באיכות וגם בסגנון 5 אנשים עדיין לא הספיקו לשמוע אותו....! מישהו אחד אמר שזה אלבום ממש גרוע, מישהו אחר אמר שזה האלבום הכי טוב של ברי זהו!

והסקר החדש

אילו הייתם יכולים לבחור סינגל שיצא לרדיו מ11 א', במה הייתם בוחרים, אני אשמח אם כל אחד יפרט פה את התשובות שלו וינמק למה.

israel1986

New member
בחרתי ב"מדבר מהלב"

לא בגלל שאני הכי אוהב אותו אלא בגלל שהוא הכי מתאים לרדיו. האמת שזה לא ממש משנה, אני גם ככה לא שומע רדיו
ובכלל, השירים שאהבתי בדיסק, כי רק אני עוד לא אמרתי מה דעתי עליו: אל נעלמים - שיר ממש טוב, מזכיר לי משום מה את האחר (הדיסק, לא השיר). רוח חדשה - מעולה, גם המילים, גם הלחן וגם ההפקה. לא חשבתי שאני אזכור קטעים מספר יחזקאל שלמדתי בכיתה ט', אבל מתברר שכן ואני ממש אוהב את ההתכתבות הזאת עם יחזקאל ועם רעש לבן מהצד השני. מדבר מהלב - פשוט וטוב. ראיתי ניתוח קטן של מישהי לשיר הזה שטוען שכמו שרוח חדשה מתכתב עם רעש לבן, מדבר מהלב מתכתב עם הזיות, די מעניין לחשוב על זה ככה. כל הפיל - שיר מגניב. לא טקסט עמוק במיוחד, אבל מאוד אהבתי את זה. רחוק ממך - כל כך פשוט ויפה, ויהודית מוסיפה המון. לא הסגנון הרגיל של ברי. גם קצב ועצב ומדגסקר לא רעים, אבל פחות מאלה.

../images/Emo121.gifרוח חדשה

זה שיר גאוני, מהרגע הראשון ששומעים אותו אתה נתפס, ואם כבר סינגל אז שייצג בכבוד את הדיסק. הייתי מפרטת על גאונותו של השיר אבל כבר עשיתי את זה בפעם קודמת, אז נתקצר: שילוב של גיטרות חשמליות וכלי נשיפה הגאונות פשוט נשפכת מהשיר.

T S F1

New member
אני מעדיפה שלא יצאו סינגלים..

אני לא חושבת שזה הכרחי..

הו, בחרתי ב..

אל נעלמים, כמובן! למה? כי אני פשוט מכורה אליו וחושבת שהוא מדהים.

ענת1986

New member
אל הנעלמים.

אחד השירים היותר עוצמתיים הן מבחינת הלחן והן מבחינת המילים. מבאס שהמערכת שלי לא מצליחה לקרוא באף דיסק את השיר הראשון, לכן אני נאלצת לשמוע את "אל נעלמים" דרך המחשב כל פעם...

ענת1986

New member
יש לה בעיה לקרוא דיסקים....

צריך להחליף לה ראש, אבל כבר זול יותר לקנות מערכת חדשה. בקרוב...

בחרתי ברוח חדשה

זה היה השיר שהכי תפס אותי מהאזנה ראשונה, ואני רק מנסה לדמיין לעצמי מה היה קורה אם הייתי מדליק את הרדיו ברנדומליות והדבר האדיר הזה היה פורץ ממנו.

המממ

New member
../images/Emo45.gif

האהובים עלי שנדבקתי אליהם עד כה: רוח חדשה קצב ועצב מדבר מהלב רחוק ממך לא שוכח ים המלח מדבר מהלב כבר מושמע בגלגל"צ. את רחוק ממך לא הייתי רוצה שישמיעו... כי הוא מיוחד כל כך... משהו שצריך לשמוע בתוך הדיסק, אבל אולי אני סתם רכושנית... לא שוכח נראה לי כמו להיט פוטנציאלי...
להיט איכותי כמובן. וכמובן רוח חדשה- מסכימה עם זה שמעלי... שיר טוב.
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
אבל מה...

איך אפשר לבחור שיר אחד בסקר הזה? אני לא יכולה... אני הייתי רוצה שמדגסקר יצא כסינגל ולו בשביל לראות מה יהיו התגובות. שאלך לבחור בו?

בנתיים הייתי היחיד שבחר ב

לא שוכח למה? כי זה שיר מאוד חמוד, לא כסחני מדי בשביל הרדיו אבל שיר יפה מאוד, שיר שבנוי להיות סינגל, לכן הוא הבחירה שלי

תעיף מבט באתר הרשמי, יש לך שם את

האלבום להאזנה בלינק המצורף תלחץ על דיסקוגרפיה ואז על 11 א' (גם אם אתה לא מכיר את העטיפה אתה לא תפספס
)

hen 10

New member
כן אבל לא שומעים את כל האלבום....

רק "אל נעלמים"

למעלה