אז... איך עושים את זה?

o_mer

New member
אז... איך עושים את זה?

שלום כולם, אני רוצה את האפשרות לעדכן בלי לכתוב HTML בעצמי כל פעם, ואני מנסה לבחור עם איזה שירות/תוכנה/משהו כזה לעבוד. אני מעדיף משהו שאני אוכל לשים על השרת שלי (ohhello.net) ולא אצטרך להסתמך על זה שהשירות פועל בדיוק כשאני רוצה לעדכן. מה שהכי חשוב זה שאני אוכל לקבוע בדיוק איך כל דף יראה. מי יודע להגיד לי מה הכי טוב? תודה! עומר.

שאנטיdos

New member
../images/Emo41.gifללא ספק ../images/Emo70.gif

בלוגלי
הפתיחה הרשמית היום בחצות +/-

o_mer

New member
אוקיי, ואחרי הפרסום הסמוי הזה...

שאנטידוס, אני חושב שאתה חייב לתפוז קצת כסף על הפרסומת הקטנה הזו. בכל מקרה, מישהו יכול לתת לי תשובה על, נגיד, איזה שרות שכבר פועל? והיה לאנשים צ´אנס לנסות לראות מה טוב ומה רע בו? D: תודה... עומר.

שאנטיdos

New member
../images/Emo99.gifאני משוחד ../images/Emo140.gif

מה פתאום... אם אתה מתעד להריץ אחד על השרת שלך נצטרך לדעת אם אתה יכול להתקין עליו ASP /PHP / CGI? ואם אתה לא יכול.. אז יש שני אפשרויות.. או שתקנה אחד שכן יאפשר לך.. או ש... טוב אתה יודע...

0רחלי

New member
אני משתמשת ב GreyMatter

אם יש לך אפשרות להתקין סקריפטי CGI, הסקריפט הזה מומלץ מאוד מאוד. אתה יכול לשלוח לי אימייל אם יש לך עוד שאלות...

נראה נהדר עד כה...

ניסיתי להירשם, הצלחתי אבל אחרי זה כשניסיתי להתחבר הוא אמר לי שהשם משתמש והסיסמא שגויים. זהו :)

שאנטיdos

New member
../images/Emo60.gifפדיחה

בכל מקרה עכשיו זה עובד... ולצערנו תצטרך להרשם שוב...

שאנטיdos

New member
אתה מתכון שאתה לא רואה כלום...

כי עדין לא הספקתי להשלים את עניין התבניות... זה יהיה מיד אחרי החגים
בכל מקרה חג שמח לכולם

אז באמת חבל שהעלת אותו כבר...

קודם צריך לסיים את האתר ושיפעל כמו שצריך אחר כך לבקש ביקורת... אלא אם כן העלת אותו לפורום כדי שננחה אותך לגבי ההמשך ואתה סתם מראה לנו את גרסא האלפא ואז זה בסדר

שאנטיdos

New member
../images/Emo80.gif גם וגם...

בכל מקרה... הצלחתי ליצור דוגמא ראשונית... אתה מוזמן להמשיך לשחק עם העיצוב... ע"י כניסה לעריכת תבניות עיצוב... ולחיצה על תבנית בסיסית תוכל לראות מיד את הבלוג שלך (בהמשך זה יבוא כברירת מחדל)

למעלה