אז איך עבר עליכם החג?

maork2

New member
אז איך עבר עליכם החג?

לי היה נהדר~ אכלתי המון!!!! שמנתי לפחות 5 קיילו! מה איתכם?.......................והאם אתם מגיעים לסוכות? (אני בא)

Ofir Koblenc

New member
היה אחלה :)

אכלתי קצת יותר מדי כי בכל זאת גם ארוחות משפחתיות וגם ארוחות של מסעדה מאיפה שאני עובד זה קצת יותר מדי... ואני בא לסוכות

וואלה תענוג

זה חג די מפחיד אפשר להגיד כי הקב"ה פותח ספרי חיים ומתים ודן כל יצור בעולם איך תראה לו השנה החדשה.. וזה מפחיד כי לכו תדעו מה יהיה השנה.. אבל מצד אחר זה זכות שהקב"ה שופט אותנו כל שנה מחדש ולא מחכה שניצבור תחטאים עד שנמות ואז העונש יהיה בהרבה יותר קשה.. לכן בראש השנה אומרים כתיבה טובה ובמוצאי החג אומרים חתימה טובה.. אז אצלי עבר חג סבבה אכלתי מלא, ישנתי כמעט יום שלם (שבת) בשבילי זה היה 3 ימים של ניתוק מטכנולגיה זה היה כיף.. הלכתי לתפילה בכניסת החג נהנתי ברמות וביום א בבוקר קמתי והלכתי לבית כנסת ושמעתי שופר אוי כמה שזה קול מצמרר ואדיר שהמשמעות שלו אדירה אז נסכם היה לי חג מלא חשבון נפש אוכל שינה (ולצערי ריבים עם אחותי ואבא שלי כי כבר כמה אפשר לסבול תאחות הגדולה?!) חח זה ואני שואפת לבוא...

לפחות אתם נהנתם...

התחלתי את השנה ברגל שמאל אני חולה... ולא הלכתי לבצפר היום < לפחות משהו חיובי P: > יהיה טוב בע"ה אבל אני מקווה שכולכם נהנתם! חסר לכם שלא! החג הזה אמור ליהיות חג מדהים לכוווולם

היה אחלהה...

היה ממש נחמד... כל החג הייתי עם בת דודה שלי... מממממ והיה ממש משביע... אני לא יכולה לשמוע עוד את המילה"אוכל" נראה לי העליתי איזה 8 קילו...:S אבל בקטנהה... רווון תרגישי טוווב מאמי... אני הייתי מצוננת חזק עם כאבי ראש איזה שבועיים... :S ברוך השם זה עבר... וברור שאני באה לסוכות!

איזה חמודה!

תודההה נשמההה =] ועכשיו אני מרגישה יותר טוב (חח למקרה שתרצי לדעת)

yara derei

New member
במילה אחת,

טעיםם!!! בשתי מילים: טעים מאוד!! ובעוד כמה מילים... היהה כייףף הייתי בקריית גת[מי שלא יודע זה החור שממנו יצאה ה"כוכבת הנולדת" נינט טייב...] בערב חג[יום שישי] כל היום ישנתי!! השלמתי שעות שינה בגלל שיום לפני הייתי בחיפה בקונצרט רוק[שאגב היה ענקק!!] קמתי לארוחה בערב...ואיך שנגמר חזרתי לישון.. קמתי בצהריים של שבת..ולא הלכתי לבית כנסת...=[[ לא שמעתי שופר=[[ הרגשתי שזה היה לי חסר.. אבל עדיין היה ממש כייףף!! ראיתי את גל יעיש שהיא גם מש"צית ממחוז דרום כמוווווובן=]] והיה מצחיקק איתה שזה לא יאמן...

yara derei

New member
אהה ושכחתי!!גם אני באה לסוכותתת!!

ואפילו אני סופרת ימים חחחחח

למעלה