אז איך עבר השבוע שלכם?

לגוף יש רצונות משלו - כמה נכון

מישהו אמר לי לא מזמן שהגוף שלנו הוא פטפטן לא קטן, אם רק נקשיב לו. וזה אכן מאוד נכון, הגוף שלנו כל הזמן מדבר ואומר לנו מה לא בסדר ומה כן בסדר, כל שאנחנו צריכים זה להקשיב לו ובעיקר לטפל בו. ולמה אני אומרת שבחרת טוב - כי גם אני כשבחרתי לראשונה לפני כמה שנים, את הדבר הראשון להתמקד בו, זה היה בריאות פיזית ונפשית. חשוב שתדע שהגוף והנפש עשויים להתנגד בהתחלה לשינוי. כשאני הייתי בהתחלה, התחילו אצלי התקפות קור וצמרמורות בכל הגוף. (בלי חום), וזה נמשך כמה חודשים. נורא נבהלתי מזה, וקיבלתי את זה כסימן שהגוף שלי מתנגד לתהליך, אולי מפחד, או רוצה להגיד לי משהו. בכל אופן, לא הסכמתי להקשיב לו בפעם ההיא. למרות הצמרמורות, המשכתי להתמקד במה שרציתי, ובסופו של דבר הן פחתו ונעלמו. היום, כשלעתים הן חוזרות, אני יודעת שיש כאן משהו שמצריך תשומת לב מיוחדת. אל תתן להרגשות הרעות, הפיזיות והנפשיות של התהליך הזה להשפיע עליך, תהיה חזק בהחלטה שלך ואני משוכנעת שהתוצאות לא ייאחרו להגיע. שבוע טוב,

shushu10

New member
ניאו, טוב שחזרת לכאן../images/Emo24.gif

יש לי הרגשה נהדרת שאתה הולך להצליח בגדול בעשייה למען הבריאות, על כל הבטיה, וזה למה? כי אתה לא ממש בתחילת הדרך, אתה ממש כבר צועד עליה וזה מרגע שהחלטת לקחת אחריות ולהזיז את מה שצריך.. שולחת לך המון קרני אור בהירות ודרך צלחה וגם רוצה לומר שדבריך תמיד מחממים לי את הלב, בגלל הצניעות, הענווה וכל מה שביניהם.

הדס100

New member
שבוע חביב שעקר פעולתו בסופ"ש

השבוה היו לי אירועי פתיחת שנה- כל יום נאלצתי לבוא לשעתיים כדי לשמוע הרצאה קטנה וללכת הביתה, וזה סיכל כל אופציה לעבוד. אז עבדתי 3 ימים- רביעי, שישי ושבת. חוץ מזה היה קצת עצוב כי לא ראיתי את חבר שלי יותר משבוע, וגם לחוץ כי התחלתי ללמוד... אה וקיבלתי בשורה טובה- התקבלתי לפר"ח~

איזה יופי, ../images/Emo49.gif

ורעיון - אולי תשלחי לחבר שלך חבילה כייפית כזאת, עם הפתעות ופינוקים, זה אמנם לא יביא לך אותו יותר מהר, אבל לפחות תרגישי קצת קרובה אליו ושאת עושה משהו נחמד בשבילו.

ניאו30

New member
ואי שולה,כל כך תודה לך על מילותייך

זה תמיד מדהים וכיף לגלות כיצד מילים כל כך ספורות ומעטות יכולות לרגש אותך כל כך...אני מתכוון למה שכתבת בסוף... אני מקווה שאת האמונה של אחרים בי אני גם אדע לעשות שתהיה לעצמי,וכאן אני באמת מרגיש בתחילת הדרך,אבל אולי חשוב יותר בתחילת הדרך הנכונה...

meshi4

New member
היה לי שבוע

עמוס.סוף שבוע נסעתי לאילת.[לא הייתי באילת מעל 30 ש']מאוד נהניתי.הנסיעה ארוכה ומתישה.צריכה לחזור לעצמי. יום טוב לכולם.

meshi4

New member
היה לי סוף שבוע מאוד

מאוד מהנה.נסענו עם חלק מצוות העובדים לאילת.החברותא היתה נעימה.פגשתי ידיד שבמשך שנתיים התכתבתי איתו,והיה לו חלק גדול בעידוד רוחי בשעות קשות שלי.והנה סוף סוף נפגשנו.איני יכולה לתאר לכם איזו פגישה מרגשת זאת היתה. הייתי במצפה התת ימי.כל כך נהניתי מיופי הבריאה,האלמוגים,הדגים,הצבעים המרהיבים.מרחיב את הלב. חלונות הראוה בחנויות הבגדים,התכשיטים.כמובן פינקתי את עצמי.השתדלתי לא "לגהץ"יותר מדי למרות הפיתויים ,ולרסן את עצמי.

למעלה