אז איך עבר הסדר? :)

• פותח הנושא 0Neo0
  • פורסם בתאריך

0Neo0

New member
אז איך עבר הסדר? :)

מי ניצח במלחמת ה״כורך״?
מי הצליח לאכול גודל כ״זית״ (מזן זיתים בגודל דלעת כמיטב המסורת החרדית..)?
כמה הספיק אליהו לשתות?
זה רק אצלי או שגם אצלכם יש בית נוסף אחר ״ואתא הקב״ה ושחט״...״?

חוויות כלשהן?..

"אילו קרבנו לפני הר סיני ולא נתן לנו את התורה, דיינו״!

Neo

הייתי בסדר רפורמי

קצר מאוד כי זה היה בבית אבות עם אמא שלי. לזקנים אין סבלנות לכן עשו הכל מהר מהר כבר ב 21 סיימנו כולל עוגה

אני אצל המשפחה אבל בכיי בלי הצגות את הכזייתים

התחלתי לאכול ותוכ אחותי סמנה. שהיא צריכה עוד חצי מצה אז הבאתי לה את שלי פרושים להגדה אמרתי ממוחי הקודח ובשפך חמתך חטפתי על בראש מגיסי שמי שרוצה להתחתן צריך לעשות השתדלוס אז הסברתי לו שלצאת עם הגברים שאני יוצאת במקום טקסים דבלים זה יותר מהשתדלוס...
את ההללביץ והכוסות האחרונות לא נסתי אפילו וממש לא אמרו לי כלום עלזה תכלס היה נחמד

אשכול 22

New member
ניסיתי לאתגר את אבא שלי

הבאתי מרור אחר מהמקובל. קטפתי עלים של מרור הגינות, שע"פ זיהוי של פרופ' פליקס זה המרור שהיה מקובל בזמן המקרא. מין טריגר שלי להכנס איתו לויכוח הנצחי של מסורת מול מדע...

הוא לא רצה לאכול מהם, אבל לא אמר מילה על זה שאני אכלתי אותם, והצעתי לכל מי שרוצה לאכול מהם.

למחרת, הוא הגיב לפרובוקציה בחזור מהתפילה. לטענתו, המרור הזה נפוץ בכל העולם, ואם זה אכן היה המרור, הזיהוי לא היה נשכח. (בדקתי, והוא היה בעבר רק באזורנו, ונפוץ אחר כך בכל העולם הישן).

תכל'ס, הוא יצא בסדר.

מרור הגינות מכיל גם מזון מן החי וגם מיץ חלבי לא מי יודע מה בריא. והמזון מן החי הוא כנימות זעירות. לא תמיד הן נמצאות עליו אבל בעונה הזו הן כבר מתחילות.

עדיף חסה תרבותית ( יש גם חסת המצפן מאותה משפחה, גם היא מכילה מיץ חלבי דוחה. אבל זו עם שערות קשות לא משהו ממולץ

אשכול 22

New member
שרף חלבי חשוד כרעל

וזה נכון במקרים רבים. במקרה של מרור הגינות אין שום בעיה בעלים.

במידה ואתה קוטף אותם בשמש, רואים היטב את הכנימות.

אשכול 22

New member
שרף חלבי חשוד כרעל

וזה נכון במקרים רבים. במקרה של מרור הגינות אין שום בעיה בעלים.

במידה ואתה קוטף אותם בשמש, רואים היטב את הכנימות.

אם אתה רוצה מרור

יש לי בשפע לתת לך :) מכל הסוגים שתוכל להעלות על דעתך, חוץ מחריין שזה בכלל לא מרור

ארבעה בנים

זה הקטע שגרם לי להרהר שוב.
הבן שלי טען שהוא החכם. אכן כן
הוא החכם ואני עונה על כל הקריטריונים של הרשע.

למעלה