אז איך עבר החג?

אדורם1

New member
אז איך עבר החג?

עבורי זה היה כמו סיוט שלא נגמר. השנה יותר מתמיד הציקו לי עם "איך זה שעוד לא מצאת אישה?",
הצטרפו גם האחיינים ובני הדודים הקטנים - "למה אין לך חברה?", "מתי תהיה לך חברה?", "מתי היתה לך פעם אחרונה חברה?".
הפנים שלי קיבלו גוון של מטבוחה חיוורת.
התפילה בבית הכנסת הייתה גם היא סוג של עינוי. זה מתחיל עם הפייטנים החובבים שחושבים שאם התפילה אורכת פחות מ-6 שעות אז זה לא נחשב לתפילה וממשיך בברכות אינסופיות לחתונה שלי "השנה אמן!"..

שמח שזה נגמר. צריך עכשיו חופשה ארוכה, רצוי בחו"ל, מה שיותר רחוק

שנה טובה לכולם.

פורטי40

New member
חיים בשיטת "עשה זאת בעצמך"

נראה לי, מהתאורים שלך, שאתה נותן לאחרים לנהל לך את החיים. אין לך שליטה בהם, ואתה כבר בן 31.
הגיע הזמן שתקח את המושכות לידיים, תפוש את השור בקרניו, ותחליט מי אתה ומה אתה עושה עם החיים שלך.
תאמר למשפחה, "יש לי חבר (או חברים) ולכן אין לי חברה", גם לבני הדודים הקטנים, דווקא הם מבינים יותר מאשר המבוגרים.
אם אתה לא מרוצה מהתפילה בבית הכנסת המשפחתי, לך לבית כנסת אחר.
אנחנו לא באיזה כפר פרימיטיבי בהרי הקווקאז או האטלס, או בעיירה בפולין - יש לך אופציות רבות. השתמש בהן.

אדורם1

New member
אני שמח...

זה סתם כמו ליקוי חמה. אני לא מרגיש שאחרים שולטים בי, אבל אני כן מרגיש שאני עסוק תמיד בלרצות אחרים.
תודה

חייב להגיד שמניסיון אישי

אצלי במשפחה (הקרובה) יודעים, ובדיוק בגלל ההצקות הלאו סבתא שלי הולכת לחטוף את הידיעה בפרצוף. לא תאמין איזה מטען יורד ממך, המתח צונח והכל יותר נינוח- כשאנשים יודיעם את המצב לאשורו

מאחל שנה טובה ורגועה מכל הלב!

אדורם1

New member

אין לי ספק שאתה צודק, אבל אני גם יודע מה קורה אצלנו בבית כשהמילה "הומו" נשמעת בחדשות, לכן בינתיים אני אמשיך לשמור על סיפור כיסוי.

גנימדס

New member
שלושה ימי שבתון

זה יותר מידי.

אני מצטער בשבילך שיש לך את הדור הבא ,שלומדים מהוריהם את הדברים הלא נכונים.
הגיע הזמן ללמוד סיסמאות כדי לענות להם
"זה אישי"
"זה ענינים של גדולים"
"לא לשגע אותי עכשיו"

זה בהחלט מעצבן שכל חוכמולוג, משפחה או סתם מישהו בבית כנסת חיב לזרוק הערה על חתונה /שידוך כך שאפילו עליה לתורה נראית מאיימת.

תנחומי הכנים.
ובאמת, תתחיל התאמן בתגובות למטרידיך.
לא חיב להיות ביציאה מהארון אלא רק משהו שיגרום להם לרדת ממך.

והחג שלי...
טוב, יודעים שאני גיי. מה גם שבמשפחה שלי יש יותר מידי רווקות מזדקנות כך שאני לא חריג בנוף המשפחה.
מה שכן, היה משהו מעניין, כשנתקלתי בגבר הראשון שאהבתי כילד. אפשר לקרא על זה בקישור המצורף.

שתהיה לנו שנה טובה ללא הטרדות.

גנימדס

New member
כי זה ספור אמיתי

אם זה היה ספור פיקטיבי הוא היה מתנהל אחרת....
בחיים האמיתים אין תמיד קלוז'ר. בודאי לא בעשרים שנה איחור....

שייקה זה על שם השיר של רבקה זוהר. של אהבת ילדות ....לא שם אמיתי, מן הסתם..

פורטי40

New member
חוויתך יפה ו... מוכרת

גם אני התאהבתי בילד מהכיתה. במחנה קיץ של בני עקיבא ביערות הכרמל, כשהיינו בני 12, חלקתי עימו אוהל קטן, וישנתי ממש לידו- אבל לא העזת לגעת. אחר כך בישיבה התיכונית, בשנות נערותינו, נהגתי לתת לו מכה ולברוח ממנו, והייתי מוודא שיתפוס אותי ויכניע אותי בזרועותיו החזקות.
הוא גדל והיה לגבר חסון, צנחן, שחצן למדי. אני כן נפגש ומדבר איתו לפעמים, מבלי שאזכיר כמה מחוויות ילדותינו המשותפת.

גנימדס

New member
״שיכניע אותי בזרועותיו החזקות״

איזה בטוי דו משמעי .... לי לא היתה את הדרך לגרום לו לשים לב אלי. דרך אגב שמת לב שהגברים היפים והשרירנים יודעם את זה ולכן הם שחצנים? חבל. זה הורס את כל הסקס אפיל

פורטי40

New member
כן, היופי עלול להשחית

כמו הכסף והשלטון....
זה היה ערמומי מצידי, לגרום לו שיתפוס אותי וילפות אותי בזרועות שלו, השכיב אותי על הדשא ו"רכב" עלי, ואני "צעקתי לעזרה" כאילו...

למעלה