אז איך מתחילים?

אז איך מתחילים?

חברה הסבה את תשומת לבי לכך שיכול מאוד להיות שאני סובלת מהמחלה, ושאלון ה"בחן את עצמך" שבפורום בהחלט הווה תמונת ראי בדברים שבכלל יכולתי לענות עליהם (קרובות משפחה למיטב ידיעתי בכלל לא שמעו על המחלה הזאת, ועדיין לא ניסיתי להכנס להריון אז אין לי מושג אם אני צפויה לחוות קשיים בעניין). ההתעוררויות בזעקות כאב והעצירות שממשיך עוד יומיים-שלושה אח"כ שלא מאפשר ללכת ישר, הזכרונות העגומים מהתקופה בה הייתי פעילה מינית של בן זוג שלא רוצה כבר לנסות בכלל, בהחלט הפילו אצלי אסימון כשנכנסתי לכאן. אז מה בעצם עושים עכשיו? איך? אני לגמרי חדשה, צעירה פעורה (אם לדבר במונחי צבא).

ליאל ד

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אם את אכן סובלת מאנדו' - אז הגעת למקום הנכון!! אני גם חדשה יחסית בתחום, אבל אם אין לך עדיין אבחנה סופית אז הייתי ממליצה לך לקבוע פגישה במרפאת אנדומטריוזיס בתל השומר. שם יושבים ה!מומחים למחלה והם ידעו להגיד לך (אולי לא בוודאות - כי בוודאות זה רק אחרי לפרוסקופיה) אם יש לך אנדו'. שיהיה לך יום קסום! ליאל

מה הפרטים שלהם?

פשוט מתקשרים וקובעים תור? הבנתי שכללית לא נותנים טופס 17, זה נכון גם לכללית מושלם/פלטינום?

ליאל ד

New member
קישור לאתר המרפאה

לגבי טופס 17 מכללית - הבנתי שדי קשה להשיג אותו. תינסי לבקש הפניה מגניקולוג שלך או מרופא המשפחה, תסבירי להם ששם יש מרפאה שבה יושבים מומחים למחלה שאת חושדת שיש לך.עלות הביקור במרפאה (אם אין טופס 17) הוא 120 ש"ח. אני מצרפת את הקישור של המרפאה ושם יש לך טלפונים לזימון תורים. http://nashim.sheba.co.il/53/ בהצלחה

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ליאל נתנה לך את כל הפרטים בשביל להתחיל. אני הייתי מציעה לך לבקש הפנייה דווקא מרופא המשפחה....(בשלב ראשון) ואם זה לא יצליח מול קופ"ח, אז תזמיני בכל זאת תור ותשלמי את העלות הנמוכה יחסית. רק תדאגי לצאת ממרפאת האנדו עם איזהשהוא מכתב שיגיד שהיית שם ומה המלצות הרופא שקיבל אותך במרפאה. את מוזמנת לקרוא את סיפורינו פה ב
החמים שלנו.

שלום ../images/Emo39.gif

מי זו החרבה הנהדרת הזו?
הלואי והיתה לי חברה כזו כבר בכיתה ט' שהייתי במיטה כמה ימים בחודש,לא יוצאת לטיולים שנתיים ובמירוץ פועלים עם תג מטורף שאמרו לי כל מיני דברים כגון:עד החתונה זה יעבור (טעות!), אחרי ההריון הראשון זה יעבור (טעות), אחרי הלידה זה יעלם (טעות), הכל בראש שלי (טעות!) וכו' וכו'.. אין ספק שיש לך חברה מצוינת. קיבלת תשובות נהדרות וגם אני מפנה אותך ליעוץ בתל השומר. פני לרופא המשפחה שלך / אם את בצבא לרופא הצבאי ותבקשי הפנייה למרפאת האנדו' בתה"ש. אם את נתקלת בסירוב,תגיעי למרות הכל ליעוץ שם,אל תזניחי. ביקור כרוך בעלות של כ- 100 ש"ח. את מוזמנת להישאר פה

למעלה