אז איך מתחילים פה?..

שרון-ב-

New member
לחדשים כן...

לחדשות לא :) (אולי בגלל שצוות הווי ובידור פה מורכב מנשים בלבד) הנה, רשמית, בשם עמיתותי למקצוע, ברוכה הבאה שרון, מעבירה את קבלת הפנים לגברים שבחבורה (תהני יותר זה בטוח)

zar

New member
למה?

למה ממעיטה בערכך? התהית על קנקנה? צאר שכבר לא יודע באיזה עולם הוא חי

zar

New member
סנוביזם

כידוע הינה מילת המפתח להצלחה עוד מעט יעוטו עלייך בשר טרי כל אוכלי הטריפות.... עוד תחנני למעט שלווה צאר - הולך להשחיז את השיניים

החנון

New member
לאנשים פה יותר חשוב איך גומרים...

אבל אם תסתכלי למטה, תראי שגם אני רק התחלתי וכבר זכיתי בפרס. ועוד מאסתר המלקה. וגם בפעם הקודמת שכתבתי לראשונה בפורום (משהו עם סטארט-אפ והון סיכון), אז קיבלתי פרס. ועוד על ההודעה הראשונה שלי שם (את שואלת מה הפרס? נו, לא משהו. כרטיס זוגי מתפוז לאיזושהי הצגה משמימה בבית ציוני אמריקה. לא הגעתי בכלל לאולם). איך זה קורה? זה פשוט מאוד. אנשים אוהבים בשר טרי. אז עד שתצטרף שחקנית עוד יותר חדשה, את תהיי פופולרית. וכל הגברים יתחילו איתך (אפילו סופטי, שלאחרונה הוא מגלה נטיות). וכל הנשים יקנאו בך, שזו סגולה לאריכות ימים. ולפרי בטן. אז פשוט תתחילי. ותזרמי (יש פה אנשים שמתים על זירמה). ואולי לא רק תתחילי אלא גם תגמרי. נדמה לי שפסיפלורה אפילו פירסמה פה מדריך בנושא (פסי, לא כדאי להסביר איך מתחילים לפני שמסבירים איך גומרים? לתשומת ליבך לפני שאת כותבת בפעם הבאה....). והעיקר, אל תשכחי ש``המתחיל במצווה אומרים לו....``

המתחיל במצווה אומרים לו..

אידיוט מה עשית?? הבנתי. התמונה ברורה. מתחילה לשחק. שחקנית חולה על משחקי פורום

החנון

New member
הלו הלו!

אם הישנים יתחילו עם החדשות, אז החדשים יתחילו עם הישנות! ראה הוזהרת! ;-)

למסירה***

פסיפלורה משומשת. מצב מכני טוב. קצת מתקלפת בצדדים. עברה תאונת אריה. נזילות שמן וכו`. על שרון אני לא מוותר. היא פריט אספנים. תא``י (שנורא רצה לכתוב כאן, את השם של ההוא, ממחירון הרכב. אבל, מכיוון ששכח את שמו...)

החנון

New member
פסי, ככה מוכרים אותך בזול?

יש סיבה למחיר? או במילים אחרות, איפה הקאצ`? בעיה בבעלות? משרד הרישוי? מסתירה ממני איזושהי דפיקה? הפח הקדמי? או שזה בכלל מאחורה? קילומטראז` מזוייף? משהו אחר מזוייף? הרבה הספיקו לעשות עלייך סיבוב? או שזה מרופא? גיל שמתחיל להתחרט על העיסקה; יש אנשים שאפילו אוטו משומש אסור לקנות מהם!

חנון, מה אמרתי? מה אני א מ ר ת י ?

מסירה ס י ר ה בחינם, עלי, על חשבון הברון. תא``י (רב הגלוי על הנסתר)

softy

New member
צאר אם התכוונת

לצרור הברכות ששלחתי לרגל חג הפסטיבלוס. אז אתה צריך להגיש בקשה להמנות על קבוצת המכותבים הבכירה. סופטי מכנס מסיבת עיתונאים.

zar

New member
ותצא האמת

ככה באמצע שום מקום מן אללה להפקיר פורום ביידים לא אמונות מבקש וועדת חקירה מה מבקש..... דורש!!! צאר מכין את המצגת להסבר הכשל הניהולי

החנון

New member
לא בזול אלא בחינם?

אוי אוי אוי... יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת....

zar

New member
תן לו, תן לו

נראה אותו הולך זקור כאשר פסיה בסביבה. עלה עלה היא תתלוש לו. צאר הולך לשפות מים לתה תלתן :))

למעלה