אז איך מתחילים!? - דיון

Miss RockRose

New member
אז איך מתחילים!? - דיון

אוקיי יש לי פה הצעה לדיון...
מי לדעתכם צריך לעשות אתהצעד הראשון - הבחור או הבחורה? מה דעתכם על משפטי פתיחה? ובכנות: האם אתה חושבים שכל הפוזה שיש לבחור/ה כשהם מתחילים איתך נחוצה?או שפשוט צריך להיות אתה...?! ---->>>(ואל תענו קלישאה אלא תענו לפי מה שאתם באמת באמת חושבים
) מהי בעיניכם הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בחור/ה - ומהי הדרך שבעיניכם הכי טובה בשביל להתחיל איתכם? ^^(השאלה יצאה מסובכת אבל תתגברו
) בהצלחה

DEANC

New member
אוי, זה יהיה דיון טוב../images/Emo13.gif

אני מעדיף שבנות יתחילו איתי, ככה אין לי יותר מידי מאמץ והזרימה מובטחת
משפטי פתיחה? מישה בכלל משתמש בזה? (נו טוב, אומר "את באה לפה הרבה?" בשביל לשבור את הקרח אבל לא יותר מזה
) הדרך הטובה ביותר למישהי להתחיל עם מישהו זה פשוטלשבת קרוב אליו ולהעביר מסר שאפשר לפרש רק בדרך אחת.

johnny dude

New member
יש לך טעות...

בנות לא מסוגלות לשדר מסרים שניתן לפרש רק בדרך אחת

DEANC

New member
גם נכון../images/Emo13.gif

טוב, משהו שיהיה קל יותר לפרש בדרך מסויימת?

שירקי 1

New member
אני../images/Emo41.gif

מי לדעתכם צריך לעשות אתהצעד הראשון - הבחור או הבחורה?מממ...נראה לי שהבחור:] מה דעתכם על משפטי פתיחה?נחמד..חחחח ובכנות: האם אתה חושבים שכל הפוזה שיש לבחור/ה כשהם מתחילים איתך נחוצה?או שפשוט צריך להיות אתה...?! להיות אתה,כי הפוזה לא תעזור לדעתי אני מעדיפה שמי שיתחיל איתי וירצה אותי לא יבוא בפוזה וכל זה שיהיה הוא,שלא ישחק אותה והכול בשביל שאני ישים עליו או משהו,כמו שהיה ילד איתי בכמו מחויבות שהיה כל הזמן זורק עליי דברים שאני ישים עליו לא שזה עזר לו אבל זה עיצבן יותר מאשר לקח תשומת לב חיובית עדיף שיבוא יזמין ידבר יתקדם כזה יקשר והכול לא ככה. מהי בעיניכם הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בחור/ה - ומהי הדרך שבעיניכם הכי טובה בשביל להתחיל איתכם? מממ...להתחיל איתו לא יודעת אינלי מושגג כלכך..חחחח להתחיל איתי...להתקרב להראות את זה קצת להזמין לדבר על זה ואם זה הדדי אז בכלל מצויין וזהו..חח=] אבל בלי פוזות ולהציק ככה..חחחח

Meitarii

New member
אמממ..

ברור שכל אחד מעדיף שהצד השני יתחיל מסיבות של בושה פחד וחשש מתשובה שלילית.. אבל אם נגיד יש מישהו שמוצא חן בעייני אז מתחלים לדבר איתו ,שומרים על קשר ,נפגשים מידי פעם.. והפפוזה של כל הערסים ברחובות ? זה סתם.. בחיים לא יצא מזה משהו רציני , ככה שנראה לי שאם מישהו מחפש משהו רציני הוא יתחיל לדבר איתך ולא ישאל אם אבא שלך גנן P: ובאמת שעדיף להיות אתה בהתחלה כי אחכ שמתחילים קשר פתאום מתגלה אדם אחר וזה סתם ריבים ובאלגנים..

ממממממ..../images/Emo110.gif

נמממ כמו שמיתר^ אמרה כל אחד מעדיף שהצד השני יתחיל.. אז כע, בנים צריכים להתחיל
משפטי פתיחה? זה די מצחיק.. אם מישו יבוא ויגיד לי אחד אני מסוגלת להקרע לו מצחוק בפרצוף:p לגבי הפוזות.. נממ.. להיות אתה עצמך הכי עדיף.. אחכ אין הפתעות לא נעימות..:) ולגבי איך להתחיל אינלי מושג.. זורמים:)

עדידוש

New member
מנסה ../images/Emo9.gif

מי לדעתכם צריך לעשות אתהצעד הראשון - הבחור או הבחורה? הבחור מה דעתכם על משפטי פתיחה? פיכס לא אוהבת חח ובכנות: האם אתה חושבים שכל הפוזה שיש לבחור/ה כשהם מתחילים איתך נחוצה?או שפשוט צריך להיות אתה...?! ---->>>(ואל תענו קלישאה אלא תענו לפי מה שאתם באמת באמת חושבים) להיות אתה בלבדדד. איתי זה לא יעבוד הפוזה הזו והמשפטי פתיחה המפוצצים האלה..
מהי בעיניכם הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בחור/ה - ומהי הדרך שבעיניכם הכי טובה בשביל להתחיל איתכם? לפתח איתו איתה ידידות ולתת לעניינים לזרום.. תתידד איתי גברXD[ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני ../images/Emo13.gif

מי לדעתכם צריך לעשות את הצעד הראשון - הבחור או הבחורה? הייתי מעדיפה שהצד השני יעשה, הבחור מה דעתכם על משפטי פתיחה? זה יכול להיות חמוד, אבל קיימים הרבה משפטי פתיחה נדושים
ובכנות: האם אתה חושבים שכל הפוזה שיש לבחור/ה כשהם מתחילים איתך נחוצה?או שפשוט צריך להיות אתה...?! אני חושבת שמי שעושה פוזות מעיד על חוסר ביטחון עצמי, פשוט תהיה מי שאתה =) מהי בעיניכם הדרך הטובה ביותר להתחיל עם בחור/ה - ומהי הדרך שבעיניכם הכי טובה בשביל להתחיל איתכם? לדעתי הכי טוב פשוט לפתוח בשיחה בסיטואציה מתאימה. זה בסדר, שני הצדדים קולטים את זה =]

למעלה