אז... איך מכירים?

ponitail

New member
אז... איך מכירים?

שלום לכן לאחרונה חגגתי 30 אז כעת אני מרשה לעצמי להכנס לפורום לסביות 30+
למרות גילי אני די בתחילת דרכי הלסבית. האמת שאני חושבת שזה אחד הצעדים הראשונים כי עוד לא התנסתי במערכת יחסים או סטוצים עם מישהי. אני רוצה לפתח קשר עם אישה אבל אני מרגישה שהדרכים קצת חסומות בפני מבחינה חברתית. אני גם קצת לבד ואין לי חברים שקשורים ל"קהילה" כך שאין לי עם מי לצאת או אפילו ממש לדבר על הענין. (ולא בא לי לסחוב חברה סטרייטית לבר.) החלטתי "ללכת" על האופציה של אתרי הכרויות. (זאת לא האופציה החביבה עלי אבל קצת מרגישה חוסר ברירה...) היתי בשידייט ואני חייבת לאמר שענין הגדרת גודל החזה כחלק מההרשמה לאתר פשוט מגוחך בעיני ומעורר התנגדות. היתי שמחה לשמוע על עוד אתרים, ובכלל אם יש מישהי שהיתה במצב שלי , האם היו לכן חוויות מוצלחות מאתרי הכרויות? תודה
(אין קשר לאייקון סתם בא לי
) פוני

יש לך את אתר ההיכרויות "גברת",

שהוא אתר מאוד נחמד לדעתי. הצצתי בו כמה דקות... את רוב הנשים שהכרתי, הכרתי דרך שידייט, ואני מודה להם. ------------------------------------- אתן מוזמנות לבלוג של "לסביסטית" http://cafe.themarker.com/view.php?u=237099 והפעם - מה הייתן עושות כדי להחזיר אהבה?

פאמקי

New member
שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה "לעולם האמיתי"
וכן...
מסכימה איתך עם עניין השידייט, אנו לא היחידות שקשה להן עם השאלה על הגדרת גודל החזה, שמעתי את זה לא פעם. (למה ללכת רק על הגודל, אולי יש צורך לכתוב על המבנה שלו, אם הוא עומד/ נפול/ מנותח...) אז שולחת מכאן קריאה נרגשת למנהלות האתר- להסיר את השאלה מהרשימה. וכמו שאמרו לך כאן, יש אתרים נוספים. חייבת להודות שאני פחות מחבבת את השיטה של אתרי ההכרויות (על אף שלא שוללת אותה והשתמשתי בה לא פעם, ואף הצלחתי להכיר דרכה חברה יקרה). את הקשרים הרומנטיים שלי בניתי בדרכים אחרות שאותם אני מעדיפה יותר- ההכרות ממעגלים חברתיים דומים: פורום, מפגשי/מעגלי נשים, דרך חברות, מסיבות נשים, ארגונים חברתיים וכיו"ב, וזאת כי אני לא מוכנה "ליפול" לפלסטיקה שבדייטים. יכולה לתת לך טיפ קטן להרחבת מעגל החברות, חפשי כאן נשים מהאזור שלך, ותיפגשו לקפה, סרט או כל דבר אחר דומה. אם תלכי להכיר חברות, תהיי את, ומי יודע... אולי בסופו של עניין רובן תנטושנה, חוץ מאחת, ותצא לכן מזה אהבה גדולה
. (כן, כן...מדברת מניסיון
). אז... המון בהצלחה.

ponitail

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

גם לי אתרי הכרויות היא לא דרך טבעית. אבל התחום החברתי ,בעיקר בכל הקשור לקהילה לא מפותח אצלי כלל בימים אלו... למשל ראיתי כאן בפורום הודעה על טיול לים המלח. שנראה לי סופר כיף. אבל לא היתי הולכת לכזה דבר לבד... קצת מבאס.... מקווה באמת להרחיב את המעגלים החברתיים שלי כפי שאת אומרת. וכמובן שאם יצאו מזה חברויות לא רומנטיות זה גם מבורך. בנתיים קבלת הפנים כאן מאוד נעימה. מקווה שאשאר. לילה טוב....

למעלה