אז איך לחזור לשגרה?!

05451

New member
אז איך לחזור לשגרה?!

התחלות חדשות.. קבלות טובות.. פרויקטים והחלטות.
החלטתי שזהו. השנה אני מתחתנת.
אומרים שהכל עניין של גישה. ברגע שתחליט שאתה רוצה והגיע זמנך זה יגיע.

אז מה אומרים, יש לי סיכוי?

קליט

New member
מה את עושה כדי למצוא את המתאים ?

מה את מחפשת בדיוק ? . . . את מכירה את "הסוד" ? . . . חפשי בגוגל ; הסוד . מרתק במיוחד . בהצלחה !

05451

New member
עושה? אהמממ.. כלום בעצם.

מכירה את הסוד. גם את הסרט וגם את הספר. לא חסידה גדולה של הדברים האלה.

קליט

New member
אז תתחילי לעשות ; "וברכתיך בכל אשר תעשה"

קראתי בשקיקה הרבה מאמרים על הסוד, דמיינתי שאני מוצא 100 שקל, וכך היה, לא עבר יום או יומיים ואני מוצא את עצמי רואה 100 שקל מתגלגל בצידי הכביש, הרמתי אותו בחדווה ובתימהון מה והכנסתיה לארנקי, לא לפני שבחנתי את הסביבה, ולא מצאתי האם זה נפל מאי מי היושב באוטובוס או איזה רכב . . בקרוב אעשה זאת על בחורה ובעזרת ה` אמצא אותה איפשהו מתגלגלת . . אני רואה בשיטה הזאת פיתוח נפלא של דברים שאנחנו מכירים בתורה ; תקוה, חשיבה חיובית, תפילה, אמונה, ביטחון, מנוחת הבוטח וכו`

05451

New member
ובכן, למה לא עשית זאת עד היום?

כנראה שלא הכל הולך כך.
ובלי קשר, "הסוד " לדעתי די מקביל, או טוען לפחות את חלק מהדברים שהספר "כוחו של התת מודע" של ג'וזף מרפי טוען. אם אתה מכיר. והוא כבר יצא ב1962.
אז על פי גרסתך, אם הכל היה תלוי בזה-כולנו היום היינו צריכים להיות היום עשירים מוצלחים מושלמים רזים ונשואים באושר. (בהנחה שלפחות לחלק מהדברים פה אנשים שואפים להיות)

קליט

New member
כי לא חשבתי על זה,

וסתם אנשים ודאי שלא עושים את "הסוד". זה המרפי הזה מחוק מרפי הידוע ש"מה שיכול להתפקשש - יתפקשש" ?

YIM222

New member
זה לא חסידות. זה מהיהדות. זה א"ב של היהדות

להאמין שיהיה טוב לחשוב מחשבות טובות באמת בפנימיות. זה מה שה' רוצה. זה האמונה. לראות איך ה' מביא לך את בעלך היקר ואיך יש לך כל מה שתרצי.
תפילת שמונה עשרה זה בשביל שנחשוב טוב ונבטא בפה מה שאנחנו רוצים. ככה גם דיבורים אישיים וגם מחשבות.
כל הצדיקים מדברים על מחשבות טובות.

אחותי אחותי

חושבני,

שהסיכוי שיש לך הוא לא קשור למה שנאמר או לא נאמר, הוא קשור אך ורק למה שנגזר עלייך בר"ה וביכולת שלך לקדם/לרחק את זה..!
יותר מכך, ברור שיש לך סיכוי - "40 יום קודם יצירתך קראו בשמיים בת פלוני לפלוני" אז ברור שהחתן שלך קיים איי שם.. מתי הוא יבוא? שוב, רק השם יודע וכמובן שזה תלוי גם במעשייך.

לגבי הגישה, האמת שזה קצת צרם לי הגישה הזו, וכי אם אדם יחליט שהוא יהיה מיליונר הוא יהיה מיליונר?!
וגם תשימי לב למה שאת כותבת - "אומרים שהכל עניין של גישה. ברגע שתחליט שאתה רוצה והגיע זמנך זה יגיע." הרי אם זה תלוי בהחלטה וברצון שלך, אז זה לא קשור להגעת הזמן, ואם זה קשור להגעת הזמן, אז זה יגיע בלי קשר לרצון וההחלטה שלך. לא חושבת?!

קליט

New member
השיטה הזאת ועוד הרבה שיטות

מפתחות ומעצימות את הרצון שלנו, ונאמר "פותח את ידך ומשביע לכל חי ~רצון~" ולכן כנראה חובה לכוון בפסוק הזה, כשאימון אישי זה יותר מעשי, ויש הרבה שיטות שנשמעות הזויות, תמיד כדאי לבדוק לפני שמגחכים, הרבה יותר קל לגחך . .

למעלה