אז איך לא להרוס?

הילה301

New member
מנייאק מדופלם זה אחד שעושה בדיוק מה שאני עושה

אני יודעת, כי קיבלתי כמה מכתבים כאלה שהסבירו לי שאני כזאת. לך תסביר להם, שזה לא אני, זה האיש הרע שבתוכי. אני לא אברח כשיהיה לי ברור שזה לא אפשרי (ואז סביר להניח שגם אתאהב). אבל תודה על התובנה. ללא ספק עמוקה

אייבורי

New member
הרווחת סיפור

פעם הילדה החצופה והמדהימה שלי [סוג של מכור אליה] עשתה משהו רע [בטח הרביצה לאחותה] כעסתי עליה והיא בעיני תם אמרה "אבא זה לא אני, זה הילד הרע שבי" חייכתי ואמרתי לה "הילד הרע שבך הולך לקבל כזה עונש שחבל לו על הזמן". בכל מקרה, כותב החכם מכל אדם "עֵת לֶאֱהֹב וְעֵת לִשְׂנֹא, עֵת מִלְחָמָה וְעֵת שָׁלוֹם׃"

cheshire9

New member
יכול להיות

שדווקא תהרסי...... עוד תקופת מה. אולי את באמת עדיין לא בשלה. אבל צריך לנסות. ולראות מה קורה. ולנסות שוב. אולי יצליח לך עכשיו. אולי עוד חודש. או עוד שנה. כשזה קורה - זה קורה פתאום. מפתיע אותנו. פתאום אנחנו אומרים - מי היה מאמין שאנחנו כבר שנה ביחד..... כמו שאמר רבי נחמן - אין בעולם יאוש

שרשירית

New member
../images/Emo201.gif

כדי לא להרוס לא צריך לקבוע הגדרות. ממשיכים מדייט סתמי ראשון לדייט סתמי שני, לעוד פגישה סתמית ומהנה, וככה סתם ופתאום (אם זה נעים לשניכם) נכנסים למשהו שאולי יהיה אפשר לוותר על הסתמי ולהתחיל לחשוב על לקרוא לזה בשם. במקרה שלך אין טעם לחשוב בתבניות והגדרות של "מערכת יחסים"/"זוגיות"/"קשר" - כי כנראה שיש משהו במילים האלה, בהגדרות שמלכתחילה מעוררות אצלך רצון לברוח. נכון להתחלה ולעכשיו אל תגדירי, תעשי ותמשיכי עם מה שנעים לך. במקרה שלי, אני לא מצליחה לגרום לכך שאני קובעת עם מישהו לדייט. גם אם יש מישהו שמוצא חן בעיני אני יודעת שלא יהיה לי האומץ להיפגש איתו אז גם כשאני מנסה זה נכשל ולרוב אני כבר לא מנסה. יכול להיות שגם אני לא צריכה לקרוא לזה "דייט" ולמצוא מילה הולמת אחרת.

cheshire9

New member
שכחת לגלות לה את השיטה

קודם כל נכנסים למיטה משם כבר יותר קל לדעת מה הלאה......

א פרסקי

New member
חצוףףףף!!!!!!!!

זאת השיטה שלי לא שלה

למעלה